Web design

Web design on ongelmanratkaisua: tuodaan esiin brändinne ainutlaatuisuus, vastataan ihanneasiakkaidenne tarpeisiin ja luodaan kasvua.

konsepti – konversiot – flow – ilme – animaatiot – interaktiot

Verkkosivuston suunnittelussa lähtökohtinamme ovat yrityksen strategiset tavoitteet, verkkosivuston rooli asiakashankinnassa sekä brändi-identiteetti. Verkkosivusto herättää luottamusta, palvelee, informoi ja sitouttaa. Parhaimmillaan myös sykähdyttää ja levittää hyvää ympärilleen.

Erinomaisesti suunniteltu sivusto kestää aikaa ja palvelee yrityksenne kasvua vuosien ajan.


Ainutlaatui­suutta tukeva konsepti

Sivustokonsepti ja rakenne

Visuaalisuus, käytettävyys ja viestit täydentävät toisiaan. Luomme sivustolle designin ja sisältötyön yhteistyöllä toimivan rakenteen eli konseptin. Selkeä rakenne ja hakukoneoptimoitu sivusto takaavat mutkattoman kohtaamisen yrityksenne kanssa.

Ilahduttava kokemus

Käyttöliittymä- ja käyttäjäkokemussuunnittelu (UX-/& UI-design)

Visuaalisesti vaikuttavan sivuston tulee myös ilahduttaa käytettävyydellään. Hykerryttävän hyvin suunniteltu käyttäjäkokemus tarjoaa samalla ensimmäisiä viitteitä erinomaisesta asiakaskokemuksesta.

Tehokas markkinoinnin työkalu

Konversiopisteet ja käyttäjäpolut

Konseptin, käyttäjäpolkujen ja konversiopisteiden suunnittelulla varmistamme, etä verkkosivusto mahdollistaa liiketoiminnan kasvua. Web-suunnittelussa huomioimme erilaiset käyttäjäpolut, ja nivomme ne markkinoinnin tavoitteisiin.

Tarinaanne kertova visuaalisuus

Brändi ja visuaalinen ilme

Vakuuttava brändi herättää mielenkiintoa jo millisekunneissa. Luomme ja jalkautamme yritysilmeen verkkoon tavalla, joka vetoaa ja luo paitsi luottamusta, myös myyntiä.

Aleksi Kulmala, Lead Designer

Jatkokehitys & optimointi

Verkkosivusto on kehittyvä alusta, jonka tarkoitus on palvella aktiivista markkinointitiimiä koko sivuston elinkaaren ajan. Suunnittelijoista, kehittäjistä ja markkinoinnin ammattilaisista koostuva tiimimme auttaa kehittämään verkkosivustoa palvelemaan parhaalla mahdollisella tavalla vuosien ajan.

iLOQ

Firstbeat

Naava

Finnlamelli

Boksi

Lyyti

Brella

Bonfire

iLOQ

Firstbeat

Naava

Finnlamelli

Boksi

Lyyti

Brella

Bonfire

iLOQ

Firstbeat

Naava

Finnlamelli

Boksi

Lyyti

Brella

Bonfire

iLOQ

Firstbeat

Naava

Finnlamelli

Boksi

Lyyti

Brella

Bonfire

HubSpot vai WordPress

Joko tiedät kummalle alustalle sivusto rakennetaan?

WordPress on maailman käytetyin julkaisujärjestelmä, eikä suotta. Alusta on osaavan kumppanin avulla monipuolinen, tehokas ja turvallinen ratkaisu erilaisten markkinointi- ja viestintätiimien käyttöön.

HubSpot CMS on koko ajan suositumpi sisällönhallintajärjestelmä yrityksille, joilla on käytössään HubSpotin muita tuotteita. Erinomainen sisällönhallinta, visuaalisuus ja käytettävyys erottavat MEOMin HubSpot-toteutukset muista.

”MEOM on ollut erinomainen kumppani meille. Tiimi on enemmän kuin lunastanut odotukset jokaisessa yhteisessä projektissa. Työ ei pääty toteutuksen valmistumiseen ja proaktiivinen ideointi on tuottanut loistavia tuloksia. Suosittelen todella!”

Mikko Matikka, Product & Design Lead, Brella
Määritetään yhdessä tavoitteet ja kartoitetaan vaihtoehdot. Lupaamme tehdä tarjouksen vain silloin, kun tiedämme olevamme paras kumppani tuleville vuosille.

Verkkosivuston suunnittelu