Sovelluskehitys

Liiketoiminnan kannalta tärkeintä on yksinkertaisesti vain saada tuote nopeasti valmiiksi ja markkinoille.

Sovelluskehitys­projekti

Meille sovelluksen toteutus on funktio yrityksesi liiketoiminnan yhtälössä. Onnistunut sovellusprojekti rakentuu liiketoiminnan kokonaiskuvan ymmärtämiselle, ominaisuuksien priorisoinnille ja nopealle toimitukselle kokeneiden kehittäjien toimesta.

Asiakasprojektimme vaihtelevat nopeasta liiketoimintamallin testaamisesta vuosia kestävään yhteistyöhön ja monikanavaisen kuluttajakokemuksen toteuttamiseen.

Appi, webbi vai molemmat?

Mobiilisovellus on yleensä suunnattu kuluttajille ja siksi paukut satsataan käyttökokemuksen tarkkaan testaukseen ja viimeistelyyn. Web-sovellukset taas ovat useimmiten työkaluja yritysten tarpeisiin.

Selvitä kuinka paljon mobiilisovelluksen kehitys maksaa. Kokeile laskuria ›

Sovelluskehitys­tiimimme osaaminen

Kehitämme sovelluksia loppukäyttäjälähtöisesti verkkoselaimelle ja mobiilille, yleisesti tunnettuja teknologioita käyttäen. Koodin ja sovelluksen omistusoikeus on sinulla asiakkaana.

Projektinhallinta

Toteutamme sovelluksia iteratiivisesti, soveltaen Scrum-projektinhallinta menetelmää. Tiimissämme on sertifioitu Scrum-master, joka pitää projektin pyörät pyörimässä.

Käyttöliittymän suunnittelu

Full stack developerimme ottavat suunnittelussa huomioon käyttämiemme teknologioiden mahdollisuudet ja rajoitteet. Käyttöliittymät esitetään klikkailtavana prototyyppinä.

Mobiiliapplikaatiot

Erikoisalaamme ovat kartan käyttöön ja sosiaalisiin yhteyksiin perustuvat sovellukset. Käytämme toteutuksissa natiivisovelluskehitysalustoja kuten Swift (iOS) ja Kotlin+Java (Android) sekä cross-platform frameworkeja kuten React Native.

Web-sovellukset

Toteuttamamme selainsovellukset ovat usein työkaluja yrityksen tai liiketoiminnan tarpeisiin. Koodaus tehdään lähtökohtaisesti Reactilla.

Taustajärjestelmät

Suunnittelemme ja toteutamme sovellusten tarvitsemat taustajärjestelmät sekä integroinnit maksujärjestelmiin. Meillä on back-end -osaamista erityisesti Rails-, PHP– ja Node.js -teknologioissa.

Julkaisu sovelluskauppoihin

Huolellisesti toteutettu applikaation julkaisu AppStoreen ja Google Play sovelluskauppoihin tuottaa enemmän latauksia ja päivityksiä. Huolehdimme testaamisesta sekä sovelluksen näkyvästä viestimisestä kuluttajille.

Toteutamme sovelluksia iteratiivisesti, soveltaen Scrum-projektinhallintamenetelmää.

Projektin kulku

Otamme huomioon käytössä olevat resurssit ja priorisoimme eniten hyötyä tuottavat asiat listan kärkipäähän. Kontrolli pysyy aina asiakkaalla.

Luomme prototyypin

Prototyyppi on kaikkien paras määrittelydokumentti toteutettavalle applikaatiolle tai palvelulle. Se luo kokonaiskuvan kaikille projektiin osallistuville siitä, mitä ollaan tekemässä ja miksi se on liiketoiminnalle hyödyllistä.

Klikkailtava prototyyppi paljastaa ongelmakohdat sovelluksesta, ja jopa liiketoimintaideasta, ennen kuin aikaa ja resursseja on investoitu koodaukseen.

Mikäli sovellus on aivan uusi, prototyypin suunnitteluun ja toteutukseen voidaan käyttää esimerkiksi Design Sprint -työpajaa.

Kehitämme iteratiivisesti

Toteutamme sovelluksia käyttäen Scrum-projektinhallintamenetelmää.

  • Seuraat tuote- ja sprint-backlogin kautta projektin etenemistä
  • Näet prototyypin kautta, visuaalisesti kokonaiskuvan tulevista ominaisuuksista
  • Osallistut viikottain 30 minuutin palaveriin, jossa priorisoimme yhdessä kehitettäviä ominaisuuksia
  • Saat jopa viikottain uuden version sovelluksestasi

Selvitä kuinka paljon mobiilisovelluksen kehitys maksaa. Kokeile laskuria ›

Ennen sovelluskehitysprojektia

Design Sprint ›
Googlen kehittämällä menetelmällä kuukausien tuotekehitys puristetaan päivien mittaiseksi pyrähdykseksi, jonka aikana saat testattuja tuloksia, että kannattaako projektissa edetä MVP-tuotteen rakentamiseen.

Julkaisun jälkeen

Growth Hacking ›
Uusi upea appisi on nyt markkinoilla, mutta kasvun osalta työ on vasta alussa. Growth Hackingilla tunnistamme kasvun esteet ja luomme suunnittelman ja tavoitteet, jolla kiihdytät liiketoimintasi kasvua.
Verkkosivut ja -palvelut ›
Näyttääkö sovelluksesi päämaja verkossa ankealta, sekavalta tai sitä ei ole ensinkään? Rakennetaan yhdessä Wordpress- tai Hubspot-sivusto, jolla viestisi saadaan tehokkaasti maailmalle.

Suunnitteletko vai shippaatko?

Rajansa se on hyvällä suunnittelullakin, eli olisiko jo aika siirtyä sovellusprojektin toteutusvaiheeseen? Ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä, että miten nopeasti appisi voisi olla markkinoilla.

Kysy lisää samir@meom.fi / 0443391120