Blogi

Design

Design Jyväskylä

Tom Rantala, founder MEOM

Eilen järjestettiin tämän vuoden ensimmäinen Design Jyväskylä Meetup. Tapahtuma järjestettiin MEIKOn tiloissa ja paikalla oli noin 40-50 suunnittelijaa tai aiheesta kiinnostunutta.

Jyväskylässä on paljon hyviä suunnitteljoita, mutta toistaiseksi meillä ei ole ollut mitään alustaa tai yhteisöä, joka ajaisi alan ammattilaisia yhteen. Design Jyväskylä Meetupin ideana on kutsua paikalliset suunnittelijat samaan tilaan ja rakentaa kaupunkiin vahvaa suunnittelijayhteisöä. Meitä on jo 91. Yhdessä voimme jakaa ajatuksia ja tietoja, jotta voimme tehdä vielä parempaa jälkeä ja nostaa design-tietoisuutta.

Pyrimme järjestemään tapahtumia noin kahden kuukauden välein, aina keskiviikkoisin klo 17.30. Idea on yksinkertainen: muutama lyhyt, noin 15 minuutin puhe, hyvää olutta ja ruokaa. Tapahtumiin on vapaa pääsy ja ne ovat ilmaisia.

Vahvan yhteisön rakentamiseen tarvitsemme paikallisten yritysten osallistumista. Siksi haluamme, että Design Jyväskylä Meetup -tapahtumat kiertävät alan eri yritysten tiloissa. Illan isäntä voi näin esitellä omaa tekemistään ja tukea samalla yhteisöä tarjoamalla puitteet kokoontumiselle.

Pidämme seuraavan Design Jyväskylä Meetupin marraskuussa. Tulevan tapahtumaan voit ilmoittautua täältä.

Täältä pääset mukaan yhteisöön:

Design Jyväskylän Meetupin sivu, jossa kaikki tulevat tapahtumat ilmoitetaan
Design Jyväskylän Facebook -ryhmä
Design Jyväskylä Twitterissä

Haluatko tulla puhumaan tapahtumiin? Haluatko, että Design Jyväskylä Meetup järjestetään sinun yrityksesi tiloissa? Lähetä minulle sähköpostia tom@meom.fi

Kuva: Anssi Kumpula @heikkipekka (IG/Twitter)
girl sitting with mail

Näin laadit markkinointistrategian