Referenssi

Clausionin kävijämäärät 130% nousuun

Clausion tarvitsi verkkosivujensa uudistukseen kumppanin, joka pystyi sekä tukemaan liiketoiminnan tavoitteita että kohentamaan brändi-identiteettiä tuloksekkaasti.

Clausion

Tavoitteena markkinointia ja brändiä tukeva WordPress-verkkosivusto

Clausion on kokenut kasvuyritys, joka tarjoaa pilvipalveluihin pohjautuvia talousohjausratkaisuja- ja palveluita liiketoiminnan tukemiseen.

Clausion tarvitsi WordPress-sivustonsa uudistamiseen luotettavaa yhteistyökumppania, joka pystyisi rakentamaan liiketoimintatavoitteita tukevan sivuston juuri heidän tarpeisiinsa. Yrityksen aiempi sivusto rajoitti markkinoinnin toimenpiteitä ja oli suorituskyvyltään hidas. Lisäksi valmisteema ja lisäosien määrä tulivat sujuvan tekemisen tielle.

Yrityksen kasvun kannalta luottamuksen rakentaminen verkossa on tärkeä teema, kuten myös Clausionin tapauksessakin. Sivustouudistuksessa brändi-identiteettiä päivitettiin visuaalisuuden osalta, ja lopputuloksena yrityksen ilme puhuttelee kohderyhmiä paremmin sekä luo toivotun ensivaikutelman verkossa. 

”Huikea uusi verkkosivusto! Hyvää työtä koko tiimiltä, tämä uusi alusta tukee meitä maailmanvalloituksen seuraavissa vaiheissa!”

Jaakko Laurila, Chief Sales & Marketing Officer, Clausion

Tuloksellinen sivusto osana liiketoimintaa

Verkkosivujen uudistuksen jälkeen, sivuston kävijämäärät ovat kasvaneet 130% verrattuna vuoden takaiseen ja verkkosivuston liidituotannossa on päästy hurjaan nousuun.

Markkinoinnin ja myynnin tulokset ovat aina monen tekijän summa. MEOMin tehtävänä Clausionin tapauksessa oli toteuttaa tulokselliset, erottuvat, suorituskykyiset ja hakukoneoptimoidut verkkosivut, joiden avulla markkinoinnin toimenpiteiden tekeminen on tehokasta, ja jonka ominaisuudet palvelevat Clausionin liiketoiminnan tavoitteita.

WordPress Gutenberg: visuaalista ja helppoa sisällönhallintaa

Sivusto rakennettiin WordPressin uudella Gutenberg -editorilla. Käyttöliittymä on visuaalinen, joten sivuston rakentelu onnistuu helpolla drag’n’drop menetelmällä. Gutenberg-editori ei vaadi teknisempää osaamista sisällönsyötössä tai sivuston ylläpidossa, jolloin käytettävyys on asiakkaalle vaivatonta.

MEOM on luonut räätälöityjä ominaisuuksia WordPressin Gutenberg-editoriin Clausionin tarpeiden mukaan. Editorissa on valmiina monia moduuleja, joita voidaan pienellä kustomoinnilla tuoda sivustoille siten, että ne ovat brändi-identiteetin mukaiset.

MEOM Blocksin avulla saatiin sivuston kehityksen käytetty aika hyödynnettyä parhaalla mahdollisella tavalla. Lopputuloksena projekti valmistui budjetissa, ajallaan ja timanttisella laadulla 💎

Toimiva kumppanuus sivustouudistuksessa

Sivustouudistuksessa tärkeässä roolissa oli SEO- ja SEM-kumppanina jo ennen sivustouudistusta toiminut Kiva. Clausionin, MEOMin ja Kivan ammattilaisista muodostettiin tiimi, joka sitoutui yhteiseen tavoitteeseen.

Tyypillisesti toimistojen tekemisen yhteensovittaminen luo monimutkaisia aikatauluja ja viestinnän tuskaa. Aiemmat yhteiset toteutukset sekä sujuva kommunikaatio Kivan ja MEOMin välillä mahdollistivat sujuvan toteutuksen alusta loppuun. 

”Clausionin ja MEOMin kanssa on superkivaa tehdä töitä. Clausionin uudet verkkosivut on kyllä hienot – hyvää sisältöä! 👏 Onnittelut!”

Minna Laurila, CEO, Kiva