Kehittäjä Venture-tiimiin MEOMille

Me MEOMilla luomme ja kasvatamme markkinahäirikköjä. Työskentelemme ihmisten kanssa, jotka haluavat ravistella vanhoja rakenteita ja piirtää puumerkkinsä toimialan tekemiseen.

Rakennamme maailmalla menestyviä tuotteita, jotka ravistelevat toimia-alojaan, kuten Brella & 27Crags. Tähtäämme korkealle ja tavoitteenamme on olla Suomen paras uusia tuotteita rakentava yritys.

Nyt etsimme meille lisää huippuosaamista – Venture-kehittäjää, joka haluaa ja kykenee kehittämään uusia ja toimivia ratkaisuja.

Kehittäjänä olisit tärkeä osa Venture-tiimiämme. Vastaat tuotteen teknisestä toteutuksesta, työn arvioinnista ja määrittelystä aina julkaisuun asti. Luotamme siihen, että osaat keskittyä olennaiseen, eli siihen, mikä on asiakkaan ja projektin näkökulmasta arvokkainta. Pääset tekemään töitä monialaisesti, rinnallasi muut kehittäjät, designerit ja markkinoijat.

Miksi kannattaa tulla MEOMille

Mitä toivomme sinulta

Näistä saat bonusta

Heräsikö kysymyksiä?

Jos olet kiinnostunut kuulemaan lisää työskentelytavoistamme, päätöksenteostamme tai mistä tahansa muusta yritykseemme liittyvästä, laita viestiä tai soita toimitusjohtajallemme Janne Puustiselle janne@meom.fi tai 040 575 8298


Haluatko nähdä ketä olemme ja mitä teemme? Käy tsekkaamassa meidät FacebookistaInstagramista tai Linkedinistä

Miten edetä

Jos tuntuu siltä, että nyt loksahtivat palaset kohdalleen, täytä meidän lomake ja lisää siihen haluamasi liitteet (työnäytteet ovat eduksi) sekä CV tai LinkedIn-profiilisi.

Lopuksi, muistathan että

Sinun ei tarvitse täyttää jokaista ilmoituksen vaatimusta. Uskomme oppimiseen ja koemme erilaisista taustoista tulevat ihmiset rikkautena. Kasvavassa yrityksessä mukana oleminen vaatii sopivaa asennetta.  Tämä yhdistettynä haluun oppia on tie menestykseen – niin sinun kuin meidän ja asiakkaidemme.