meom rekry team

Hyvää työtä hyville ihmisille

Emme etsi vain työntekijöitä. Me etsimme omasta osaamisesta innostujia, reiluhenkisiä kaverin jeesaajia, uteliaisuuttaan tulevaan kurkistajia, omaksi ilokseen ongelmien ratkojia ja asiakkaan ilahduttajia.

Haemme tyyppejä, jotka haluavat, että huominen on aina parempi ja joille menestys ei ole nollasummapeliä, vaan uuden ja arvokkaan luomista mahdollisimman monelle. 

Totta kai osaamisella on väliä, mutta me luotamme siihen, että sinä tiedät tämän. Pistä hakemus vetämään ja tule tekemään hyvää työtä hyville ihmisille.

Culture handbook

Miksi MEOM on olemassa? Mihin uskomme?

MEOMin kulttuurin käsikirja vastaa näihin kysymyksiin ja avaa tarkemmin meidän jokapäiväisen tekemisen pohjalla olevaa perustaa ja filosofiaa. Tämän lisäksi käsikirjassa esitellään myös ne arvot, joihin me yhdessä uskomme.

Jokainen meistä MEOMilaisista elää ja toteuttaa MEOMin kulttuuria päivittäin arjessaan todeksi käytännön tekojen ja toimien kautta.

LATAA MEOM CULTURE HANDBOOK

Mitä tarjoamme MEOMilaisille

Välittävä työyhteisö

Meillä MEOMilla on työyhteisö, joka on aito, iloinen ja välittävä. Täällä jokainen voi olla täysin oma itsensä ja MEOMilaisten kesken vallitsee vahva luottamus. ​​Pyydämme tarvittaessa apua ja haluamme myös antaa sitä. Olemme avoimia, kuuntelemme muita ja voimme luottaa siihen, että meitä kuullaan.

Mahdollisuus kasvaa ja kehittyä ammattilaisena

Tarjoamme jokaiselle MEOMilaiselle aikaa oppimiseen – voit käyttää 10% työajastasi uuden opiskeluun niin halutessasi. MEOMilla sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa merkittävällä tavalla omiin työtehtäviisi ja suuntaan, johon haluat edetä tulevaisuudessa.

Etätöitä ja joustavuutta

Etätyö on meille tuttu juttu, mutta mikäli toimistolla työskentely on enemmän sinun juttusi, tarjoamme siihen mahdollisuuden niin Helsingissä kuin Jyväskylässä. Ymmärrämme senkin, että työnteko ei ole sidottuna tiettyyn kellonaikaan päivästä. Meillä niin aamuvirkut kuin iltakukkujat saavat sovitettua työt omaan rytmiinsä sopivaksi.

Meidän näköiset edut

Meille on tärkeää, että työtä tehdessä voidaan hyvin. Hyvinvoinnin tueksi tarjoamme jokaiselle MEOMilaisille mahdollisuuden käyttää ePassin etuja liikuntaan, kulttuuriin tai vaikkapa hierontaan. Henkinen työhyvinvointi on myös erittäin tärkeää ja siksi laaja työkykyvakuutuksemme sisältää myös mahdollisuuden terapiaan.

Avoimet työpaikat

Meillä ei ole juuri nyt avoimia paikkoja, mutta juttelemme mielellämme aina osaavien ihmisten kanssa. Tulevina kuukausina etsimme joukkoomme mm. kehittäjiä, suunnittelijoita ja markkinoijia. Voit jättää avoimen työhakemuksen alla olevan linkin kautta.

Kuinka rekrytointiprosessi toimii

Suhtaudumme rekrytointiin huolella, koska jokaisen työntekijän panos on meille hyvin tärkeä. Prosessissamme on useampi vaihe, jotta löydämme tiimiimme parhaiten sopivat ihmiset, joiden kanssa voimme hyvin ja viemme MEOMia eteenpäin.

Lähetä hakemus ja kerro samalla itsestäsi

Oli kyseessä avoin tai tiettyyn tehtävään liittyvä hakemus, kaikki alkaa työhakemuslomakkeen täytöllä. Toivomme sinulta hakemuksessa kuvausta siitä, mitä olet aiemmin tehnyt ja kenen toimeksiannosta. Sen lisäksi olemme hyvin kiinnostuneita näkemään tekemääsi työtä. Eli toimitathan meille CV:n ja työnäytteitäsi. 

Hakemukseen tutustuminen ja ensimmäinen keskustelu

Käymme hakemuksesi läpi pikimmiten. Jos vaikutat sopivalta vahvistukselta tiimiimme, ehdotamme noin 30 minuutin yhteistä aloituskeskustelua, esimerkiksi puhelimitse tai videolla netin yli. Ideana on tunnustella, että olemmeko toisillemme sopivia siinä määrin, että kannattaa siirtyä rekrytoinnin seuraavaan vaiheeseen.

Suositusten läpikäynti

Molemminpuolisen peukutuksen jälkeen siirrytään suosittelijoihin. Teot ilmentävät ammattitaitoa paremmin kuin palaveripuheet ja siksi haluamme aina jutella ihmisten kanssa, joiden kanssa olet tehnyt töitä. Työkaveri, asiakas tai esimies – mitä monipuolisemmin voimme heitä jututtaa, sen parempi. Tämä on myös vaihe, jossa yleensä opit itsestäsi jotain uutta ammattilaisena.  

Osaamisen testaaminen

Suosittelijoiden vahvan kannatuksen kautta voimme siirtyä osaamisen validointiin. Tämä yhteinen tapaaminen tehdään mieluiten kasvotusten. Tavoitteena on jatkaa tutustumista, mutta ennen kaikkea käydä tarkemmin läpi osaamistasi. Haluamme muodostaa itsenäisen käsityksen ammatillisesta osaamisestasi. Myös tämä vaihe tarjoaa työnhakijalle useimmiten jotain uutta oppia. 

Tutustuminen MEOMin tiimiin

Viimeisessä vaiheessa toivomme, että juttelet MEOMilla jo työskentelevien kanssa. Paitsi että tutustut tuleviin työkavereihesi, on tärkeää että he pääsevät tutustumaan sinuun. Käytännössä saapuisit visiitille toimistollemme tai kävisit yhteisen etäkeskustelun tulevan toimenkuvasi osalta läheisimpien MEOMilaisten kanssa. 

Työsopimuksen allekirjoittaminen

Tässä vaiheessa molemminpuolisen vihreän valon palaessa voimmekin kääriä hihat ja alkaa hommiin. 

Onko kysyttävää?

Varaa 15 min tutustuminen, jossa voit kysyä meidän People Coordnatorilta Emmiltä mitä vain.