HubSpot-verkkosivut

Et tarvitse HubSpotia vaan kumppanin, joka kiihdyttää yrityksesi kasvua HubSpotin avulla.

HubSpot ilman markkinoinnin suunnitelmaa on ajoa käsijarru päällä

Unohda inbound-fakiirit sekä muut markkinoinnin helppoheikit, joiden kanssa puuhastellaan ilman tietoa liiketoiminnan kokonaisuudesta. Kasvuorientoitunut markkinointi perustuu asiakasymmärrykselle, johdonmukaisille iteraatioille ja läpinäkyvälle datalle.

HubSpotin avulla toteutamme toki markkinoinnin automaatiot ja inbound-kampanjasi, mutta sen todellinen potentiaali valjastetaan vasta liittämällä se osaksi kasvun strategiaa. Markkinoinnin mestaritasolla HubSpot on integroitu yrityksesi myynnin kanssa myllyttämään dataan perustuvaa growth hackingia sekä konversio-optimointia.

Vältä verkkosivuprojektin sudenkuopat. Lataa ilmainen oppaamme ›

HubSpotin hyödyt verkkosivuston julkaisualustana

Yhdistä markkinointi ja myynti

Kuka käy verkkosivuillasi, mitä kävijä lukee ja klikkaa, ketkä näistä ovat myyntikelposia liidejä? Entä kuka kävijöistä päätyy lopulta asiakkaaksi ja kuinka monen euron kaupalla? Koko tämä putki on saumattomana HubSpotissa.

Tehokas ja yksinkertainen tapa luoda kampanjoita

Yksittäisten verkkosivujen personoinnin avulla kohdennat viestisi oikein. Luo sisältöä sosiaalisen median kanaviin ja ajasta ne yhdessä näkymässä. Mittaa ja analysoi kampanjasi onnistumista.

Sisältö ja analytiikka läpinäkyvästi

Todellinen growth hacking perustuu dataan. Mittaa sisältöjen toimivuutta ja myyntisi kasvua omissa räätälöitävissä näkymissä. Optimoi sivustosi konversiopisteitä opitun perusteella ja toista, kunnes olet toimialasi huipulla.

Kaavio perinteinen sivustokehitys versus MEOM

Kasvun komponentit

Strategia – kasvun moottori

Jatkuva kasvu vaatii paljon enemmän kuin kivan kampanja tai optimoidun verkkosivuston. Vasta syvällisen asiakasymmärryksen kautta opit, mitä asiakkaasi haluavat, mikä heidän ongelmansa on ja missä kanavissa he viettävät aikaa. Näin pystyt puhuttelemaan heitä tavalla, jolla he suorastaan kilpailevat ajastasi.

Ilman strategiaa HubSpot on vain kallis uutiskirje- ja blogialusta, jonka potentiaali jää täysin hyödyntämättä. Älä osta ohjelmistoa, osta tuloksia.

Inbound + outbound = profit

Inbound-markkinointi on tehokas tapa löytää uusia potentiaalisia asiakkaita, mutta kasvu vaatii kaikki keinot ja yhteen ismiin luottaminen sopii vain rohkeimmille. Inbound-markkinointi vaatii rinnalle outboundin, eli vanhan kunnon myyntityön. Hyödynnämme HubSpotin tarjoamia työkaluja myynnin ja markkinoinnin yhteisen mission toteuttamiseen: kaupantekoon.

HubSpot räjäyttää vanhat siilot. Se koordinoi ja selkeyttää tekemistä – markkinointi löytää oikeat asiakkaat, myynnin kehitys (SDR) jalostaa liidit ja myynti kotiuttaa kaupat. Läpinäkyvyys ja kommunikointi maksimoivat oppimista, jolloin yhteishenki paranee, asiakasymmärrys lisääntyy ja liikevaihto kasvaa.

Raportointi – mittaa euroja, älä tykkäyksiä

Klassinen markkinointi lisää kiinnostusta, kerää liidejä ja myynti hoitaa loput. Tämä prosessi on rikki. On koko henkilöstön vastuulla seurata tuloksia ja oppia enemmän. Oikean raportoinnin avulla markkinointi ja myynti voivat yhdessä seurata ja kehittää koko prosessin tehokkuutta.

HubSpotin avulla pääset aidosti seuraamaan markkinoinnin tuloksellisuutta. Kun ymmärrät, mitkä toimenpiteet toimivat missäkin kanavassa, voi hyviä käytäntöjä kehittää edelleen ja karsia huonot pois. Laadukkaan raportoinnin avulla koko organisaatio voi seurata, että minkälaiset toimenpiteet tuovat rahaa kassaan. Hyvä raportointi yksinkertaistaa markkinointia. Priorisointi auttaa keskittymään oleelliseen.

Konversio-optimointi – toimintaa, ei pikseleiden viilaamista

Tiedätkö, mitä asiakkaidesi päässä liikkuu? Konversio-optimoinnin ja datan avulla tämäkin selviää.

Verkkosivuston kehittämisessä “julkaise ja jätä” -menetelmä on tuhlannut markkinointi-euroja jo vuodesta 1993. Fiksumpaa on julkaista sivu, kerätä dataa, muuttaa se asiakasymmärrykseksi ja kehittää sivua oppien perusteella.

HubSpotin ja asiantuntemuksemme avulla käännät katselijat kontakteiksi. Konversio-optimointi on paljon muutakin kuin lomakkeiden hienosäätöä. Se on growth hackingin ytimessä, jossa kaikki sivuston elementit, designista sisältöön, vaikuttavat vierailijoiden valintoihin.

"MEOM creates beautifully crafted websites with excellent user experience. Their combination of marketing know-how, design and technical implementation skills is truly distinctive."

hubspot_gold_partner

 

Kasvun välineet

Markkinoinnin automaatio

Onnistunut markkinoinnin automaatio vaatii tehokkaan järjestelmän lisäksi ymmärryksen asiakkaan liiketoiminnasta. Paneutumalla bisneksesi ytimeen löydämme parhaat tavat ilahduttaa asiakkaitasi sisällöllä, jota he tarvitsevat.

HubSpot tukee tehokasta markkinoinnin automaatiota seuraamalla asiakkaasi digitaalista kehonkieltä eri kanavissa ja tallentamalla kaiken asiakastiedon ja sisältösi yhteen järjestelmään.

Sähköpostimarkkinointi

Vaikka asiakkaat hyödyntävät viestinnässä useita eri kanavia, ei sähköpostin merkitystä kannata väheksyä. Todennäköisyys tavoittaa juuri oikea henkilö kun on kaikista paras juuri sähköpostilla.

Sähköpostimarkkinointi ei ole spämmiviestien lähettämistä, vaan sen rooli määritellään jo yrityksen sisältöstrategiassa. HubSpot tukee tuloksellista sähköpostimarkkinointia. Räätälöityjen sähköpostipohjien avulla rakennat viestisi nopeasti, kehität sisällön toimivuutta A/B-testauksella ja analysoit lähettämäsi viestit.

Nouse hakukoneiden kuninkaaksi

Tärkein hakukoneoptimoinnin toimenpide on tuottaa sisältöä, jota asiakkaasi tarvitsevat. Yhdessä luomme sisältöä, jolla nouset alasi asiantuntijaksi ja valtaat Googlen kärkisijat. HubSpotin avulla hoidamme alusta loppuun sisällön suunnittelun, toteutuksen, optimoinnin, jakelun ja tulosten seurannan.

Keskitettyjä markkinointikampanjoita

HubSpotilla keräämme markkinointikampanjoiden tulokset yhteen eri digikanavista. Näin säästät aikaa eikä sinun tarvitse laatia erillisiä kampanjaraportteja.

Lue lisää miten verkkopalvelu-projekti etenee

Verkkosivut ja -palvelut ›
Verkkopalvelu-toteutuksemme avulla selätät palvelusuunnittelun haasteet, saat apua sisällöntuotantoon, viet sivuston julkaisun ketterästi ja nopeasti maaliin sekä saat mitattavia tuloksia markkinointiin.
Growth Hacking ›
Sivusto on pystyssä HubSpotin päällä ja järjestelmä puskee liidejä, raporttia ja analytiikkaa. Mutta miten kasvun nupit väännetään kaakkoon? Growth Hacking Sprintissä tämäkin ratkeaa.