Referenssi

Raksystems – Uuden ilmeen jalkauttaminen verkkosivuille

”Uudistimme Suomen verkkosivustomme vuoden 2019 lopulla. Projekti oli laaja, koska vaihdoimme uusien kotisivujen myötä niin visuaalisen ilmeemme kuin myös asiakaspolut ja kotisivujen rakenteen. Saimme MEOMilta erinomaisen tuen visuaalisen ilmeen julkaisemisessa digitaaliseen ympäristöön sekä teknisen avun sivuston rakentamisessa.

Rakensimme sivuston alusta lähtien sillä ajatuksella, että lisäämme myöhemmin eri maiden sivustoja sekä koko Raksystems Groupin sivuston samaan sivustoperheeseen eli useita eri teknisiä asioita tuli ottaa huomioon jo heti suunnitteluvaiheessa. Suomen sivut ovat saaneet erinomaisen vastaanoton niin henkilökuntamme kuin asiakkaidemmekin parissa ja kävijämäärämme ovat kasvaneet huimaa tahtia.

Erilaiset asiakaspolut ja laadukkaiden liidien generointi on otettu sivustolla huomioon käyttämällä Leadoon chatbot-työkalua, joka nopeuttaa liidien tunnistamista ja tehostaa sivuston eri konversiopisteitä.

”Yhteistyö MEOMin kanssa on jatkunut tiiviisti Suomen sivujen julkaisemisen jälkeen, sillä kyseisen sivuston jälkeen olemme julkaisseet Raksystems Ruotsin sekä Raksystems Groupin sivut. Projektipäällikkömme antaa aina nopeasti vastauksen ongelmiimme ja mielipiteen kehitysehdotuksillemme ja MEOMin tuki toimii erinomaisena apuna teknisissä kysymyksissä. Uusia elementtejä on mietitty ja tuotu sivustolle mutta koskaan ei ole tullut liiallisen myynnin maku vaan yhteistyö on ollut aina sujuvaa ja mukavaa.”

-Sanni Isosomppi, Markkinointi- ja viestintäpäällikkö, Raksystems

Sivuston julkaisun yhteydessä Raksystems loi sarjakuvatarinan sivustoprojektista, jota pääsi tähdittämään myös meidän oma WordPress-kehittäjämme Janne Leppänen.

Määritetään yhdessä tavoitteet ja kartoitetaan vaihtoehdot. Lupaamme tehdä tarjouksen vain silloin, kun tiedämme olevamme paras kumppani tuleville vuosille.