Töitä tarjolla WordPress-kehittäjälle

Edit. Paikka on täytetty. Seuraavan kerran vastaava paikka aukeaa vuoden 2022 alkupuolella. Voit ilmoittautua listalle lomakkeella, jolloin ilmoitamme sinulle paikan auettua.

Haussa tulemme tekemään taas jonkinlaisen kooditestin. Voit valmistautua tutustumalla testiin ja MEOMin referensseihin.

Kokenut kehittäjä palkataan heti, kun sopiva hakija löytyy. Tutustu ja laita hakemusta nopeasti tulemaan.

Alkuperäinen ilmoitus

Meillä MEOMilla tehdään verkkosivustoja, joita on kiva katsella ja vähintään yhtä kiva käyttää. Ennen kaikkea autamme asiakkaitamme tekemään heille tärkeitä asioita tehokkaalla ja mitattavalla tavalla.

Tämä tekemisen riemu ei tietenkään pääty sivuston julkaisuun vaan jatkuu jatkokehityksen merkeissä. Tässä kohtaa sinä tulet kuvioon mukaan. 👊

Etsimme nyt uutta osaajaa WordPress-asiakkaidemme jatkuvan kehityksen tiimiin.

Olisiko sinusta kaveriksi meidän Sinille? 💜 Katso Sinin mietteitä pestiin liittyen;

Mikäli upotettu video ei näy, varmistathan että olet hyväksynyt sivustomme evästeet. Video myös YouTubessa

Tämä on kerrassaan erinomainen paikka uransa alussa olevalle kehittäjälle ottaa haltuun verkkosivustojen fronttikoodauksen salat, kokeneen WP-kehittäjän mentoroimana.

Työpäiväsi koostuisivat asiakkailta tulleista isommista ja pienemmistä tehtävistä, WP-tyylikoodauksesta JavaScript- ja PHP-pähkinöihin. Osana tekniikan tiimiämme opit uusinta uutta WordPress-kehityksestä ja erinomaisen käyttäjäkokemuksen rakentamisesta timanttisten sivusto-toteutusten muodossa.

Pääset tutustumaan monipuolisesti asiakkaisiimme ja erilaisiin sivustototeutuksiin. Kokemuksen karttuessa pääset tekemään myös sitä ensimmäistä omaa, uutta sivustoprojektia. 💥 Voit myös erikoistua sivustojen jatkokehitykseen ja ylläpitoon. 🚀

Oletko kokeneempi front end -kehittäjä? Tutustu muihin avoimiin työpaikkoihimme.

Jos sytyit välittömästi ajatuksesta aloittaa loistelias web-kehittäjän ura MEOMilla, niin laita hakemus tarvittavine liitteineen tällä lomakkeella.

Jos haluat vielä miettiä asiaa, niin tässä lisää tietoa:

MEOM on loistava startti uudelle uralle

Mitä toivomme sinulta

Näistä saat bonusta 💎

Tutustu asiakastöihimme

Avoimia työpaikkoja MEOMilla