Miksi haluamme tehdä verkkosivusi tai verkkopalvelusi käyttäen juuri WordPressiä? Tässä neljä syytä.

1. helppokäyttöisyys

Ei työlästä kouluttautumista sisällöntuotantoon

Emme ole koskaan kouluttaneet asiakastamme tuntia kauemmin WordPress-verkkosivuston ylläpitoon. WordPress kehitettiin alunperin blogialustaksi, ja juuret näkyvät edelleen sen helppokäyttöisyydessä: kuka tahansa oppii tunnissa sisällöntuotannon, aina kirjoittamisesta julkaisuun ja muokkaamiseen. Myös erilaiset kirjoittajaroolit, ja niiden oikeudet, ovat sisäänrakennettuja ominaisuuksia WordPress-verkkosivuilla.

2. Hakukoneoptimointi

Jotta verkkosivusi löydettäisiin

Hakukoneoptimointi ei ole enää vuosiin ollut linkkikikkailua. Hyviin tuloksiin pääsee vain säännöllisellä sisällöntuontannolla ja pitkäjänteisellä työllä. Google suosii WordPressiä, ja teknisesti oikein rakennettu sivusto auttaa hakukoneoptimoinnissa. WordPress-verkkosivut rakennetaan tavalla, joka mahdollistaa hakukoneoptimoinnin ilman teknistä osaamista.

3. Tietoturva

Nuku yösi rauhassa

WordPress on sellaisenaan yksi maailman turvallisimmista julkaisujärjestelmistä. Oikein toteutettuna se sopii myös tiukempaa tietoturvaa vaativiin projekteihin. Jos palvelusi vaatii äärimmäistä tietoturvaa, hoidamme palvelintason tietoturvan, päivitykset ja konfiguroinnit vaaditun turvallisuustason mukaisesti. Verkkosivujen rakentaminen WordPressille voi olla siis myös tietoturvallinen valinta.

4. Toimittajariippumattomuus

Pitkäkatseista kehitystä

Monet mainostoimistot tarjoavat asiakkailleen hanakasti itse kehittämiään julkaisujärjestelmiä. Omia järjestelmiä ei kuitenkaan päivitetä yhtä aktiivisesti, kuin avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmiä. Valitsemalla suljetun järjestelmän jäät helposti toimittajaloukkuun. Sisällön julkaiseminen itsenäisesti on suljetuissa järjestelmissä joskus tehty vaikeaksi, jopa mahdottomaksi. WordPressin avoin lähdekoodi varmistaa julkaisujärjestelmän jatkuvan kehityksen, mikä on verkkopalvelusi tietoturvan ja käytettävyyden kannalta elintärkeää.

Joko aloitetaan? Ota yhteyttä.

WordPress-toteutuksiamme