Verkkosivut yritykselle

B2B-yritysten asiakashankinnassa verkkosivuston on onnistuttava vakuuttamaan erilaiset asiantuntevat ostajat, herättämään luottamus ja ohjaamaan yhteydenottoon tehokkaalla tavalla.

Me olemme erikoistuneet toteuttamaan ja kehittämään juuri tällaisia verkkosivustoja.

Yrityksen verkkosivusto ei ole mikä tahansa verkkosivusto

Päinvastoin kuin verkkokaupat ja muut kuluttajille suunnatut verkkopalvelut, B2B-verkkosivut eivät useinkaan tähtää yhden istunnon aikana tapahtuvaan ostoon. Sen sijaan rohkaistaan ottamaan yhteyttä myyntiin.

B2B-verkkosivut eroavat myös puhtaasti tiedonvälitykseen erikoistuneista sivustoista, joita ovat uutissivustot, järjestöjen ja julkisorganisaatioiden sivustot sekä yhteisöjen foorumit. Yrityksille myyvän yrityksen tulee tiedon jakamisen lisäksi vakuuttaa ja erottua kilpailusta, sekä aktivoida yhteydenottoon.

B2B-verkkosivut voivat sisältää piirteitä muun tyyppisistä sivustoista, mutta ne ovat ennen kaikkea oman sivustotyyppinsä, joiden tulee


Vakuuttaa visuaalisesti

B2B-verkkosivuston ilme voi leikitteleväkin, mutta sen tulee ennen kaikkea olla uskottava ja herättää luottamusta.

Tarjota onnistunut kuvaus palvelusta

Ostamiseen saattaa osallistua useita eri henkilöitä, toimitusjohtajasta teknisiin ekspertteihin. He kaikki haluavat vakuuttua siitä, että yrityksesi on oikea valinta.

Esitellä tyytyväisiä asiakkaita

Referenssit ovat yrityssivuston tärkeintä antia. Mikään ei vakuuta niin tehokkaasti, kuin palvelusta maksaneen palaute. Näitä tulee nostaa sivustolla tarinaa ja ostopolkua tukevalla tavalla.

Toimia joustavasti markkinoinnissa

Kampanjaländereistä blogiartikkeleihin ja pääsivujen muokkaukseen, modulaarisen markkinointisivuston tulee mahdollistaa, ei hidastaa, markkinointitiimin työtä.

Kerätä liidejä

Yrityksen verkkosivustolla markkinoinnin automaatio on tärkeä osa asiakashankintaa. Kysyntä halutaan pullottaa ja kiinnostuneet tunnistaa.

Mahdollistaa integraatiot

Yrityksesi verkkosivustolla saattaa olla esillä koko tuotekatalogisi, joka haetaan ajantasaisena PIM-järjestelmästä. Tai kenties markkinoinnin automaatiosta halutaan liidit suoraan CRM:ään.


“MEOMin kanssa kaikki on toiminut koko ajan saumattomasti. Olen tehnyt töitä erilaisten palveluntarjoajien kanssa, ja usein törmännyt ongelmiin kommunikaatiossa tai työn laadussa, mutta MEOMin toteutuksesta on tosi hyvät kokemukset. ”

Siru Heiskanen, Head of Marketing, Naava

Laatua verkkosivustolle, kasvua yritykselle

Markkinointitiimin työhönsä käyttämä aika on kallisarvoinen resurssi, joten se kannattaa pyhittää yrityksen asiakashankinnan kehittämiseen eikä nettisivujen kanssa tappeluun.

Laadukas markkinointisivusto on suorituskykyinen ja helppokäyttöinen sen käyttäjille, mutta myös sivuston ylläpitäjille. Näin positiivinen lopputulos piirtyy myös taseviivan alle – eikä pelkästään sivuston julkaisuhetkellä vaan vuosien ajan.

Haluamme kehittää verkkosivustoa yhdessä sen koko elinkaaren ajan. Ystävällinen asiakastukemme auttaa sivuston pienissä murheissa. Asiakasvastaavamme luovat kanssasi suunnitelman, jolla sivustoa jatkokehitetään pitkäjänteisesti.

Yrityksen verkkosivut, jatkuva kehitys ja huolenpito

Tuloksekas jatkuva kehitys ja markkinointi

Maailman, ja verkkosivustosi, muuttuessa on tärkeää pitää mielessä jatkuvan kehityksen tavoitteet ja toimenpiteet. Sivuston julkaisu tehdään aikataulussa ja budjetissa, mutta jo jatkuvaa kehitystä ajatellen.

Huoleton ja monipuolinen sisällönhallinta

Verkkosivut ovat alusta, joka tarjoaa sinulle ja sivustosi käyttäjälle mahdollisuus keskittyä tärkeimpään. Kun aikaasi ei mene jähmeän sisällönhallinnan kanssa kiroiluun, voit keskittyä liiketoimintasi kasvattamiseen.

Vaikuttava visuaalisuus

Luottamusta herättävällä ensivaikutelmalla vakuutat asiakkaat laadusta. Puolestasi puhuva visuaalisuus luodaan ymmärtämällä liiketoimintasi tavoitteet, brändisi piirteet sekä kilpailijakentän potentiaalin erottautumiselle. Design ei ole pelkkää visuaalista kilkettä, vaan olennainen osa brändisi luomaa vaikutelmaa.


“MEOMin porukka ei pelkästään hallitse alaansa erinomaisesti, vaan heillä on myös ainutlaatuinen kyky tehdä työskentelystä hauskaa ja innostavaa.”

Nina Auvinen, markkinointipäällikkö, Oiva Isännöinti
Ilmalaivoja taivaalla - MEOM blogi Mikä tekee loistavan B2B-sivuston

Mikä erottaa hyvän B2B-sivuston huonosta

Lue blogistamme, mitä on tärkeää pitää mielessä, kun suunnittelet yrityksesi sivustoa.

Miten toimivat verkkosivut yritykselle luodaan

Yrityksenne verkkosivujen kehittäminen on suunnitelmallinen kokonaisuus, jossa me ja asiakkaamme luotamme erottuviin valintoihin, ensiluokkaisen laadukkaaseen toteutukseen ja yhdessä löydettäviin ratkaisuihin.

Verkkosivuston kehittämistä meillä MEOMilla ohjaa kehittämämme Markkinoinnin sydän -menetelmä, joka auttaa B2B-markkinoijia jäsentämään ajatuksia sekä keskusteluja verkkosivustoihin liittyen.

Virittääksemme digitaalisen olemassaolosi oikeille taajuuksille, muodostamme MEOMilaisista tarpeisiisi sopivan markkinoinnin, designin, tekniikan ja jatkokehityksen tiimin. Sivuston kehitystä johdetaan suunnitelmallisesti mutta ketterästi yhdessä tehden sivustouudistuksesta koko sivuston elinkaaren ajan.

Tyypillisimmät verkkosivuston toteutuksen tai kehityksen murheet liittyvät siihen, että tieto ei kulje asiakkaan ja toimittajan välillä, ja että aikataulut sekä budjetti paukkuvat. Meillä nämä haasteet on ratkaistu Lean-metodeja käyttäen.

Kuka, mitä, miksi ja kenelle – luvassa muutamia kysymyksiä, joihin autamme löytämään vastauksia. Haluamme ymmärtää, miksi yrityksesi on olemassa ja mitä tavoittelet, joten toteutus kanssamme lähtee organisaatiosi ja brändisi ymmärtämisestä. Näin pystymme luomaan kanssasi verkkosivustosta kokonaisuuden, jossa huomioidaan sekä kasvutavoitteet että loppukäyttäjän kokemus.

Meitä MEOMilaisia ja asiakkaitamme yhdistää intohimo tuloksekkaisiin ratkaisuihin, ensiluokkaiseen toimivuuteen sekä luottamusta herättävään visuaalisuuteen. Yhdessä löydettyjen “mitä, miksi ja kenelle”-vastauksiesi kautta hahmottelemme kotisivujesi rakenteen käyttökokemus mielessä ja päästämme brändisi puhumaan erottuvalla designilla.

Kova tekninen laatu on meille käytettävyyttä, nopeutta ja turvallisuutta. 10 vuoden kokemuksella ja jatkuvan oppimisen yhdistämisellä arkeemme ymmärrämme pelikenttää nyt ja jatkossa. WordPressilla ja HubSpotilla luomme verkkosivujen käyttökokemuksesta sujuvan sekä tiimillesi että loppukäyttäjälle. Uskomme arkea helpottaviin ominaisuuksiin, joihin kehitämme laadukkaita ratkaisuja – hyvänä esimerkkinä sisällönhallintaa mullistavan MEOM Blocks.

Lopputuotos valmistuu ajallaan ja budjetissa, kun edetään suunnitelmallisesti ja yhdessä iteroiden. Vaikka yrityksesi uusien kotisivujen julkaisussa kannattaakin hurrata ja soittaa torvia, se ei ole päätepysäkki – maailma muuttuu ja niin tulisi verkkosivustosikin. Ylläpitomme, asiakastukemme ja jatkuvan kehityksen suunnitelmalla varmistetaan toimivat, nopeat ja löydettävät verkkosivut sittenkin kun vuosikellon viisarit saa siirtää vertikaaliin ja maailma on valmistunut.

Määritetään yhdessä tavoitteet ja kartoitetaan vaihtoehdot. Lupaamme tehdä tarjouksen vain silloin, kun tiedämme olevamme paras kumppani tuleville vuosille.

Vältä verkkosivustoprojektin yleisimmät sudenkuopat