Referenssi

iLOQ

Sivuston jatkuvan kehityksen kumppanuus

iLOQ – verkkosivuston jatkuvan kehityksen kumppanuus

Mitä teimme

Web design, tekninen toteutus, jatkuva kehitys sprint-mallilla

Alusta

WordPress

Asiakkaasta

iLOQ on suomalainen digitaalisten ja mobiilipohjaisten lukitus- ja kulunvalvontajärjestelmien kehittäjä, jonka kansainvälinen liiketoiminta on ollu voimakkaassa kasvussa jo vuosia.

Maailmanlaajuisessa kilpailussa iLOQille on tärkeää omien tuotteiden ja brändin esittely vaikuttavalla ja luottamusta herättävällä tavalla. iLOQin teknologia on uraauurtavaa ja sen tulee lyödä ällikällä myös markkinoinnissa.

Yhteistyöstä

MEOMin ja iLOQin yhteistyö on jatkunut jo vuosien ajan erinomaisessa yhteisymmärryksessä. Olemme rakentaneet sprint-mallilla yhteistyössä useita verkkosivustoja ja päivittäneet verkkosivustostrategiaa sekä brändi-identiteettiä.

Nykyisin iLOQ on kasvanut jo siihen kokoluokkaan yrityksenä, että brändin kehityksestä vastaa siihen erikoistunut toimija. MEOM on asiantuntija sen vaikuttavassa jalkauttamisessa verkkosivustolle.

Brändi verkkosivustolle

Alati uudistuva markkinoinnin sydän

iLOQin verkkosivuston tuorein iteraatio esittelee yhdessä bränditoimiston kanssa suunnittelun ilmeen.

Toteutuksessa keskeinen kysymys oli, että miten uusi visuaalisuus päivitetään sivustolle, joka sisältää jo valtavan määrän erilaista tietoa. Miten sivujen elementit, rakenne ja sivuston käyttäjäpolut tuodaan tähän päivään, koskematta juurikaan sisältöön.

Oli tunnistettava, että mitä vanhoja sisältölohkoja päivitetään, ja miltä osin taas suunnitellaan ihan uutta.

15 kielialuetta Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa palveleva iLOQ oli satsannut kuvitukseen merkittävällä tavalla. Valokuvauksia tehtiin lukuisissa eri maissa. Tästä kuvastosta loimme sivustolle oman visuaalisen kerronnan.

Uudistuvalla sivustolla haluttiin kiinnittää myös erityistä huomiota jälleenmyyjien verkoston esillepanoon ja käytettävyyteen oman myyjän löytämisessä. Teknisellä puolella jälleenmyyjäkartan lisäksi keskityttiin myös tuotetietojen PIM-integraatioon.

Kumppanuutta sprinteissä

Jatkuvaa ja monipuolista sivuston kehitystä

Yhteistyömme iLOQin kanssa on jatkunut jo vuosia, jossa sivustoja kehitetään muutaman viikon sprinteissä. Edellä käsitelty brändiuudistus ja sen verkkon tuonti oli yhteistyömallissa vain yksi isompi puristus. Brändin ja sivustojen kehitys ja optimointi jatkuu taukoamatta.

Seuraamme sivustojen eheyttä kuukausittain. Tekninen tukemme huolehtii kaikista akuuteista tai pienemmistä pyynnöistä päivittäin.

iLOQ käyttää markkinoinnin automaatioissa HubSpotia. Yhdessä verkkosivustolle suunniteltua brändi-ilmettä voidaan tehokkaasti hyödyntää myös alidomainien ja yksittäisten laskeutumissivujen sekä muiden sisältöjen osalta.

”MEOMin support on yhdellä sanalla EXCELLENT. Toimii kuin Strömsössä. Palvelu on nopeaa ja asiantuntevaa, supportilla on hyvä tekninen osaaminen. Työn koosta ja toteutuksen aikataulusta saa nopeasti arvion ja siihen voi luottaa. Ei tarvitse kysellä perään.”

Riitta Kemppainen,
Communications Manager, Iloq