WordPress

Olemme toteuttaneet jo yli 100 WordPress-sivustoa. WordPress on markkinoiden johtava julkaisujärjestelmä, jonka päällä pyörii jo yli 20% kaikista maailman verkkosivuista. Lue miksi haluamme tehdä verkkopalvelusi käyttäen WordPressiä.

 

Käyttöliittymäsuunnittelu

Käyttöliittymä on ikkuna, jonka läpi käyttäjä kokee palvelusi tai verkkosivusi. Investointi käyttöliittymäsuunnitteluun maksaa itsensä takaisin muun muassa asiakastyytyväisyytenä ja yrityksen brändimielikuvan kehittymisenä. Lue miten suunnittelemme hyvän käyttöliittymän.

 

Brändi

Brändi on yrityksesi kulmakivi, ja helpoin tapa erottautua muista ennen ostopäätöksen syntymistä. Autamme yritystäsi kiteyttämään viestiäsi ja löytämään uniikin osaamisesi. Lue miten rakennamme hyvän brändin.

 

Markkinointi

Kaikki ostetaan tunteella, ostajan on vain voitava perustella valintansa itselle ja muille järjellä. Lue kuinka suunnittelemme vahvan viestin, jolla vaikutat päätöksenteon ytimeen.

 

Applikaatiot

Ketterä ohjelmistokehitys maksimoi arvoa ja minimoi hukkaa. Noudatamme kehityksessä ketteriä periaatteita. Lue mitä tämä käytännössä tarkoittaa.