Design Lead

Etsinnässä web-suunnittelun johtaja; Design Lead, Head of Design tai Web Design Lead. Saat itse valita tittelisi, mutta suunnittelet, johdat, luot ja rakennat.

Jos olet jo kokenut web designer ja haluat haastaa itseäsi, niin saatat hyvinkin päästä MEOMilla viemään tiimiä sekä omaa osaamistasi eteenpäin aivan uudella vauhdilla.

Välittäminen, aitous, vapaus, vastuu ja intohimo laatuun ovat tärkeimpiä työsuhde-etuja, joita erikoiset työkaverit tarjoavat toisilleen.

Tässä neljä kohtaa, joiden pohjalta voit tarkastella miten työtehtävät osuisivat vahvuuksiisi ja tavoitteisiisi.

1. Suunnittele

Olemme asiantuntijaorganisaatio ja asiakkaiden palveleminen on se mihin keskitymme. Sinunkin työstäsi iso osa on erinomaisten verkkosivustojen rakentamista yhdessä asiakkaiden, tekniikan ja markkinoinnin kanssa. Pystyisitkö viemään osana MEOMia suomalaisten verkkosivustojen toteutusta vielä nykyistä korkeammalle tasolle? Sitä kautta auttamaan yrityksiä kasvamaan, luomaan työpaikkoja ja oppimaan uutta kanssamme?

Pari esimerkkiä nykyisestä tasosta: Brella, Lyyti, Finnlamelli, Firstbeat

Tukenasi suunnittelun laadun kehittämisessä on muun muassa MEOMin perustaja ja suunnittelun (sekä oman elämänsä) yksisarvinen Tom Rantala.

2. Johda

Ehkä olet jo johtaja, ehkä et. Tärkeintä on, että haluat auttaa muita kehittymään. Sytyt, kun autat ihmisiä menemään esteiden yli ja oppimaan uutta. Tiimistä löytyy kolme suunnittelijaa, jotka odottavat nälkäisinä oppejasi. 

Sampo suunnitteli uraa hiusmallina, mutta päätyi kognitiivisen psykologian sekä animaatioiden vietäväksi. Tällä hetkellä erityisesti kiinnostaa design-päätösten argumentointi sekä mahdollisuus luoda uutta.

3. Luo

Suunnittelijoiden lisäksi teet yhteistyötä tekniikan, projektinhallinnan ja markkinoinnin kanssa. Yhdessä tällä porukalla rakennamme kokonaisuutta, joka on suomalaiselle B2B-markkinoijalle ohittamaton mahdollisuus.

Osana johtoryhmää osallistut strategiseen suunnitteluun ja vaikeisiin päätöksiin. Pääset muokkaamaan sitä mitä olemme vuosien päästä. Kehität ajatteluasi ja tarkastelet asioita koko ajan isommin.

Strategisen työskentelyn malleja, johtamisoppeja sekä kutkuttavia kysymyksiä tarjoilee esimerkiksi toimitusjohtajamme Janne Puustinen.

4. Rakenna

Edellinen kohta viittasi suunnitteluun ja tämä kohta viittaa toteutukseen. Kauneimmatkaan ideat eivät saa ansaitsemaansa arvoa, jos määrätietoinen tiimi ei vie niitä käytäntöön. Hyvin järjestelty tuotanto, sisäinen kehitys sekä projektipäälliköt ovat mahdollistamassa yhdessä onnistumista.

Rakentamiseen saat tueksesi tekniikan tiimin, joka ei tuhoa visiotasi, vaan auttaa tekemään lopputuloksesta paremman kuin leiskassa.

Tiina Kirahvimetsä vastaa tekniikasta ja tulee viemään ajattelusi seuraavalle tasolle. Olettaen toki, että uskallat itsesi lisäksi haastaa myös sapelisankarin. 

Pitäisikö?

MEOM on kuin kokoelma sarjakuvahahmoja. Paikka, jossa kaikki saavat olla vapaasti oma itsensä. Jos et saa ihmisenä korvaamatonta oppia ja kasvua, niin saatat olla Yoda (rotu tuntematon).

Toimistojen hengestä pääset nauttimaan Helsingissä ja Jyväskylässä, mutta voit työskennellä mistä haluat.

Hakeminen on helppoa. Tee se seuraavan minuutin aikana, jotta paikka ei vahingossa lipsahda ohi. Laita viestillä LinkedIn profiili tai muu vastaava kuvaus työhistoriasta. Palaan asiaan yhdessä arkipäivässä ja tavataan pian.

Terveisin,
Kimmo Louhelainen
kimmo@meom.fi
0414382887
LinkedIn