Tuotekehityksellä on oikea järjestys

Kaikki lähtee ideasta, mutta ennen bisneksen maailmanherruutta projektin voi töpeksiä lukemattomilla eri tavoilla. Me tiedämme miten tuotteesi kannattaa toteuttaa, miten se viedään markkinoille ja miten tämä kiihdyttää liiketoimintasi kasvua.

Design Sprint on tehokas tapa polkaista projekti käyntiin.
Product/Market Fit

Kuinka menestystuote rakennetaan

Sinulla on tuoteidea ja haluat sen markkinoille. Meidän avullamme teet tuotekehityksen nopeammin, tehokkaammin ja mitattavasti parhaalla laadulla. Karsimme virheet varhain, testaamme oletukset, ja pyrimme saattamaan ytimeltään elinkelpoisen digitaalisen palvelun markkinoille heti kun se on mahdollista.

On tärkeää testata ideaa ennen kuin mietitään strategiaa. Yksi parhaista tavoista oletusten validointiin on Design Sprint, joka puristaa jopa kuukausien tuotekehitysprosessin alle viikkoon.


Growth

Kuinka liiketoiminta saadaan kasvuun

Jokaisella kasvavalla yrityksellä koittaa päivä, jolloin verkkosivut ovat vanhentuneet, viestintä ei pysy bisneksen kyydissä tai tulossa on uusi tuote, joka kaipaa markkinointisuunnitelmaa.

Se, mikä tekee digitaalisista toteutuksistamme ensiluokkaisia, on kokonaisuuden hallinta. Me hankimme ymmärryksen liiketoiminnastasi ja luomme tämän pohjalta strategian, joka kiihdyttää yrityksesi kasvua. Meillä teknologia on erottamaton osa designia ja markkinointia, ei irrallinen palikka kolisemassa yrityksesi koneistossa.

Kokeneet sprinttitiimit

Saat käyttöösi projektitiimin, johon kuuluvat projektipäällikkö, UX-suunnittelija, sovelluskehittäjä, markkinoija sekä copywriter.

Growth Hacking -tiimiin kuuluu aina kasvustrategi ja sisältöspesialisti. Tämän lisäksi tarpeen mukaan on käytettävissä suunnittelu- ja sovelluskehitystiimi.

Mietityttääkö tuotekehityksen rahoitus?

“Suosittelen lämpimästi MEOMin veijareita kumppaniksi uusien innovaatioiden nopeaan testaamiseen.”

MEOM & menestystarinat

MEOM perustettiin vuonna 2012. Sen jälkeen olemme synnyttäneet kaksi keskenään erilaista kasvuyritystä. Verkostoitumispalvelu Brella on ollut hurjassa kasvussa alusta saakka ja valloittaa yli 2 miljoonan euron rahoituksella Yhdysvaltain markkinoita. Kalliokiipeilyn karttapalvelu 27Crags palvelee 100,000 kuukausikäyttäjän yhteisöä yli 100 eri maassa.
Voimme soveltaa samoja kasvun ja digitaalisen osaamisen oppeja myös sinun yritykseesi.

Huippunopea verkkosivutoteutus Musti Groupille vain 6 viikossa

WordPress Gutenbergilla näppärästi ylläpidettävä verkkosivusto 50 vuotta juhlistavalle Likesille

iLOQ verkkopalvelun uudistus

Forenom – Design Sprint laittoi myynnin ja markkinoinnin svengaamaan