Blogi

Video: Markkinoinnin sydän -menetelmä

Kimmo Louhelainen, 0414382887

Verkkosivustoista keskustelu menee herkästi aivan tolkuttomaksi puuroksi. Yksi puhuu kilpailuedusta, toinen brändi-identiteetistä ja kolmas suorituskyvystä. Koita siinä sitten rakentaa jotain yhdessä.

Tuodaksemme keskusteluihin järkeä, olemme luoneet Markkinoinnin sydän -menetelmän, joka auttaa B2B-markkinoijia jäsentämään ajatuksia sekä keskusteluja verkkosivustoihin liittyen.

Lue alta mitä osa-alueita Markkinoinnin sydän -menetelmä auttaa kartoittamaan erinomaisen B2B-verkkosivuston luomiseksi, tai hyppää suoraan videoon tästä.

Bräindiin ja markkinointiin liittyvät strategiset pohjat:

Verkkosivustostrategia:

Brändi-identiteetti

Sisältökonsepti

Web design

Tekniikka

Jatkuva kehitys ja markkinointi

Katso video: Markkinoinnin sydän -menetelmä

Päätä päättömät pähkäilyt ja vie tekeminen seuraavalle tasolle 3,5 minuutin videon opeilla.

Palvelumme on rakennettu myynnistä jatkuvaan kehitykseen Markkinoinnin sydän -menetelmää hyödyntäen. Varaa aika ja sparraa sivustototeutus oikeille raiteille ennen kuin koodaamisen olisi jo pitänyt alkaa.

Rakkaita asiakkaitamme

Referenssi

iLOQ.com

iLOQ.com-päivitys oli ensimmäinen vaihe yrityksen digitaalisen brändin uudistuksessa. iLOQ jatkaa kasvuaan ja MEOM on tässä kumppanina.

Referenssi

Finnlamelli

WordPress-sivustouudistuksen tavoitteena asiakkaiden parempi huomioiminen ostopolulla, SEOsta ja sisällöstä aina talomallihaun käytettävyyteen.

Referenssi

Brella

HubSpot-sisällönhallinnan uudistus oli Brellan markkinoinnin sisällöistä vastaavalle niin upea juttu, että saimme arvosanaksi 7/5.

Referenssi

Nomentia

Helppokäyttöinen HubSpot CMS, sivuston visuaalisen ilmeen uudistus ja käyttökokemuksen optimointi.

Referenssi

Naava

HubSpot CMS:n päivitys oli Naavalle tilaisuus uudistaa tuotteidensa, eli viherseinien esittely entistä vaikuttavammalla tavalla.

Referenssi

Firstbeat

Firstbeat halusi uuden sivuston välittävän kuvaa johtavasta sykeanalytiikkayrityksestä.