Brändin rakentaminen

Vahva brändi luo luottamusta ja vetoaa tunteisiin.

Autamme brändin rakentamisessa kehittämällä brändi- ja markkinointistrategiaa, visuaalista ilmettä, äänensävyä ja sisältöjä.

muistijälki – mielikuva – tunteet – vaikuttavuus – kysynnän luominen

Tuodaan brändinne esille niin kuin se ansaitsee.

Brändimielikuva muodostuu kaikissa kohtaamisissa. Kun viestintä on kiinnostavaa ja johdonmukaista kanavasta toiseen, brändi koskettaa sekä tunteita että järkeä. Silloin kiilaatte asiakkaiden, työntekijöiden ja ostajien listan kärkipaikalle.


Tavoitteita tukeva mielikuva

Strateginen pohja

Sivustouudistuksen yhteydessä tehty strategiatyö kartoittaa kenelle sivusto on suunnattu, mitkä ovat kävijöiden tarpeet ja miten sivusto voi palvella kohderyhmiä entistä paremmin.

Ilahduttavaa ja vaikuttavaa

Visuaalinen identiteetti

Visuaalinen ilme rakennetaan ensin sisäistämällä yrityksen tavoitteet ja ainutlaatuisuus.

Päivitämme visuaalisen identiteetin tai jalkautamme jo valmiin yritysilmeenne tärkeimpiin kanaviin. Käytännössä ilme rakentuu verkkoon muun muassa logoksi, väreiksi, kuvamaailmaksi ja kuvituksiksi.

Kun ilmesuunnittelu tehdään verkkosivustouudistuksen yhteydessä, rakentuu ilmeestä, sisällöistä ja teknisestä toteutuksesta ehjä markkinoinnin kokonaisuus.

Ainut­laatuisuutesi verkossa

Viestit ja äänensävy

Markkinoinnin asiantuntijamme määrittelevät ainutlaatuisuuden selkeiksi viestikärjiksi ja muotoilevat äänensävyn suuntaa.

Sivustouudistuksessa sisältötyö voi koostua olemassa olevien sisältöjen hiomisesta tai täysin uusien sisältöjen luomisesta. Autamme sisällöntuotannossa myös hakukoneoptimoinnin ja analytiikan osalta markkinoinnin tavoitteisiin sopien.

Case: Finnlamelli

Laadukkaalle brändille toteutettiin päivitetty visuaalinen ilme, uudet sisällöt, brändiohjeistus sekä uudistettu tyylikäs WordPress-sivusto.

”Nyt brändimme puhuu johdonmukaisesti kanavasta toiseen. Saimme MEOMin tiimin kanssa kiteytettyä Finnlamellin luonteen ja ratkaisut uudeksi ilmeeksi ja selkeiksi viesteiksi. Markkinoinnin kehittämiselle on huikea pohja verkossa!”

Elina Kylmäluoma, Digital Success Manager, DEN Finland

Tarvitsetko apua markkinointistrategian luomiseen?

Verkkosivustouudistus tai verkkosivuston kehitys kulkee oikeilla urilla, kun se tehdään markkinointistrategian pohjalta. Strategia kannattaa siis olla hiottu vastaamaan liiketoimintanne tavoitteita.

Kirjoitimme avuksenne markkinointistrategiaoppaan, joka auttaa kirkastamaan markkinoinnin suunnan.

Brändin rakentaminen

Määritetään yhdessä tavoitteet ja kartoitetaan vaihtoehdot. Lupaamme tehdä tarjouksen vain silloin, kun tiedämme olevamme paras kumppani tuleville vuosille.