Visuaalisesti suuntautunut WordPress-kehittäjä

Helsinki, Jyväskylä, etätyönä muualla Suomessa

Oletko sinä koronapandemian aikana etätöihin eristäytyneenä pohdiskellut sitä, mikä oikeasti tekee sinulle WordPress-kehittäjän ammatista mielekästä ja merkityksellistä?

Kenties silmäsi ovat auenneet hyvän ja empaattisen yrityskulttuurin merkitykselle aikana, jona jäsentelemätön ja kriisiytynyt kulttuuri suorastaan korostuu.

Tai ehkä olet leipiintynyt niihin pieniin, backend-painotteisiin toteutuksiin, joita työstät yksinäsi päivästä toiseen. Voit vain unelmoida isomman tiimin mukanaan tuomasta yhteenkuuluvuuden tunteesta, useammista sosiaalisista kohtaamisista sekä mahdollisuudesta vaihtaa ammatillisia ja henkilökohtaisia ajatuksia samaa työtä tekevien työkavereiden kanssa.

Voiko olla niin, että visuaalisesti suuntautuneena ihmisenä kehittäjän sielusi kaipaa fronttivahvojen toteutusten perään?

Jos tilanne on nyt yksinkertaisesti niin, että nykyinen tehtäväsi ei pidä enää parasta intoasi yllä, ehdotamme sinulle tämän työpaikkailmoituksen silmäilyä, avautuvan mahdollisuuden harkintaa ja lopulta päätöstä aloittaa seuraava jakso elämässäsi Kokeneena WordPress-kehittäjänä meillä täällä MEOMilla.

Tule meille kehittämään näyttäviä, toimivia ja ylläpidettäviä markkinointisivustoja

13 hengen Web Service -tiimiimme haetaan työkaveriksi visuaalisesti suuntautunutta, kokenutta WordPress-kehittäjää.

Pääasiallinen tehtäväsi on toteuttaa itsenäisesti toimivia ja ylläpidettäviä sisällönhallintajärjestelmiä asiakkaillemme suunnittelemiimme markkinointisivustoihin.

Omien projektien rinnalla voit myös toimia nuoremman kehittäjän työnohjaajana ja tuoda näkemystäsi Web Service -tiimimme kehityssuuntaan.

Tärkeä osa kaikkien MEOMilaisten työnkuvaa on vaikuttaminen sisäisten toimintatapojen ja prosessien kehittämiseen. Perustamme täällä vahvasti Lean Startup -filosofiaan. Sen mukaisesti pyrimme kiihdyttämään yrityksemme kasvua kehittämällä omista toimintatavoistamme mahdollisimman liinejä ja tehokkaita. Näin voimme käyttää koko ajan enemmän aikaa siihen, mistä sinäkin sytyt – erottuvien toteutusten tekemiseen.

MEOM Blocksit on tästä yksi erinomainen esimerkki

Työsi vaikuttavuus näkyy suoraan asiakkaan kyvyssä edistää ja kasvattaa myyntiään

Toteutustasi tulee käyttämään päivittäin kasvuun ja liikevaihdon kasvattamiseen tähtäävän pk-yrityksen toimitusjohtaja tai hieman suuremman yrityksen markkinointitiimi. Tekemämme sivusto auttaa heitä saamaan merkittävästi aiempaa enemmän myyntiliidejä ja kauppaa.

Kumpikaan asiakasprofiili ei ole WordPress-ammattilainen. Heidän huolenaan on myynti, jonka siivittämiseen tarvitaan toimiva ja puoleensa vetävä verkkosivusto. Jotta investointi olisi heille järkevä, tulee verkkosivuston kehittämisen kustannukset saada myös nopeasti maksetuksi kasvaneen myynnin ansiosta.

Kokemuksesi ja näkemyksellisyytesi ansiosta osaat todellakin ratkaista asiakkaiden kaupallisia tarpeita teknisesti, budjetissa ja aikataulussa pysyen.

Maailma on täynnä epäonnistuneita WordPress-sivustoja, jotka hajoavat yrityksiään pyörittävien ihmisten käsiin, ja heikentävät heidän liiketoiminnallisia mahdollisuuksiaan.

Ammatistamme ylpeinä me emme halua altistaa omia asiakkaitamme tälle vääryydelle.

Silmäile, mitä Riina listaa asiakkaidemme syiksi käynnistää verkkosivu-uudistus.

Tutustu muutamaan esimerkkitoteutukseen:

Huippunopea verkkosivutoteutus Mustille ja Mirrille vain kuudessa viikossa.

FirstBeat – Verkkopalvelutoteutuksemme nelinkertaisti liidien määrän.

Katso asiakaslupauksemme WordPress-verkkosivustojen toteuttamiseen liittyen.

Työpaikka, jota etsit löytyy MEOMilta

Kilometrit työelämässä ovat osoittaneet sinulle, mistä oma työnilosi muodostuu. Sinulle omin työyhteisö ja rooli kuulostanee ihan meiltä!

Täältä löydät esimerkkejä siitä, mitä etuja tarjoamme ja miten rekryprosessi tulee etenemään.

Miltä menestyminen näyttää tässä roolissa

Pidämme sinua kokeneena WordPress-kehittäjänä, jos olet työskennellyt toimistopuolella ainakin kolmisen vuotta. Siinä ajassa olet ehtinyt toteuttaa itsenäisesti useamman markkinointisivuston.

Mitä enemmän sinulla kokemusta on, sitä vahvemmaksi muun muassa käytettävyysosaamisesi on kehittynyt. Tämä pohja vauhdittaa sinut onnistumisiin meillä MEOMilla.

Ensimmäisten 6 kuukauden aikana

Ensimmäisen työvuotesi päättyessä

Toimi näin, jos toivot edistäväsi WordPress-kehittäjän uraasi meidän kanssamme

  1. Valmistele meille itsesi näköinen hakemus verkkolomakkeelle, jonka näet täällä.
  2. Lisää hakemukseesi seuraavat linkit:
    • Linkki LinkedIn-profiiliisi
    • Linkki joko portfolioosi tai linkit ainakin kahteen itsenäisesti toteuttamaasi markkinointisivustoon, jotka mielestäsi edustavat hyvin osaamisesi tasoa tai laajuutta.

Jäikö meiltä jotain mielessäsi olevia kysymyksiä vastaamatta? Ota yhteyttä ja kysy lisää.