Referenssi

Zadaa.co –

1,5M tuotetta WordPressiin

Zadaa on Pohjois-Euroopan suurin secondhand-vaatteiden markkinapaikka, jossa on myynnissä yli neljännesmiljoona tuotetta. Toteutimme markkinapaikka-sovelluksesta WordPress-sivustoversion

Tavoitteena on ohjata asiakkaita yhä paremmin palvelun pariin massiivisesti kasvavan hakukonenäkyvyyden avulla. Samalla on tärkeää tarjota sivustolla laadukkaita tuotteita ja ohjata asiakkaat Zadaa-sovellukseen.

”On ollut erittäin hienoa tehdä yhteistyötä MEOMin kanssa. Olemme pystyneet keskittymään tiimimme kanssa sovelluksen kehittämiseen, ja samalla yhtiömme kasvu on ollut merkittävää parantuneen verkkosivuliikenteen ansiosta.”

Iiro Kormi, toimitusjohtaja, perustaja ja Forbes 30 under 30 -listattu, Zadaa

WordPressin skaalautuvuus on vahvistettu yli miljoonalla tuote-nimikkeellä

Sivusto toteutettiin asiakkaan toimittaman layoutin mukaan. WordPressiin tuotiin Zadaan sovelluksessa olevat tuotteet ja ne julkaistiin kuudella eri kielellä. Kaikki kieliversiot huomioiden tuotteiden yhteenlaskettu lukumäärä nousi peräti 1,5 miljoonaan.

Tuotteiden ajantasaista esittelyä varten rakensimme integraation Zadaan tuotetietokantaan, josta haetaan uudet ja päivitetyt tuotetiedot, keskimäärin noin 25 000 hakua päivässä. Jotta sivusto toimisi jouhevasti ja erilaiset tuotelistaukset sekä brändihaku latautuisivat nopeasti, hyödynsimme työssä WordPressin eri välimuistikerroksia.

Projekti oli mielenkiintoinen haaste. Erityisesti WordPressin skaalautuvuuden selvittäminen sisällön näkökulmasta onnistui erittäin hyvin.

Jo kuukausi sivuston julkaisun jälkeen sivuston orgaaninen liikenne oli kasvanut 17-kertaiseksi ja kuusi kuukautta julkaisun jälkeen 57-kertaiseksi.