Jatkokehitys

Jatkuvia tuloksia tehdään optimoimalla sivustoa yhdessä vuosien ajan.

vaivattomuus – näkemys – SEO – visuaalisuus – suorituskyky

Meille ja asiakkaillemme sivusto ei ole vain julkaistaessa juhlittava staattinen monumentti. Designin, tekniikan ja markkinoinnin ammattilaiset ovat käytössäsi täydentämään markkinointitiiminne osaamista sivuston julkaisun jälkeen.


Visuaalisuus ja käytettävyys

Design

Sivuston elinkaaren aikana myös brändi kehittyy, tavoitteet hioutuvat ja arvokasta dataa sekä palautetta kertyy. Kaikki tämä antaa suuntaa verkkosivuston aktiiviselle kehittämiselle. UX-/UI-kehitystä tehdään tavoitteiden mukaan tähdäten yhä parempaan käyttö- ja käyttäjäkokemukseen.

Jatkuvaa kehitystä ja tukea

Tukipalvelu ja ylläpito

Asiakastukemme varmistaa, ettet jää yksin perävalojen vilkkeeseen. Tekninen ylläpitomme poistaa sivustoon liittyvät tekniset huolet. Iloisesti palvelevan tukipalvelumme kautta saat nopeasti pienet kehitystoiveet toteutukseen. Lisäksi suunnittelemme ja toteutamme laajemmatkin markkinointitiiminne toiveet ketterästi ja laadukkaasti.

Konvertoiva verkkosivusto

Markkinoinnin kehitys

Jo sivustouudistuksen yhteydessä asetamme sivustolle tarvittavat analytiikan työkalut ja luomme yhdessä markkinoinnin mittarit. Markkinoijat, suunnittelijat ja kehittäjät auttavat myös jatkuvan kehityksen palveluissa luomaan sivustosta yhä ketterämmän ja konvertoivan markkinoinnin työkalun.

Lisäksi koulutamme ja sparraamme esimerkiksi digitaalisten kanavien hyödyntämisessä tai markkinointistrategian kehittämisessä, jotta saat parhaat tulokset verkosta.

Sivuston hyvinvointi ja näkyvyys

Hakukoneoptimointi

Monitorointipalvelumme avulla huolehdit sivuston teknisestä SEO:sta sekä tärkeimpien avainsanojen sijoituksista suhteessa kilpailijoihin.

Autamme laajemman ja systemaattisen hakukonenäkyvyyden kehittämisessä tarpeidenne mukaan.

”MEOMilla on aina ollut päämääränä arvon tuottaminen asiakkaalle. On kyseenalaistettu hienoja suunnitelmiamme ja ehdotettu vaihtoehtoisia tapoja haluttujen päämäärien saavuttamiseen.

Tämä kaikki on vuosien yhteistyön aikana johtanut arvostukseen ja luottamukseen, jota MEOM kumppaninamme nauttii ansaitusti. Huipputyyppejä ja huippulafka!”

Iiro Kuntsi, Senior Manager, Software Development, EG EnerKey

Verkkosivuston optimointi