Etsimme WordPress-kehittäjää

Me MEOMilla työskentelemme ihmisten kanssa, jotka haluavat ravistella vanhoja rakenteita, vaikuttaa asioihin ja piirtää puumerkkinsä toimialan tekemiseen. 

MEOMin tekemisen ytimessä on aina ollut teknisesti korkealaatuiset WordPress-sivustot. Tätä ominaisuutta tulemme vaalimaan myös jatkossa. Toivomme, että pystyt auttamaan meitä kehittämään yhä parempia sivustoja muutaman seuraavan vuoden aikana. 

Timanttisten WordPress -toteutusten lisäksi viemme ideoita liiketoiminnaksi. Parhaat ideat rakennetaan ketterän kehityksen periaattein digitaaliseksi liiketoiminnaksi. Tässä hyödynnämme moderneja teknologioita kuten React Native.

Haluaisitko sinä seuraavaksi oppia syvemmin modernit front-end -teknologiat ja kasvaa vuosi vuodelta monipuolisemmaksi ja kovemmaksi kehittäjäksi

Työssäsi tulisit ensi alkuun keskittymään verkkosivuihin ja -palveluihin. Hiljalleen sinulla olisi mahdollisuus siirtyä tuotekehityksen puolelle, modernien teknologioiden pariin, kohti Full-Stack -kehittäjän roolia. Tämä on mahdollista monipuolisten ja haastavien asiakasprojektien parissa, yhdistämällä oma kasvunnälkäsi kehittäjänä muun kehitystiimin jatkuvaan tukeen.

Kiinnostaako? Laita suoraan viestiä meidän toimarille, Jannelle join@meom.fi .

Jos kuitenkin haluat vielä miettiä asiaa, niin tässä muutama yksityiskohta lisää:

Miksi kannattaa tulla MEOMille

Mitä toivomme sinulta

Näistä saat bonusta

Jos vielä mietit niin hei, teemme oikeasti mielenkiintoisia ja haastavia projekteja, kuten

Jos siis WP taittuu ja haluat kasvaa huippukehittäjäksi, niin laita meille hakemuksesi sähköpostilla linkin kautta mahdollisimman pian.  Lisätietoa rekrytointiprosessista löydät sivustoltamme.