Referenssi

Moventas –

Helposti löydettävä, liiketoimintaa tukeva sivusto

Moventas.com

Moventas on johtava tuulivoimaloiden voimansiirtoratkaisuja valmistava ja huoltopalveluja tarjoava toimija. Heidän vanha sivustonsa ei tukenut nykyistä liiketoimintaa eikä viestinyt halutulla tasolla siitä laadusta, jota Moventas pystyy asiakkailleen tarjoamaan.

Uuden sivuston design nostettiin tasolle, josta välittyy paremmin Moventaksen asema markkinassa. Samalla selkeytimme sivuston rakennetta ja kätettävyyttä joka palvelee käyttäjää paremmin sekä selkeytti Moventaksen tuote- ja palvelutarjontaa.

Sivustouudistuksen jälkeen olemme kehittäneet sivustoa ja sen sisältöjä systemaattisesti SEO-sprinttien muodossa. Sivuston kuukausittaisten liidien määrää on saatu nostettua kehittämällä hakukonenäkyvyyttä uusilla kohdennetuilla sisällöillä sekä Google-mainonnalla.

“MEOM johtamat SEO-sprintit ovat tärkeä osa Moventaksen toimintaa. Sprintit ovat tehokas tapa käydä läpi tuloksia, onnistumisia ja tunnistaa parannettavia osa-alueita. Tuloksena on aina ollut selvä suunnitelma, jonka avulla olemme parantaneet hakukonenäkyvyyttämme halutuilla alueilla. Tehty työ on näkynyt myös tasaisesti kasvavassa vierailijamäärässä.”

Alexander Connal
Moventas Gears Oy, Marketing and Market Intelligence Specialist