Rakennamme digitaalisia tuotteita, jotka tuottavat tulosta

Olet luultavasti lukemassa tätä, sillä tarvitset apua uuden tuoteidean koodaamisessa toimivaksi tuotteeksi.
Oikein valitut early adopterit varmistavat tuotteen menestyksen MEOM

Ennen kuin jatkat lukemista tai pyydät meiltä kustannusarviota tuotteen kehityksen hinnasta, pysähdy hetkeksi ja pohdi seuraavaa asiaa: 

Mikä on lopullinen tavoitteesi? Oletko ostamassa vain ohjelmistokehityksen resursseja, käsipareja, jotka muuttavat idean konkreettiseksi applikaatioksi? Vai oletko rakentamassa tuoteliiketoimintaa, eli kannattavaa ja kasvavaa bisnestä tuotteen avulla? 

Veikkaamme, että vastauksesi on tuo jälkimmäinen. Tuote on liiketoiminnan väline, joka ratkaisee asiakkaasi ongelmia ja tuottaa heille arvoa. Digitaalinen tuote on aina enemmän kuin pelkkä koodausprojekti. Digitaalinen tuote kehittyy jatkuvasti ja tarvitset tuotteen lisäksi prosessin, miten kehittää tuotetta pitkäjänteisesti, kustannustehokkaasti ja samalla lisäten asiakasarvoa.

Muutamme suunnitelmat toimiviksi tuotteiksi

Autamme sinua käynnistämään tuotteen digitaalinen kehitys kustannustehokkaasti perustuen liiketoimintasuunnitelmaasi. Kaupan päälle saat tuotekehitysprosessin, jonka avulla voit jatkuvasti kehittää tuotettasi sekä liiketoimintaasi. Suunnittelemme ja koodaamme sinulle toimivan sovelluksen, joka tukee liiketoimintamalliasi. 

Meiltä saat myös apua rahoituksen hankkimiseen: kuinka hyödyntää julkisia rahoituslähteitä ja miten vakuuttaa sijoittajat.

MVP vai prototyyppi?

MVP eli minimum viable product on suomeksi pienin toimiva tuote. Sillä viitataan tuotteen ensimmäisen julkiseen versioon. MVP:n pitää olla täysin toimiva, mutta se on yksinkertaistettu  – ytimessä on aina asiakkaan hyöty. Kun karsit kromeluurit, karsit kustannuksia. 

Jos tuotteen keskeinen arvoajuri on vielä spekuloinnin kohteen, silloin kannattaa rakentaa prototyyppi. Prototyypin avulla voit testata riskittömästi erilaisia ideoita ennen kuin sitoutuu MVP:n kehitystyöhön. Valtaosa prototyypeistä, joita toteutamme ovat lopullisen MVP:n esivaiheita – koodattu jo toimimaan, mutta rajallisilla ominaisuuksilla. 

Rakenna tuote

Rakennamme sinulle tuotteen, joka muuttaa suunnitelmasi todeksi. Suunnittelemme ja koodaamme sinulle toimivan sovelluksen – kaupan päälle saat tuotekehitysprosessin.

“Olimme havainneet aidon tapahtumien kävijöitä vaivaavan ongelman. MVP-tuote osoitti, että olettamuksemme oli oikea.”

Markus Kauppinen, CEO, Brella

“Alkumetreistä alkaen MEOMin kumppanuus mahdollisti sen, että teimme tuotekehityksen kannalta juuri oikeita asioita oikeaan aikaan. MVP:ssäkin ainoa asia, mikä meni pieleen oli, että laatu ylitti odotukset”

Jukka Tahvanainen, Generoin toimitusjohtaja

Toteuta prototyyppi

Prototyypin avulla testaat käyttäjien kanssa, että onko tuote helppokäyttöinen ja hyötyä tuottava. Hyvä prototyyppi toimii MVP:n runkona.

“Kolmen kuukauden työ tehtiin viidessä päivässä.”

Rami Karhu, CDO

“Suosittelen lämpimästi MEOMin veijareita kumppaniksi uusien innovaatioiden nopeaan testaamiseen.”

Kimmo Koskinen,
Suomalainen rahapelialan yhtiö

Miksi MEOM?


Keskiössä ovat aina loppuasiakkaat

Kaikki tekemisemme tähtää siihen, että löydät maksavia asiakkaita. Meiltä et osta tunteja vaan tuloksia. Asiakkaat kertovat totuuden – eivät hienot piirustukset fläppitaululla. Aloitamme löytämällä sinulle ensimmäiset asiakkaat ja sen jälkeen autamme löytämään lisää asiakkaita.

Moninkertaistettu yrityksen arvo

Kokemuksemme, osaamisemme ja tapamme toimia takaavat sen, että yrityksesti arvo kasvaa yhteistyömme alusta alkaen. Ymmärrämme miten startup-yrityksen arvo rakentuu, mitkä tekijät siihen vaikuttavat, miten sijoittajan sen näkevät ja mitä siltä odottavat. Olemme tehneet sen itse (30M€+ arvosta) ja avullamme voimme tehdä sen myös sinulle. 

Välitämme aidosti foundereista

Apu on aina lähellä. Kaikilla venturetiimin jäsenillä on kokemusta yrittäjyydestä ja tuoteliiketoiminnan käynnistämisestä, onnistumisista ja vastoinkäymisistä. Sparraamme mielellämme kaikista yrittäjyyden elementeistä.

Haluamme, että onnistut myös yksilönä ja kasvat samalla kuin yrityksesi kasvaa. Pystymme ensimmäisessä tapaamisesta lähtien tuomaan uutta näkökulmaa ja auttamaan sinua eteenpäin. Ja ei, sinun ei tarvitse pelätä, että lasku lähtee jokaisesta kysymyksestä tai puhelusta. 

Olemme kehityksen kärjessä

Opiskelemme jatkuvasti uutta ja käytämme 10 % työajastamme uuden oppimiseen. Olemme tiivistäneet vuosikymmenten opit kaikkeen tekemiseemme, jotta sinun ei tarvitse lähteä selvittämään, että mikä on paras käytäntö, mikä teknologia kannattaa valita, mikä on tuottavin ansaintamalli, mikä saa käyttäjän palaamaan aina uudestaan tuotteen pariin ja niin edelleen.

Korkean suorituskyvyn tiimi heti apunasi

Omakohtaisesta kokemuksesta tiedämme, miten vaikeaa on rakentaa huipputiimi, saati löytää siihen kovan substanssin ammattilaiset. Siksi haluamme tehdä tämän kriittisen vaiheen sinulle vaivattomaksi. Meiltä saat tueksesi korkean suorituskyvyn tiimin, joka on tehnyt tämän kaiken jo aiemmin ja onnistunut.

Jotta voimme onnistua yhdessä, vaadimme sinulta kykyä ja halua toimia samoin.

Janne puustinen Founding Partner & CEO

Ota yhteyttä

Janne Puustinen, Founding Partner & CEO

+358405758298
janne@meom.fi