Me ollaan MEOMilla töissä

MEOM perustettiin vuonna 2012. Nyt meitä on jo yli 20 designin, ohjelmisto- ja front end -kehityksen sekä markkinoinnin asiantuntijaa, Jyväskylässä ja Helsingissä.

Liiketoimintajohtaja

Samir Abbassi

Ihmisten kohtaaminen, myynti ja yrittäjyys niiden eri muodoissa ovat lähellä sydäntä. Olen ollut kasvattamassa erilaisia digitaalisten liiketoimintojen yrityksiä vuodesta 2007. Nautin toiminnasta myynnin ja liiketoiminnan kehityksessä sekä asiakasrajapinnassa, kunnianhimoisten ja kasvua hakevien ihmisten kanssa.

044 3391120

Growth Director

Karl Filtness

Kasvuorientoitunut liiketoiminnan kehittäjä, joka lähestyy tulevaisuutta tuotekehityksen, asiakasymmärryksen ja kasvumarkkinnoinnin kautta. 20 vuoden ura on sisältänyt pörssiyrityksen sekä julkisen sektorin johtotehtäviä ja yrittäjyyttä. Jos haluat tehdä asiakkaita puhuttelevan digitaalisen tuotteen tai saada enemmän vauhtia asiakashankintaan, autan mielelläni.

Designer

Sini Gummerus

Designia kokonaisista brändi-identiteeteistä ilahduttaviin yksityiskohtiin. Juuri nyt perhevapaalla.

Design & Illustration

Yoon gyung ha

Digital Product & UX/UI Design & Creator.

Designer

Simo Heikkinen

Teen ilmeikkäitä yritysilmeitä ja varmistan, että ne välittävät viestisi perille oikein muotoiltuna. Kuvitusten kautta pystyn kertomaan tarinoita, joita ei voisi sanoiksi pukea. Tärkeintä itselleni suunnittelutyössä on aina luoda selkeä visuaalinen kieli, jota koko brändisi puhuu, missä ikinä se onkaan esillä

Front End Developer

Tuomas Jakonen

Palanen designerin ja sivuilla näkyvän lopputuloksen välissä. Pyrkii pitämään MEOMin pellepelottomat aisoissa ideoidensa kanssa. Tykkää päivittää osaamistaan alueilla HTML, CSS, JS ja WordPress.

Front End Developer

Tiina Kirahvimetsä

HTML, CSS, WordPress, HubSpot, copypaste, en tykkää jargonista.

Markkinointivelho 🧙‍♂️

Vesa Laakkonen

Vastaan siitä, että asiakkaamme ovat löydettävissä verkosta mahdollisimman helposti. Olen Googlen sekä HubSpotin sertifioima markkinointivelho. Kirkastan yritysten markkinointistrategioita, joista johdetaan konkreettisia toimenpiteitä.

Front End Developer

Janne Leppänen

Front end -kehittäjänä varmistan, että sivustot ja sovellukset toimivat yleisimmillä vehkeillä, saavutettavuus on otettu huomioon ja palvelut latautuvat ripeästi käyttäjille. Kehitän moderneilla työkaluilla ja päivitän työkalupakin sisältöä jatkuvasti.

Asiakaskokemus, projektit, myynti

Kimmo Louhelainen

Autan tekemään oikeita asioita paremmin ja nopeammin. Näen liiketoiminnan asiakkaan näkökulmasta. Asiakaskokemuksen kehittäminen MEOMilla. Myynnin ja markkinoinnin hyödyntäminen modernissa tuotekehityksessä on lähellä sydäntä.

041 4382887

Software Developer

Pekka Melgin

Olen kokenut mobiilikehittäjä. Erityisosaamisalueina Android ja React sekä backend-teknologioista Ruby on Rails sekä Google Cloud.

CTO

Ville Muittari

Digitaalinen liiketoiminta, konseptit, mobiilisovellukset, full-stack development. “Innovation is rewarded, execution is worshipped.”

Software Developer

Aleksi Olkkonen

React Native, Java, Node.js. Olen toteuttanut mobiilisovelluksia monella eri frameworkilla. Alunperin kiinnostuin Android- kehittämisestä, mutta viimeiset kaksi vuotta olen koodannut pääosin Reactilla, josta onkin tullut suosikkini. Voit kysyä minulta mitä tahansa mobiiliteknologioista, ja saat perusteellisen mutta helposti ymmärrettävän vastauksen.

Toimitusjohtaja

Janne Puustinen

Kasvuyrittäjänä fokukseni on organisaatioiden ja ihmisten kasvussa. Arvon luomisessa keskityn erityisesti siihen, miten löytää paras tie ideasta skaalautuvaan kasvuun, kuinka avata tai jopa luoda uusia markkinoita ja segmenttejä. Ihmisen osalta tärkeää on hyvinvoinnin mahdollistava yhteisö ja se, miten rakentaa jatkuvasti kehittyvä organisaatio.

Designer

Harri Pyykölä

Teen palvelu- ja tuotemuotoiluprojekteja osallistavalla otteella markkinoinnin strategiselta tasolta aina valmiiseen tuotokseen saakka yhdessä moniosaavan tiimin kanssa. Uskon että vahvan asiakasymmärryksen ja nopeiden kokeilujen kautta asiakkaamme kykenevät luomaan uutta, kilpailuetua tuottavaa ja merkityksellistä bisnestä.

Lead Designer

Tom Rantala

”Good design is good business!”

This was said by Thomas J. Watson at IBM in the 1970s. Current data backs it up. McKinsey did 5-year long study on public companies by measuring design-related strategic decisions. Those who put the design in focus on their strategy grew 233% faster in 5 years.

At MEOM I help growth-seeking companies to take that advantage of design.

Jenni Rossi

Oon (autoista blogaava) CSS-keiju, joka taikoo designereiden leiskat toimiviksi ja helppokäytöisiksi verkkopalveluiksi.

Sisällön ja viestinnän asiantuntija

Petja Savoila

Viestintä ilman merkitystä on vain hieroglyfejä. Näyttävät hienolta, mutta avaavat niin kovin vähän, että mistä on kyse.

Huolehdin sisällöistä strategisella ja copy-tasolla, tiivistän ainutlaatuisuutta ja tuon järkeä palveluiden jäsentämiseen. Pulttaan viestinnän osaksi ostoputkea ja liiketoiminnan kasvua. Vanhana journalistina varmistan, että viestisi maailmalle pitää paikkansa ja on selkeän tyylikäs.

Designer

Jussi Soini

Design Sprints, Digital Product Design, User Experience. I help our clients find simple solutions to complex business problems.