Haussa kokenut Web Developer

Me MEOMilla työskentelemme asiakkaiden, tiimien ja asiantuntijoiden kanssa, jotka haluavat ravistella vanhoja rakenteita, vaikuttaa asioihin ja piirtää puumerkkinsä toimialan tekemiseen.

Sisäisesti teemme työtä tiimeissä, koodarit kylki kyljessä designereiden ja markkinoijien kanssa. Kaikkien tavoitteena on rakentaa parempia digitaalisia tuotteita ja palveluita asiakkaillemme.

Lähestymme verkkopalveluiden kehittämistä monialaisesti. Toimintatapamme varmistavat, että developerit, designerit ja markkinoijat työskentelevät samassa tahdissa, kohti yhteistä tavoitetta, ilman turhia ristiriitoja ja byrokratiaa. Uskomme monialaisen lähestymistavan luovan aidosti loppuasiakasta hyödyntäviä ja ilahduttavia tuotteita.

Nyt etsimme tiimiimme lisää huippuosaamista – ammattilaista, joka haluaa ja osaa rakentaa kanssamme parempaa webbiä.

Web Developerina olet tärkeä osa verkkopalveluiden kehitystiimiä ja pystyt ottamaan vastuun projektien teknisestä toteutuksesta. Luotamme siihen, että osaat keskittyä olennaiseen, eli siihen, mikä on asiakkaan ja projektin näkökulmasta arvokkainta.

Olemme nopeasti kasvava yritys ilman korporaation rasitteita ja tarvitsemme uusia kykyjä. Tässä vielä muutama sana meistä ja työnkuvasta:

Miksi kannattaa tulla MEOMille

Mitä toivomme sinulta

Näistä saat bonusta

Kysy lisää avoimesta työpaikasta ja MEOMista

Jos olet kiinnostunut kuulemaan lisää työskentelytavoistamme, päätöksenteostamme tai mistä tahansa muusta yritykseemme liittyvästä, soita toimitusjohtajallemme Janne Puustiselle 040 575 8298

Jos erityisesti tekniset asiat kiinnostavat, niin voit olla yhteydessä suoraan Lead Developeriimme Tiina Kirahvimetsään: tiina@meom.fi

Miten edetä

Jos tuntuu siltä, että nyt loksahtivat palaset kohdalleen, lähetä hakemuksesi (työnäytteet ovat eduksi) ja CV tai LinkedIn-profiilisi osoitteeseen join@meom.fi

Tai voit tutustua ensin rekrytointi-sivuumme, josta löydät lisää tietoa liittyen sekä rekrytointiin että MEOMista työpaikkana.

Lopuksi, muistathan että

Sinun ei tarvitse täyttää jokaista ilmoituksen vaatimusta. Uskomme oppimiseen ja koemme erilaisista taustoista tulevat ihmiset rikkautena.

Kasvavassa yrityksessä mukana oleminen vaatii sopivaa asennetta.  Tämä yhdistettynä haluun oppia on tie menestykseen – niin sinun kuin meidän ja asiakkaidemme.