Senior sovelluskehittäjä Venture-tiimiin

Jyväskylä, Helsinki, etätyömahdollisuus

Hei sinä kokenut ohjelmistokehittäjä, koetko jämähtäneesi korporaation koneistoon, jossa liian moni asia toistaa itseään, dailyistä toteutuksiin? Kaipaatko aikaa, jolloin sait kehittää jotain uutta ja jännittävää, ehkä jopa startup-maailmassa?

Vai oletko niitä rohkeita yrittäjäksi lähteneitä, joiden startup-taipaleella tähdet eivät olleet aivan oikeassa asennossa? Paloa uuden luomiseen edelleen olisi, mutta ajatus uuteen startupiin lähtemisestä tuntuu tällä hetkellä liian etäiseltä?

Tai kenties olet kokenut konsultti, joka on jyrännyt suomalaisen toimisto-osaamisen kärjessä jo vuosia, mutta olet hiljalleen alkanut kaivata jotain ihan muuta kuin vain vaihtoa yhdestä isosta toimistosta toiseen.

Tai ehkä olet sovelluskehittämisen monilahjakkuus, ja kokenut tiukan teknisen roolin rajoittavana? Haluat tehdä myös designia, kehittää, ehkä vetää projektia ja miettiä prosesseja.

Jos intohimosi on uuden luominen ja ideoiden muuttaminen liikevaihdoksi oivaltavan teknisen innovaation kautta, niin pyydämme sinua tutustumaan tähän avoimeen työpaikkaan meillä MEOMilla, Venture-tiimin sovelluskehittäjänä.

Tule ratkomaan startup-asiakkaidemme bisnesongelmia koodin ja kommunikaation keinoin

7 hengen vahvuinen Venture Studiomme etsii startup-maailmaa kokenutta sovelluskehittäjää.

Työsi ytimessä on sovellusten määrittely ja toteuttaminen startup-asiakkaidemme idean ja liiketoimintamallin pohjalta. Ensisijaiset teknologiavalintamme ovat React ja React Native.

Tiedät kokemuksesta miten startup-maailma toimii. Tunnistat asiakasyritysten tarpeet, luot niihin päteviä käytännön ratkaisuja ja osaat myös viestiä tämän asiakkaalle sekä tiimille.

Ymmärrät, että onnistunut tuotekehitys on yhtä lailla pätevän MVP:n toteutusta kuin loppuasiakkaista oppimista. Näet jo ennalta skaalautumista tukevia ratkaisuja, mutta löydät budjetin ja aikataulun kannalta optimaalisen tien maaliin.

Lue sivustoltamme tanakampi kuvaus siitä, miten yhdistämme teknologian, prosessin ja tiimin, lopputuloksena MVP.

Olet avainroolissa siinä, millainen uudesta digitaalisesta tuotteesta tulee ja mitä tiimi oppii sitä tehdessä

Työskentely intohimoisten startup-yrittäjien kanssa voi olla intensiivistä, mutta itsekin intohimoisesti tuotekehitykseen suhtautuvana tämä on juuri sitä mitä haetkin: työtä, jolla on merkitystä.

Sovelluskehittäjäseniorina näkemyksesi kehityksen roadmapista on oleellinen: miten tiimimme voi muuttaa tuoteomistajan idean kassavirraksi tehokkaasti ja mielekkäästi, rajallisilla resursseilla. Startup-asiakkaan polttavimmat tarpeet voivat olla epämääräisiä tai ristiriitaisia, mutta pystyt kokemuksellasi priorisoimaan ja määrittelemään parhaan tavan edetä.

Onnistunut toteutus on paitsi digitaalinen tuote, jolla on maksavia asiakkaita, myös alati karttuvaa oppia. Startupille loppuasiakkaista oppiminen on elinehto. Yhtä tärkeää Venture-tiimimme kehitykselle on tunnistaa skaalattavia ja toistettavia tekemisen tapoja ja tässä sinulla on iso rooli.

Sinun ei kuitenkaan tarvitse loistaa yksin vaan tukenasi on liiketoiminnan, markkinoinnin, designin sekä tietenkin tekniikan moniosaava Venture-tiiimi.

Tässä esimerkkejä toteutuksistamme:

Coinmotion – Mobiilisovellus kryptovaluuttasalkun hallintaan.

Brella – MEOMin oma startup on tänä päivänä tapahtumaverkostoitumisen globaali toimija.

ARROW Engineering – design thinking teollisuuden käyttöliittymäsuunnittelussa.

Eilakaisla Weople – rekrytointi-appin prototyyppi 5 päivässä design sprintin menetelmin.

Yhdistä startupin korkeajännitys vakaan, kasvavan yrityksen turvaan

Pidemmälle pätevöityneenä sovelluskehittäjänä tiedät jo mitä työltäsi haluat. Meillä saat tuntea tyytyväisyyttä useammalla kuin yhdellä tavalla:

Voit tutustua MEOMiin työpaikkana tarkemmin rekrytointi-sivullamme.

Miltä menestyminen näyttää tässä roolissa

Ensimmäisen puolen vuoden aikana

Ensimmäisen työvuoden päättyessä

Oletko sinä tiimissämme tekemässä sitä seuraavaa yksisarvista?

  1. Laadi meille itsesi näköinen hakemus sivustoltamme löytyvälle verkkolomakkeelle.
  2. Lisää hakemukseesi linkit LinkedIn-profiiliisi sekä mahdolliseen portfolioosi. Voi myös vaihtoehtoisesti kertoa tuotteesta, palvelusta tai koodista, jota olet ollut tekemässä, josta olet erityisen ylpeä ja joka kuvastaa hyvin tekemistäsi.
  3. Varmista, että saamme hakemuksesi viimeistään perjantaina 13.8.2021
  4. Ota tyynesti. Rekrytiimimme palaa sinulle mahdollisimman pian lisätiedoin tai tarkennuksin.

Jäikö meiltä jotain mielessäsi olevia kysymyksiä vastaamatta? Ota yhteyttä ja kysy lisää.