WordPress-verkkosivut

Maailman suosituin julkaisujärjestelmä on oikean kumppanin kanssa suorituskykyinen ja konvertoiva työkalu ketterään markkinointiin.

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Rakkaita asiakkaitamme

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Rakkaita asiakkaitamme

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Rakkaita asiakkaitamme

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Rakkaita asiakkaitamme

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Rakkaita asiakkaitamme

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Rakkaita asiakkaitamme

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Rakkaita asiakkaitamme

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Rakkaita asiakkaitamme

iLOQ

Firstbeat

Bonfire

Finnlamelli

Raksystems

Casambi

Musti Group

Spinnova

iLOQ

Firstbeat

Bonfire

Finnlamelli

Raksystems

Casambi

Musti Group

Spinnova


Asiakastarina

iLOQ + MEOM – onnistumista yhdessä

Olemme rakentaneet yhteistyössä useita WordPress-verkkosivustoja ja päivittäneet niin verkkosivustostrategiaa kuin brändi-identiteettiä.

Vaikuttava visuaalisuus

Web design

Kokeneet web designerit ja Suomen visuaalisin tekniikan tiimi toimivat yhdessä kanssasi. Syvä ymmärrys WordPress-julkaisujärjestelmästä takaa näyttävän lopputuloksen visuaalisen ilmeen jalkauttamisessa verkkoon.

Markkinoinnin liidimoottori

Julkaisujärjestelmä

Ketterän markkinoinnin mahdollistaa WordPress-toteutusten joustava sisällönhallinta, laaja integroitavuus markkinoinnin työkaluihin ja monet muut markkinointisivuston ominaisuudet.

Suorituskyky

Tekninen kehitys

Erinomaisen suorituskyvyn takaa markkinointisivustojen luomiseen rakennettu MEOMin tekninen pohja sekä markkinoinnin, designin ja tekniikan ammattilaisten yhteistyö löydettävien ja nopeiden sivustojen parhaaksi.

Tuki ja turva

Jatkokehitys

Sivuston tulee vastata tarpeisiisi nyt ja tulevina vuosina. Autamme julkaisun jälkeen ylläpidon ja asiakastuen lisäksi designin, tekniikan ja markkinoinnin osaamisellamme.

Asiakastukitiimimme huolehtii sivustojen toimintavarmuudesta, teknisestä ylläpidosta sekä palvelee lämmöllä pienissä ja suurissa kehitystarpeissa.

Hiottu prosessi

Miten projekti etenee

Verkkosivustoprojektiin mahtuu paljon pieniä päätöksiä jotka muodostavat merkittävän kokonaisuuden markkinointiinne. Lue, miten hyvä verkkosivusto rakennetaan yhdessä.

Erityistä B2B-osaamista

Suunnittelu, mittaus, tuloksellisuus

Etenkin yrityksillä, joiden asiakkaita ovat toiset yritykset, verkkosivuston tulee palvella monenlaisissa rooleissa toimivia ostajia. Tutustu erityispiirteisiin, joita toteutamme B2B-yritysten verkkosivustoilla.

”Huikea uusi verkkosivusto!

MEOMin tehtävänä Clausionin tapauksessa oli toteuttaa tulokselliset, erottuvat, suorituskykyiset ja hakukoneoptimoidut verkkosivut. Tämä uusi alusta tukee meitä maailmanvalloituksen seuraavissa vaiheissa.”

– Jaakko Laurila, Chief Sales & Marketing Officer, Clausion

WordPress-toteutuksiamme

Humm.fi - verkkosivusto

Mikä tekee WordPressistä erinomaisen julkaisujärjestelmän

Poraudu WordPressin ominaisuuksiin ja mahdollisuuksiin, mitä sen suunnittelussa ja jatkokehityksessä kannattaa huomioida ja miten saat siitä kaiken hyödyn irti.

WordPressista sanottua

Ostajan opas

Vältä verkkosivustoprojektin yleisimmät sudenkuopat

Verkkosivuston ostajan oppaan avulla onnistut sivustoprojektissa tarjouspyynnön jättämisestä julkaisuun saakka.

Määritetään yhdessä tavoitteet ja kartoitetaan vaihtoehdot. Tyypillisesti WordPress-sivuston hinta on 15 000—60 000€. Lupaamme tehdä tarjouksen vain silloin, kun tiedämme olevamme paras kumppani tuleville vuosille.

Miksi valita MEOM?

Keskitymme verkkosivustoihin

Ymmärrämme ostokäyttäytymisen muutoksen vaikutuksen verkkosivustoon ja osaamme auttaa teitä hyötymään siitä parhaan mukaan.

Toteutusten laatu ja riskittömyys

Asiakassuhteemme ovat pitkäikäisiä ja asiakkaamme on todistetusti erittäin tyytyväisiä. NPS +85 ja projektityytyväisyys 4,4/5.
Olemme siis hyvin riskitön valinta.

luotettava Kumppanuus ja valmiit palvelumallit

Haluamme rakentaa pitkäaikaisia kumppanuuksia ja se näkyy myös palvelutarjoamassamme. Meillä on valmiit mallit, joilla teemme yhdessä sivustostanne parempaa monivuotisesti.

perusteltu investoinnin takaisinmaksu

Tyypillisesti pystymme nostamaan konversioprosentteja sivustolla 30%:sta alkaen ylöspäin ja samassa tehostamaan sisällöhallintaan liittyvää työtä muutamista tunnista useisiin viikossa per henkilö, joka työskentelee sivuston parissa.