Blogi

Uutiskirje

Kuukauden kultajyvät 5/2018

Uskomaton innovaatio: uutiskirje myös blogissamme! Etsimme uutiskirjeeseemme designin, markkinoinnin ja teknologian parhaimmat tiedonjyvät vaskoolipuhtaina. Jos haluat lukea kovimmat jutut ensimmäisenä, tilaa uutiskirjeemme suoraan inboksiisi.

Huom! Rajoitettu erä: toimi ennen kuin jää pelkät hiekat vaskooliin.

Huolehdimme yksityisyydestäsi. MEOM käyttää henkilötietojasi toimittaakseen sinulle tilaamasi uutiskirjeen. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen koska tahansa. Lisätietoa tietosuojaselosteestamme.

Toukokuussa tapahtui tällaista:

10 väitettä sisältömarkkinoinnista

“Digitaalisen sisältömarkkinoinnin tieto on pitkään ollut levällään pitkin nettiä. Kovaa dataa aiheesta on kovin vähän. Business Finlandin rahoittaman Opening the Black Box of Content Marketing -tutkimusprojektin tavoite on systemaattisesti avata sisältömarkkinoinnin logiikkaa tieteen keinoin. Tutkimushanke päättyy nyt toukokuussa, joten varsinaisia tutkimustuloksia odotellessa kannattaa tsekata tutkimustiimin oivaltava tiivistelmä. ”
– Petja Savoila, senior (copy)writer

Lue tiivistelmä


Verkkosivun saavutettavuus ja esteettömyys ovat elintärkeitä

“Kun verkkosivuja suunnitellaan, focus on usein tekniikassa ja silmäkarkissa. Mutta verkon muuttuessa välttämättömyydeksi, verkkosivuston saavutettavuuden tärkeys nousee. Sivuston pitää olla kaikkien luettavissa ja artikkelissa nostetaan esille huomioitavia pointteja. Teemat eivät kosketa pelkästään saavutettavuutta: ne koskettavat myös käytettävyyttä, hakukoneoptimointia ja liiketoimintaa.”
– Tuomas Jakonen, kehittäjä, jalkapallomaalivahti

Lue artikkeli


Kun ostaja- ja käyttäjäpersoonat eivät riitä

“Inclusive panda -malli tarjoaa työkalun alkupään käyttäjäryhmämäärittelylle: mitä ovat satunnaiset tai ei-halutut käyttäjät ja onko mahdollista, että hyvistä aikeista huolimatta tulemme vahingoittaneeksi tai syrjineeksi jotakin käyttäjäryhmää. Mallin avulla vältetään epätoivotut virheet.”
– Harri Pyykölä, senior service & UX designer

Lue lisää


Tarinankerronnan avulla erotut eduksesi

”Sisältömarkkinointi tarinankerronnan keinoin on varmasti monille haastavaa, mutta samalla se tarjoaa ainutlaatuisia mahdollisuuksia perinteiseen yritysjargon blogiin verrattuna. ”
– Vesa Laakkonen, digikonsultti

Lue lisää


Brändi on liiketoimintastrategia asiakkaan perspektiivistä

Markkinoinnilla on välistä sellainen ongelma, että ylin johto ei oikein pidä sitä tärkeänä. Osittain tämä johtuu historian taakasta, osin markkinoinnin luomasta jargonista. Helpoin tapa saada johto ymmärtämään mistä on kyse on puhua heidän kielellä.

Lue artikkeli


MEOMin toimitusjohtaja Janne Puustinen on valittu Keski-Suomen vuoden nuoreksi yrittäjäksi

meom-janne-puustinen-vuoden-nuori-yrittaja

Aika siistiä vai mitä! Lue Jannen ajatuksia siitä, mitä on tehty hyvin ja miten MEOM on kasvanut viiden vuoden aikana.

Lue lisää


Jos et alussa vielä tilannut uutiskirjettämme, nyt on jo korkea aika syöttää sähkeosoitteesi:

Huolehdimme yksityisyydestäsi. MEOM käyttää henkilötietojasi toimittaakseen sinulle tilaamasi uutiskirjeen. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen koska tahansa. Lisätietoa tietosuojaselosteestamme.

girl sitting with mail

Näin laadit markkinointistrategian