Hyvää työtä hyville ihmisille

Puhumme, nauramme, itkemme ja luotamme. Haluamme olla töissä omana itsenämme. Työskennellä vapauden ja vastuun ympäristössä, jossa jokaisella on kehitettävää asioiden suorittamisessa, mutta ihmisinä olemme aina täydellisiä siinä hetkessä kaikkine puutteinemme. Tehdään hyvää työtä hyville ihmisille.

”Kun ihminen tarkastelee omaa työuraansa, toivon, että MEOM muistetaan paikkana, jossa pääsi kasvamaan ja kehittymään niin ammattilaisena kuin ihmisenä.”

Janne Puustinen, CEO

Mitä teemme?

Teemme ja kehitämme erinomaisen laadukkaita verkkosivustoja yhteistyössä B2B-markkinoijien kanssa. Keskitymme kehittämään laatua systemaattisesti, jotta olemme ylpeitä työstämme ja asiakkaat saavat enemmän kuin tilaavat.

Miten pääsen MEOMille töihin?

Rekrytoimme suunnitelmamme mukaisesti noin kuusi henkilöä vuodessa. Rooleja on tarjolla WordPress- ja HubSpot-kehittäjille, Web designereille ja markkinointiin suuntautuneille Customer Success Managereille.

…jotta saat tiedon avoimista paikoista.

Tutustu MEOMin Web Studioon

Referenssi

iLOQ.com

iLOQ.com-päivitys oli ensimmäinen vaihe yrityksen digitaalisen brändin uudistuksessa. iLOQ jatkaa kasvuaan ja MEOM on tässä kumppanina.

Referenssi

Brella

HubSpot-sisällönhallinnan uudistus oli Brellan markkinoinnin sisällöistä vastaavalle niin upea juttu, että saimme arvosanaksi 7/5.

Sivu

Tekijät

Tekijät Verkkosivustot B2B-kasvuyrityksille Verkkosivustot ovat meille ja asiakkaillemme vuosien ajan…

Referenssi

Naava

HubSpot CMS:n päivitys oli Naavalle tilaisuus uudistaa tuotteidensa, eli viherseinien esittely entistä vaikuttavammalla tavalla.

Ota yhteyttä

Emmi Matila, Well-being Lead

emmi@meom.fi