MEOM-Blocks

Helppoa ja monipuolista muokattavuutta WordPress-verkkosivustolle

Markkinoinnin perusvaatimuksia on liidejä tehokkaasti generoiva verkkosivusto, jossa on helppo luoda ja muokata uusia sisältöjä, tarvittaessa radikaalistikin. Verkkopalveluiden sisällönhallinta perustuu nykyisin yhä enemmän joustaviin modulaarisiin rakenteisiin, jäykkien sivupohjien sijaan.

Mutta modulaarisen toteutuksenkin voi tehdä monella tavalla. Ongelmia voi syntyä käyttöliittymän kömpelyydestä, teknisistä ja suorituskykyyn liittyvistä puutteista, tai että yksittäiset sisältölohkot eivät lopulta tarjoakaan niin paljon vaihtoehtoja kuin aluksi kuviteltiin.

Tähän tarpeeseen olemme kehittäneet testattujen ja monipuolisesti toimivien, uudelleenkäytettävien WordPress-sivuston sisältölohkojen kirjaston, jota kutsumme nimellä MEOM Blocks.

MEOM Blocksin hyödyt

MEOM Blocks yhdistää parhaat ominaisuudet täysin räätälöidystä verkkosivusta ja valmiista sisältölohkoista. Saat käyttöösi lukuisien sivustoprojektien aikana huippuunsa hiotut ominaisuudet, ja optimoidun, uudelleenkäyttöön perustuvan prosessimme ansiosta monipuolisuus mahdollistuu koko ajan tehokkaammin.

Modulaarisuus on joustavaa sisällönhallintaa

WordPressin avulla sivut voi rakentaa modulaarisesti. Sivupohjiin (engl. template) verrattuna lohkoista koostuvalla sivulla sisältöjen paikkaa on helppo muuttaa ja uusia sivuja on helppo rakentaa juuri niistä lohkoista, joita sivullasi tarvitset. 

Kun lohkot tarjoavat lisäksi vaihtoehtoisia sisällön esitystapoja, ja kaikki tämä on tarjolla käyttäjäystävällisessä sisältöeditorissa, on sivuston sisältöjen luominen ja ylläpito todella helppoa ja nopeaa, ja samalla jälki ensiluokkaista.

”Yleensä näissä sivustoteutuksissa ei ole niitä ominaisuuksia mitä markkinointitiimi kaipaa. MEOMin toteutuksessa yllätyin monta kertaa siitä miten hyvin moduulien ominaisuudet vastasivat tarpeisiin.”

– Joonas Rinne, Casambi

Miten MEOM Blocks toimii

Hyödynnämme kaikissa WordPress-sivustototeutuksissa MEOMin omaa koodipohjaa, jota olemme aktiivisesti kehittäneet viimeiset kolme vuotta. MEOM Blocks tuo tähän päälle moduulikirjaston, jonne olemme keränneet sivustoilla usein toistuvien sisältölohkojen koodimoduulit. 

MEOM Blocksin moduulit kertovat WordPressille, miten yksittäisellä lohkolla voit sisältöä esittää. Koska moduulit ovat pidemmän kehitystyön tulos, on niissä oletusratkaisuja enemmän tapoja esittää sisältöä, joita ovat esimerkiksi