HubSpot CMS Hub

HubSpotin sisällönhallintajärjestelmä, eli julkaisujärjestelmä sisältää roimasti ominaisuuksia. Tutustu kattavaan katsaukseen.

suorituskyky – SEO – sisällönhallinta – visuaalisuus – käytettävyys

HubSpot CMS tukee kasvutavoitteita

Digitaalisen aikakauden keskellä on elintärkeää, että verkkosivusto ei ainoastaan kerro tarinaa, vaan myös tukee liiketoiminnan kasvua. HubSpot CMS Hub avulla voit  yhdistää verkkosivuston hallinnan, markkinoinnin ja asiakassuhteenhallinnan saumattomasti. Tämä yhdistelmä tarjoaa tehokkaan alustan, joka vastaa nykypäivän markkinoinnin haasteisiin ja mahdollisuuksiin. Sukellamme HubSpot CMS Hubin monipuolisiin ominaisuuksiin, joiden avulla voit maksimoida verkkosivuston potentiaalin ja tehostaa markkinointiponnisteluja.

Mikä on HubSpot CMS?

HubSpot CMS (Content Management System) on nykyaikainen sisällönhallintajärjestelmä, joka on suunniteltu erityisesti markkinoijien tarpeisiin. Se ei ole pelkästään alusta, jossa luodaan ja julkaistaan verkkosisältöä. HubSpot CMS on kokonaisvaltainen työkalu, joka yhdistää tehokkaasti verkkosivuston hallinnan, asiakassuhteenhallinnan ja markkinoinnin automaation.

Tämän sisällönhallintajärjestelmän avulla yritykset voivat rakentaa mukautettuja ja kävijöilleen merkityksellisiä verkkokokemuksia. Samalla se tarjoaa kehittäjille joustavat työkalut sivuston räätälöimiseen ja optimointiin. Käyttämällä HubSpot CMS:ää markkinoijat voivat ottaa omistajuuden verkkosivustostaan ja keskittyä asiakaskokemuksen parantamiseen ilman teknisiä esteitä.

HubSpotin ekosysteemin vahvuus on siinä, että se on osa laajempaa CRM-alustaa, joka yhdistää markkinoinnin, myynnin, palvelun ja operatiiviset toiminnot. Tämä tarkoittaa, että HubSpot CMS ei toimi eristyksissä, vaan se integroituu saumattomasti muihin HubSpotin palveluihin. Tämä mahdollistaa yrityksen koko asiakaspolun seuraamisen – ensimmäisestä verkkosivuston vierailusta aina pitkäaikaiseen asiakassuhteeseen saakka. Tästä syystä emme suosittele HubSpotin CMS:än käyttöä ellei HubSpotin muut työkalut ole käytössä. 

Lue lisää: HubSpot CMS sopii yhteen myös WordPressin kanssa


Miksi HubSpot CMS Hub on markkinointi-ihmisen unelmatyökalu?

Markkinointi on jatkuvasti kehittyvä kenttä, joka vaatii tehokkaita ja moderneja työkaluja. HubSpot CMS Hub on vastaus moniin näihin tarpeisiin.

1. Monipuoliset muokkausmahdollisuus

HubSpot CMS Hub tarjoaa intuitiivisen käyttöliittymän, jonka avulla markkinoijat voivat muokata sivuston sisältöä ilman syvällistä teknistä osaamista. Järjestelmässä on myös valmiita teemoja, jotka helpottavat yhtenäisen visuaalisen ilmeen luomista. Jos on luotu kustomoitu sivusto, muokkausten teko on yhtä helppoa ja verkkosivuston hajoamista ei tarvitse pelätä.

2. Integroitu CRM

Yksi HubSpot CMS:n keskeisimmistä vahvuuksista on sen integraatio HubSpotin asiakkuudenhallintajärjestelmään. Tämä integraatio mahdollistaa asiakasdatan tehokkaan hyödyntämisen, mikä parantaa personoinnin tarkkuutta ja lisää asiakaskokemuksen merkityksellisyyttä.

3. SEO ja analytiikka

HubSpot CMS Hub sisältää työkaluja ja suosituksia sisällön hakukoneoptimointiin. Analytiikan avulla markkinoijat ymmärtävät, mikä sisältö resonoi yleisön kanssa ja toimenpiteitä voi mukauttaa sen mukaan.

4. Tehokas sisällönluonti

HubSpot CMS Hubin avulla sisällön luominen ja hallinta on suoraviivaista. Järjestelmä tarjoaa myös tekoälyavusteisia työkaluja, jotka auttavat ideoimaan sisältöä ja ne avustavat korkealaatuisen, kohdennetun sisällön tuottamisessa.

5. Räätälöity sisältö asiakastiedon perusteella

HubSpotin CRM:n avulla CMS pystyy tarjoamaan räätälöityä sisältöä verkkosivuilla vieraileville asiakkaille. Tämä mahdollistaa entistä yksilöllisemmän käyttäjäkokemuksen.

HubSpot CMS Hub on kokonaisvaltainen ratkaisu, joka tukee markkinoinnin ammattilaisia ja se auttaa saavuttamaan liiketoimintatavoitteita tehokkaasti sekä vaivattomasti.


HubSpot CMS Hubin sisältömahdollisuudet

Verkkosivuston sisällön hallinta on monimutkaista, mutta oikeilla työkaluilla prosessista tulee mutkatonta. HubSpot CMS Hub tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia, jotka tekevät sisällönhallinnasta ja julkaisemisesta joustavaa ja kohdennettua.

Drag & drop -editori

HubSpot CMS Hubin intuitiivinen käyttöliittymä mahdollistaa sivujen luomisen ja päivityksen ilman koodaustaitoja. Tämä nopeuttaa sivuston muokkausprosessia ja mahdollistaa joustavamman sivuston ylläpidon.

Teemat ja sivuston mallipohjat

Käytä valmiita teemoja, luo omasi tai anna meidän rakentaa sinulle kustomoitu sivusto. Niin tai näin, valmiiden teemojen ja mallipohjien avulla varmistat, että sivustosi visuaalinen ilme on aina johdonmukainen ja ammattimainen. Mallipohjat helpottavat uusien sivujen luomista ja pitävät sisällön linjassa brändisi kanssa.

Serverless-toiminnot

Lisää interaktiivisia elementtejä, kuten tapahtumarekisteröintiä tai laskureita, ilman ulkoisten palvelinten tai SSL-sertifikaattien tarvetta. Tämä laajentaa sivustosi toiminnallisuutta ja parantaa käyttäjäkokemusta.

Dynaaminen sisältö

Luo dynaamisia, SEO-ystävällisiä sivuja, joita markkinointitiimin on helppo päivittää. Tämä on erityisen hyödyllistä tuotekatalogeille, kalentereille ja hinnoittelutiedolle.

Koodihälytykset

Mahdolliset virheet tai puutteet koodissa tunnistetaan automaattisesti, mikä takaa sivuston sujuvan toiminnan ja positiivisen käyttäjäkokemuksen. Sinun ei tarvitse pelätä, että sivusto lakkaa toimimasta, jos sinä tai kumppanisi tekee muutoksia. 

Nopeat latausajat ja luotettavuus

HubSpot CMS Hubin CDN-verkosto varmistaa, että sivustosi latautuu nopeasti ja luotettavasti kaikkialla maailmassa, parantaen käyttäjien kokemusta ja sivuston saatavuutta. CDN-verkosto kestää suurien kävijäpiikkien kuormitusta, joten voit olla varma, että sivustosi pysyy pystyssä. 

Kokonaisuudessaan HubSpot CMS Hub tarjoaa monipuolisen ja joustavan työkalupaketin, joka tekee sisällön hallinnasta ja julkaisemisesta yksinkertaista, mutta samalla tehokasta.

SEO ja HubSpot CMS Hub

Hakukoneoptimointi, eli SEO, on keskeinen osa nykyaikaista verkkosivujen suunnittelua ja sisällön luontia. HubSpot CMS Hub on suunniteltu tarjoamaan työkaluja ja resursseja, jotka tukevat tehokkaasti sivustosi SEO-toimenpiteitä.

Integroitu SEO-työkalu

HubSpot CMS Hub sisältää integroidun SEO-työkalun, joka analysoi sivustosi sisältöä reaaliaikaisesti. Työkalu antaa ehdotuksia avainsanoista, sisältörakenteesta ja muista tekijöistä, jotka voivat parantaa sijoitustasi hakukonetuloksissa.

SEO-suositukset

HubSpot CMS Hub tarjoaa käyttäjilleen SEO-suositukset suoraan hallintapaneelista. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse vaihtaa eri työkalujen välillä – kaikki tarvittava tieto on saatavilla yhdessä paikassa.

Mobiiliystävällisyys

Mobiiliystävällisyys on tärkeä tekijä hakukoneiden arvioinneissa. HubSpot CMS Hubin responsiiviset ominaisuudet varmistavat, että sivustosi näyttää hyvältä ja toimii moitteettomasti kaikilla laitteilla, parantaen samalla SEO-sijoitustasi.

SSL-sertifikaatti

HubSpot CMS Hub varustaa sivustosi automaattisesti standardilla SSL-sertifikaatilla. Tämä ei ainoastaan luo luottamusta sivustosi käyttäjissä, vaan SSL on myös tekijä, jota hakukoneet arvostavat sivustojen arvioinnissa.

Latausnopeuden optimointi

HubSpotin CDN-verkosto varmistaa, että sivusto latautuu nopeasti. Nopeammat latausajat parantavat käyttäjäkokemusta ja ovat keskeinen tekijä hakukonesijoituksissa.

Meta-tiedot ja rakenteelliset elementit

HubSpot CMS Hub mahdollistaa meta-tietojen ja muiden SEO-keskeisten elementtien helpon hallinnan. Näillä tiedoilla varmistetaan, että hakukoneet ymmärtävät sivusi sisällön ja arvottavat sitä oikein.

HubSpot CMS Hubin SEO-ominaisuudet ja -resurssit huolehtivat lähes automaattisesti hakukoneoptimoinnista ja se auttaa saavuttamaan hyviä sijoituksia hakukoneissa.

HubSpot verkkosivut mielessä?

HubSpot-verkkosivut

Lue miksi MEOM pystyy toteuttamaan HubSpot-sivustoja, joita et muualta saa.

Miksi HubSpot CMS Hub on enemmän kuin vain työkalu

HubSpot CMS Hub ei ole pelkkä verkkosivujen hallintajärjestelmistä, etenkin kun sitä käyttää yhdessä HubSpotin muiden työkalujen kanssa. Se on kokonaisvaltainen alusta, joka tarjoaa paljon enemmän kuin perinteiset CMS-työkalut.

1. Integroitu CRM

Yksi HubSpot CMS Hubin merkittävistä vahvuuksista on sen saumaton integraatio HubSpotin Customer Relationship Management (CRM) -järjestelmään. Tämä yhdistelmä mahdollistaa syvemmän ymmärryksen asiakkaiden käyttäytymisestä ja heidän matkastaan sivustolla: voit tehdä kohdennetumpaa ja henkilökohtaisempaa markkinointia. 

2. Laajennettavuus ja integraatiot

HubSpot CMS Hubin avulla voit hyödyntää yli 1 400 sertifioitua integraatiota, jotka tehostavat ja laajentavat HubSpotin mahdollisuuksia. Joukossa on todennäköisesti kaikki käyttämäsi työkalut sekä palvelut, joten käyttö on sujuvaa ja tehokasti. Joukosta löytyy myös varmasti nippu uusia työkaluja hyödynnettäväksi. 

3. Yhteisö ja tuki

HubSpot CMS Hubin takana on aktiivinen ja osaava yhteisö sekä HubSpotin laadukas tukitiimi, joka on valmis auttamaan sinua 24/7. Tämä varmistaa, että saat apua ja tietoa silloin kun sitä eniten tarvitset. Ja jos MEOM on verkkosivustokumppanisi, saat vielä meidänkin supportin ja HubSpot kontaktit avuksi!

4. Jatkuva parannus ja innovaatio

HubSpot on sitoutunut jatkuvaan parantamiseen ja innovaatioon. CMS Hub päivittyy säännöllisesti ja mukana on uusia ominaisuuksia, parannuksia ja turvallisuuspäivityksiä. Alusta pysyy koko elinkaarensa ajan kilpailukykyisenä ja kehittyy yhä paremmaksi. 

5. Käyttäjäystävällisyys

HubSpot CMS Hub on suunniteltu niin, että se on helppokäyttöinen ja intuitiivinen, riippumatta teknisestä osaamisestasi. Tämä tekee siitä täydellisen valinnan niin aloittelijoille kuin kokeneille käyttäjille. Uudet ominaisuudet esitellään kattavasti, joten saat aina kaiken irti.

6. Tietoturva ja suorituskyky

Turvallisuus ja suorituskyky ovat HubSpotin ensisijaisia painopisteitä. HubSpot CMS Hub sisältää kehittyneitä tietoturvaratkaisuja, kuten 24/7 seurantaa ja uhkien havaitsemista. Infrastruktuuri on optimoitu tarjoamaan huippuluokan latausnopeuksia ja suorituskykyä.

HubSpot CMS Hub ei ole pelkästään työkalu verkkosivujen luomiseen ja hallintaan. Se on monipuolinen ja joustava alusta, joka tukee ja tehostaa kaikkia markkinoinnin, myynnin ja asiakaspalvelun prosesseja, muodostaen perustan asiakashankinnalle.

HubSpot CMS Hubin hinnoittelu ja versiot

HubSpot CMS Hub tarjoaa monipuolisen valikoiman eri hinnoiteltuja versioita, jotta se vastaisi mahdollisimman hyvin erilaisten yritysten ja organisaatioiden tarpeisiin. Valittavana on useita versioita, jotka on suunniteltu eri käyttötarkoituksiin ja budjeteille.

Lue lisää: mistä HubSpot-verkkosivuston toteutuksen hinta koostuu?


Starter alkaen 23 $ / kk

Kenelle:

Starter-versio tarjoaa perusominaisuudet, jotka ovat välttämättömiä verkkosivuston rakentamiseen ja hallintaan. Tämä versio on suunniteltu pienille yrityksille tai aloitteleville markkinoijille, jotka haluavat hyödyntää HubSpotin sisällönhallintajärjestelmää ilman suuria investointeja.

Ominaisuudet:

 • Saumaton integraatio HubSpotin CRM-järjestelmään
 • Perus verkkosivujen luonti ja hallinta
 • Drag & drop -editori
 • Valmiit teemat
 • HubSpot App -integraatio- ja kauppapaikka
 • Standardi SSL-sertifikaatti
 • Designer manager -työkalu
 • Kontaktilista työkalu (10 aktiivista ja 1000 staattista listaa)
 • Verkkosivuston analytiikka -työkalut 
 • SEO-suositukset
 • Live-chat
 • Lomakkeet
 • Tuotekirjasto
 • Mobiilioptimointi
 • Botit
 • Kustomoitu domain
 • Verkkosivusto sivuja 50 kpl
 • Palomuuri
 • 24/7 tietoturva 
 • Blogi (1 kpl)
 • Sähköpostimarkkinointityökalut (2000 mailia/kk)
 • Raportointi dashboard (10 dashboardia, 10 raporttia/dashboard)
 • Kieliversiot (3 eri kieltä)
 • Migraatiotyökalut
 • Sivuston vienti ja tuonti
 • Lokaalit kehittäjätyökalut 
 • Sisällön jakelun hallinta (CDN)
 • CTA:t (ei sisällä kustom targetointia)
 • Personointi
 • Valuttavaihtoehtoja 5 kpl

Professional alkaen 360 $ / kk

Kenelle:

Professional-versio tuo mukanaan laajennettuja ominaisuuksia, jotka tukevat monimutkaisempia sivustoja ja markkinointikampanjoita. Se on suunniteltu keskisuurille ja kasvaville yrityksille, jotka haluavat rakentaa kattavampia ja personoituja verkkokokemuksia kävijöilleen. Tähän versioon sisältyy lisätyökaluja, kuten dynaaminen sisältö, koodivirheiden tunnistaminen ja paljon muuta.ia.

Ominaisuudet:

 • Kaikki Starter-versiossa mainitut ominaisuudet 
 • Edistyneet raportointi- ja analyysityökalut
 • Verkkosivusto sivuja dynaamisella sisällöllä 10 000 kpl
 • Blogi (100 kpl)
 • Raportointi dashboard (25 dashboardia, 30 raporttia/dashboard)
 • Kieliversiota rajattomasti
 • Valuttavaihtoehtoja 30 kpl
 • Puhelin tuki
 • CTA:t kustomoidulla targetoinnilla
 • Smart-sisällöt ja -raportointi
 • Kustomoitu raportointi (100 raporttia)
 • A/B-testaus
 • Salasanasuojatut sivut
 • Staging-ympräistö
 • Sisältöstrategiatyökalu
 • Tiimejä 10 kpl
 • Google Search Consolen integraatio

Enterprise alkaen 1200 $ / kk

Kenelle:

Enterprise on HubSpot CMS Hubin huippuluokan versio, joka on tarkoitettu suurille organisaatioille ja niille, jotka tarvitsevat laajennettua toiminnallisuutta ja hallintaa. Tähän versioon sisältyy kaikki Professional-version ominaisuudet sekä monia muita edistyneitä toimintoja, kuten sisällön jakamisen määrittäminen ja käyttöoikeuksien hallinta, monimutkaisemmat integraatiot ja enemmän..

Ominaisuudet:

 • Kaikki Professional-versiossa mainitut ominaisuudet
 • Kustomoitu raportointi (500 raporttia)
 • Tiimejä 300 kpl
 • Single Sign on (SSO)
 • Web Apps
 • Aktivisuuslokit
 • Root domaineja 9 kpl
 • Koodihälytykset
 • Reverse Proxy -tuki
 • Hiekkalaatikko (sandbox-ympäristö)

Miten HubSpot CMS Hubin saa käyttöön

HubSpot CMS Hub on monipuolinen alusta, mutta sen käyttöönotto ei välttämättä vaadi oman tiimin teknistä asiantuntemusta. Käytännössä voit nauttia alustan kaikista eduista ilman, että sinun täytyy olla syvällistä teknistä osaamista. 

MEOM voi hoitaa kaikki tekniset seikat puolestasi. Meillä on syvällinen ymmärrys alustasta ja voimme auttaa sinua kaikissa teknisissä yksityiskohdissa.

Lue lisää: HubSpot-kumppaanuuden ylivertaiset hyödyt.

Tässä muutamia etuja kumppanuudesta:

Helppo migraatio

Siirtyminen toisesta järjestelmästä HubSpotiin voi tuntua haastavalta. Voimme tehdä tästä prosessista sujuvaa ja saumatonta.

Räätälöidyt ratkaisut:

Vaikka HubSpot tarjoaa monia valmiita teemoja ja malleja, voimme luoda sinulle uniikin ulkoasun ja juuri ne toiminnallisuudet sekä integraatiota joita tarvitset. 

Opetus, tuki ja ylläpito:

Sivuston julkaisun yhteydessä koulutamme sinua käyttämään HubSpotin CMS:ää. Olemme myös mukana sivuston kehityksessä myös seuraavien vuosien aikana, joten et jää yksin. Varmistamme, että sivustosi pysyy ajan tasalla ja toimii moitteettomasti. 

Markkinoijan ei tarvitse olla tekninen velho

Kun valitset HubSpot CMS Hubin ja otat MEOMin rinnallesi, sinun ei tarvitse olla tekninen asiantuntija. Kumppanuus antaa sinulle mahdollisuuden keskittyä siihen, minkä osaat parhaiten – markkinoinnin – me huolehdimme muusta. 

Koulutus ja tuki HubSpot CMS Hubin käyttäjille

HubSpot ei ole vain ohjelmistoalusta, vaan se on myös yhteisö, joka tukee sen käyttäjiä monin tavoin. Yksi HubSpotin suurista vahvuuksista on sen kattava koulutus- ja tukijärjestelmä.

HubSpot Academy: HubSpot Academy on alustan koulutuskeskus, joka tarjoaa kursseja, sertifikaatteja ja webinaareja monista aiheista, kuten inbound-markkinoinnista, sisällöntuotannosta ja, tietysti, HubSpotin tuotteiden käytöstä. Academy on loistava resurssi niin aloittelijoille kuin kokeneillekin markkinoijille.

Tukikeskus: Jos kohtaat teknisiä ongelmia tai sinulla on kysymyksiä HubSpot CMS Hubin toiminnoista, HubSpotin tukikeskus on paikka, josta saat apua. Voit etsiä ratkaisuja tietokannasta, lähettää tukipyynnön tai jopa soittaa suoraan HubSpotin asiantuntijalle.

Käyttäjäyhteisö: HubSpotin käyttäjäyhteisö on aktiivinen ja tukeva. Foorumeilla voit esittää kysymyksiä, jakaa ideoita tai keskustella parhaista käytännöistä muiden käyttäjien ja HubSpotin tiimin kanssa.

Oppaat ja resurssit: HubSpot julkaisee säännöllisesti oppaita, blogikirjoituksia ja muita resursseja, jotka auttavat syventämään ymmärrystäsi digitaalisesta markkinoinnista ja parantamaan käyttökokemustasi HubSpot CMS Hubilla.

Jatkuva päivitys: HubSpot CMS Hub päivittyy jatkuvasti, ja jokaisen päivityksen yhteydessä julkaistaan yksityiskohtaiset muutoslogit ja ohjeet uusista ominaisuuksista.

HubSpotin laaja koulutus- ja tukiverkosto varmistaa, että et ole yksin matkallasi. Olipa kyseessä sitten tekninen ongelma, strateginen kysymys tai halu oppia uutta, HubSpot on tukenasi joka askeleella.


HubSpot CMS Hub – Yhteenveto

Miksi Valita HubSpot CMS Hub?

HubSpot CMS Hub on markkinointi-ihmisen unelmatyökalu, joka yhdistää saumattomasti verkkosivuston hallinnan, markkinoinnin ja asiakassuhteenhallinnan yhteen kokonaisuuteen. Sen avulla voit luoda, hallita ja optimoida verkkosivustoa ilman syvällistä teknistä osaamista.

Sisältömahdollisuudet

HubSpot CMS Hub tarjoaa laajat mahdollisuudet sisällön luomiseen ja hallintaan. Siinä on intuitiivinen drag-and-drop -käyttöliittymä, joka mahdollistaa ammattimaisen näköisten sivujen rakentamisen sekä ylläpidon helposti.

SEO ja HubSpot

HubSpot CMS Hubin SEO-työkalut auttavat optimoimaan sisältöä hakukoneiden löydettävyyttä varten. Alusta tarjoaa kattavia suosituksia, analytiikkaa ja muita resursseja, jotka parantavat näkyvyyttä ja liikennettä verkkosivustolla.

Enemmän kuin työkalu

HubSpot CMS Hub ei ole pelkkä työkalu – se on kumppani yrityksen digitaalisessa transformaatiossa. Se yhdistää myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun, mahdollistaen koko asiakaskokemuksen hallinnan yhdellä alustalla.

Jokaiselle sopiva versio

HubSpot CMS Hub on saatavana kolmessa eri versiossa – Starter, Professional ja Enterprise – jotta jokainen yritys, riippumatta koosta tai tarpeista, voi löytää itselleen sopivan ratkaisun.

Käyttöönotto

HubSpot CMS Hubin käyttöönotto on suoraviivaista. Kumppani, kuten MEOM, auttaa teknisessä toteutuksessa, jolloin markkinoijan ei tarvitse huolehtia teknisistä yksityiskohdista.

HubSpot CMS Hub – Usein Kysytyt Kysymykset

HubSpot CMS Hub on sisällönhallintajärjestelmä, joka mahdollistaa verkkosivustojen luomisen, hallinnan ja optimoinnin. Se on osa HubSpotin CRM-alustaa, joka yhdistää markkinoinnin, myynnin ja asiakaspalvelun toiminnot yhteen saumattomaan kokonaisuuteen.

Vaikka HubSpot CMS Hub on suunniteltu olemaan mahdollisimman käyttäjäystävällinen, tietyt toiminnot voivat vaatia teknistä osaamista. MEOM auttaa käyttöönotossa ja muissa teknisissä tarpeissa.

Jokainen versio on suunniteltu vastaamaan erilaisiin tarpeisiin ja budjetteihin:

Starter: Perustoiminnot pienyrityksille tai aloitteleville markkinoijille.

Professional: Laajempi toiminnallisuus ja automaatio keskisuurille yrityksille.

Enterprise: Laajin toiminnallisuus suurille yrityksille, joilla on monimutkaisempia tarpeita.

HubSpot CMS Hub sisältää SEO-työkaluja, jotka auttavat optimoimaan sisältöäsi parempien hakutulosten saavuttamiseksi. Alusta tarjoaa mm. suosituksia avainsanoista, sisältöstrategioista ja teknisistä parannuksista.

Kyllä, CMS Hub on osa HubSpotin CRM-alustaa ja se integroituu saumattomasti muihin HubSpotin palveluihin, kuten Marketing Hubiin, Sales Hubiin ja Service Hubiin.

MEOMt auttaa verkkosivuston migraatiossa, suunnittelussa ja toteutuksessa. Lisäksi HubSpot tarjoaa monia resursseja ja tukipalveluja käyttöönoton helpottamiseksi.

Ehdottomasti. HubSpot CMS Hub tarjoaa 24/7 tietoturvavalvontaa ja uhkien havaitsemista, SSL-sertifikaatit, sisällön toimitusverkot sekä monia muita tietoturvatoimintoja, jotka takaavat että sivustosi sekä käyttäjätiedot ovat suojattuja.

Haluatko kuulla lisää HubSpot CMS julkaisujärjestelmän mahdollisuuksista? Varaa keskusteluaika ja selvitetään onko se varteenotettava vaihtoehto.

Lue lisää

Miksi valita MEOM?

Keskitymme verkkosivustoihin

Ymmärrämme ostokäyttäytymisen muutoksen vaikutuksen verkkosivustoon ja osaamme auttaa teitä hyötymään siitä parhaan mukaan.

Toteutusten laatu ja riskittömyys

Asiakassuhteemme ovat pitkäikäisiä ja asiakkaamme on todistetusti erittäin tyytyväisiä. NPS +85 ja projektityytyväisyys 4,4/5.
Olemme siis hyvin riskitön valinta.

luotettava Kumppanuus ja valmiit palvelumallit

Haluamme rakentaa pitkäaikaisia kumppanuuksia ja se näkyy myös palvelutarjoamassamme. Meillä on valmiit mallit, joilla teemme yhdessä sivustostanne parempaa monivuotisesti.

perusteltu investoinnin takaisinmaksu

Tyypillisesti pystymme nostamaan konversioprosentteja sivustolla 30%:sta alkaen ylöspäin ja samassa tehostamaan sisällöhallintaan liittyvää työtä muutamista tunnista useisiin viikossa per henkilö, joka työskentelee sivuston parissa.