Emme etsi työntekijöitä

Me etsimme omasta osaamisesta innostujia, reiluhenkisiä kaverin jeesaajia, uteliaisuuttaan tulevaan kurkistajia, omaksi ilokseen ongelmien ratkojia ja asiakkaan ilahduttajia.

Haemme tyyppejä, jotka haluavat, että huominen on aina parempi ja joille menestys ei ole nollasummapeliä, vaan uuden ja arvokkaan luomista mahdollisimman monelle. 

Totta kai osaamisella on väliä, mutta me luotamme siihen, että sinä tiedät tämän. Pistä hakemus vetämään ja tule tekemään hyvää työtä hyville ihmisille.

Avoimet työpaikat

Kuinka rekrytointiprosessi toimii

Suhtaudumme rekrytointiin huolella, koska jokaisen työntekijän panos on meille hyvin tärkeä. Prosessissamme on useampi vaihe, jotta löydämme tiimiimme parhaiten sopivat ihmiset, joiden kanssa voimme hyvin ja viemme MEOMia eteenpäin.

Lähetä hakemus ja kerro samalla itsestäsi

Oli kyseessä avoin tai tiettyyn tehtävään liittyvä hakemus, kaikki alkaa työhakemuslomakkeen täytöllä. Toivomme sinulta hakemuksessa kuvausta siitä, mitä olet aiemmin tehnyt ja kenen toimeksiannosta. Sen lisäksi olemme hyvin kiinnostuneita näkemään tekemääsi työtä. Eli toimitathan meille CV:n ja työnäytteitäsi. 

Hakemukseen tutustuminen ja ensimmäinen keskustelu

Käymme hakemuksesi läpi pikimmiten. Jos vaikutat sopivalta vahvistukselta tiimiimme, ehdotamme noin 30 minuutiin yhteistä aloituskeskustelua, esimerkiksi puhelimitse tai videolla netin yli. Ideana on tunnustella, että olemmeko toisillemme sopivia siinä määrin, että kannattaa siirtyä rekrytoinnin seuraavaan vaiheeseen.

Suositusten läpikäynti

Molemminpuolisen peukutuksen jälkeen siirrytään suosittelijoihin. Teot ilmentävät ammattitaitoa paremmin kuin palaveripuheet ja siksi haluamme aina jutella ihmisten kanssa, joiden kanssa olet tehnyt töitä. Työkaveri, asiakas tai esimies – mitä monipuolisemmin voimme heitä jututtaa, sen parempi. Tämä on myös vaihe, jossa yleensä opit itsestäsi jotain uutta ammattilaisena.  

Osaamisen testaaminen

Suosittelijoiden vahvan kannatuksen kautta voimme siirtyä osaamisen validointiin. Tämä yhteinen tapaaminen tehdään mieluiten kasvotusten. Tavoitteena on jatkaa tutustumista, mutta ennen kaikkea käydä tarkemmin läpi osaamistasi. Haluamme muodostaa itsenäisen käsityksen ammatillisesta osaamisestasi. Myös tämä vaihe tarjoaa työnhakijalle useimmiten jotain uutta oppia. 

Tutustuminen MEOMin tiimiin

Viimeisessä vaiheessa toivomme, että juttelet MEOMilla jo työskentelevien kanssa. Paitsi että tutustut tuleviin työkavereihesi, on tärkeää että he pääsevät tutustumaan sinuun. Käytännössä saapuisit visiitille toimistollemme tai kävisit yhteisen etäkeskustelun tulevan toimenkuvasi osalta läheisimpien MEOMilaisten kanssa. 

Työsopimuksen allekirjoittaminen

Tässä vaiheessa molemmienpuolisen vihreän valon palaessa voimmekin kääriä hihat ja alkaa hommiin. 

Onko kysyttävää?

Varaa meidän rekrytoinnista vastaavalta 15 min aika, jossa voit kysyä mitä vain.

girl sitting with mail

Työedut

Aikaa oppia ja kehittyä ammattilaisena

Kehitä omaa osaamistasi – voit halutessasi käyttää 10% työajasta uuden opiskeluun ja itsesi kehittämiseen.

Tyköistuvat työpäivät

Olit sitten aamuvirkku tai iltakukkuja, meillä voit työskennellä joustavasti. Ymmärrämme myös sen, että työnteko ei ole sidottuna tiettyyn paikkaan – tämän vuoksi voit työskennellä vaikka laiturin nokasta käsin.

Timanttinen kroppa ja sivistynyt mieli 

Pakohuonepelejä, vesijetillä ajelua, joogaa, kuntosalia, elokuvia, teatteria – tarjoamme sinulle 400€ vuodessa liikuntaan ja kulttuuriin käytettäväksi juuri niin kuin itse haluat!

Murua rinnan alle 

Porukalla ulos sushille tai burgerille – vai Woltataanko toimistolle? Tarjoamme yleisen lounasedun sekä Jyväskylän toimistomme vieressä voit käydä sopimusruokailemassa.

Huolenpitoa

Pidämme sinusta huolta – tarjoamme kattavan työkykyvakuutuksen lisäturvineen hyvinvointisi tueksi.

Huikeat työkaverit 

Hommat hoituu ilon ja intohimon kautta väkisinkin kun kasassa on tällainen porukka. Kuten Harri meillä sen kiteytti: ”Ulkopuolisin silmin me ollaan varmaan aika outo porukka – ja se taasen on yksi vahvuuksistamme.” 

Aurinkorasvaa 

Maailmantilanteen salliessa lähdemme kerran vuodessa porukalla hakemaan uusia näkökulmia ja rusketusta Suomen rajojen ulkopuolelta – aurinkorasvat menee meidän piikkiin!

Tehdään työstä sinun näköisesi

Teemme duunia nopeasti muuttuvalla alalla, jolla uuden oppiminen on välttämätöntä. MEOMilla sinulla on mahdollisuus vaikuttaa merkittävällä tavalla omiin työtehtäviisi ja suuntaan, johon haluat tulevaisuudessa.

Me MEOMilla olemme uteliaita ja sitä kautta oppivia ammattilaisia. Luovien ratkaisujen lisäksi luovuutemme on rohkeutta toteuttaa asioita ja uskallusta tehdä virheitä.

Opiskelemme aktiivisesti uutta. Mukaudumme alati muuttuvassa maailmassa, mutta myös muokkaamme sitä. 

Jokainen meomilainen on oppinut työssään jonkin uuden taidon. Monilla myös työtehtävät ja vastuut ovat muuttuneet osaamisen karttuessa.