HubSpot-verkkosivut

HubSpotilla rakennetut verkkosivutko kamalia?
Tarvitset vain oikeanlaisen HubSpot-kumppanin.

suorituskyky – sisällönhallinta – visuaalisuus – käytettävyys

HubSpot-sivustot, jollaisia et saa muualta.

Haluat yrityksellesi HubSpot-verkkosivuston, joka on saumaton osa myyntiä, asiakkuudenhallintaa ja markkinoinnin automaatioita, ja samalla joustava ja helppo sisällöntuotannon työkalu.

Mutta voisiko se olla vielä myös loistelias brändisi ilmentymä? Kyllä voi, kun tekijätiimi osaa hommansa.

Osaamattomissa käsissä HubSpot-verkkosivujen toteutus on brändin tuhoamista pahimmillaan, koska alusta ei ole kehittäjille tuttu. Lopputuloksena sivuston ulkoasusta ja toiminnallisuuksista on jouduttu tinkimään. Näin ei kuitenkaan tarvitse olla.

Meitä eivät rajoita HubSpotin valmiit komponentit, vaan hyödynnämme niitä valikoiden kun ne tukevat verkkosivuston designia. Sertifioidut HubSpot-kehittäjämme saavat alustan taipumaan tavalla, johon monet eivät pysty.

Hubspot CMS Hub kattava tietopaketti

Tutustu HubSpotin sisällönhallintajärjestelmän ominaisuuksiin ja miksi se on markkinoijalle erinomainen valinta.

Lue lisää.

Asiakkaat vakuuttava design

Suunnittelu

Yritykset, jotka panostavat designiin ovat 50% kannattavampia palvellen asiakkaitaan paremmin.

Sivujen rakenne ja toiminnallisuudet suunnitellaan aina palvelemaan tärkeimpien kohderyhmien tarpeita. Verkkosivusuunnittelumme lähtökohtana on luoda uskottavat, brändiä vahvistavat sivut, jotka herättävät luottamusta ja vakuuttavat juuri sinulle tärkeät kohdeyleisöt.

Odotukset lunastava tekniikka

Tekninen toteutus

Hyvästäkään suunnittelusta ei ole iloa, jos ratkaisut ovat sellaisia, joita ei pystytä teknisesti toteuttamaan.

HubSpot-sertifioitujen kehittäjiemme ansiosta meidän ei tarvitse tehdä turhia kompromisseja. Jos sivusto on teknisesti mahdollista rakentaa HubSpotilla, me teemme sen.

Kasvua tukeva sisältö

Sisältö

Sivustot luodaan aina määriteltyjen tavoitteiden ja sen kohderyhmiä ajatellen, unohtamatta tietenkään toimivaa, hakukoneoptimoitua sisältöä.

Toteutamme sivustot projektitoteutuksena, jonka lopputuloksena on parhaiten palveleva sivusto timanttisine sisältöineen. 

Heille, jotka etsivät jatkuvaan tekemiseen kumppania, tarjoamme sparraavalla otteella markkinoinnin palvelut, joiden avulla te opitte paremmin hyödyntämään alustaa.

Hiottu prosessi

Miten projekti etenee

Verkkosivustoprojektiin mahtuu paljon pieniä päätöksiä jotka muodostavat merkittävän kokonaisuuden markkinointiinne. Lue, miten hyvä verkkosivusto rakennetaan yhdessä.

Erityistä B2B-osaamista

Suunnittelu, mittaus, tuloksellisuus

Etenkin yrityksillä, joiden asiakkaita ovat toiset yritykset, verkkosivuston tulee palvella monenlaisissa rooleissa toimivia ostajia. Tutustu erityispiirteisiin, joita toteutamme B2B-yritysten verkkosivustoilla.

Jon from Boksi

”MEOMin kanssa tehty HubSpot-sivusto on paras, minkä kanssa itse olen työskennellyt. Ylläpito on helppoa kuin mikä, ja se toimii juuri niin kuin suunnittelimme.”

Jonathan Strutt, Content Marketing Manager, Boksi

Tiina Kirahvimetsä, Lead Web Developer

HubSpot-sivuston jatkokehitys

Sivuston tulee vastata tarpeisiinne nyt ja tulevina vuosina. Autamme sivustotarpeissa julkaisun jälkeen ylläpidon ja asiakastuen lisäksi designin, tekniikan ja markkinoinnin osaamisellamme.

Naava

Lyyti

Brella

Howspace

Boksi

HeiaHeia

Smartum

Naava

Lyyti

Brella

Howspace

Boksi

HeiaHeia

Smartum

Naava

Lyyti

Brella

Howspace

Boksi

HeiaHeia

Smartum

Naava

Lyyti

Brella

Howspace

Boksi

HeiaHeia

Smartum

HubSpot VS joku muu?

Mietitkö vielä, onko HubSpot sinulle oikea valinta?

Erityisesti SaaS-yritykset ovat siirtyneet käyttämään HubSpotin julkaisujärjestelmää, jotta toimintoja voidaan keskittää saman alustaan. WordPress on kuitenkin yhä ylivoimaisesti suosituin alusta ja muitakin alustoja saatetaan tarjota.

Vertailu

Miten valita oikea julkaisujärjestelmä? WordPress vai HubSpot CMS?

Julkaisujärjestelmää valitessa on olennaista huomioida, että se palvelee juuri sitä tarvetta mitä varten olet verkkosivustoa hankkimassa. Vertailumme auttaa tekemään perustellun valinnan.

”MEOM luo upeasti toteutettuja ja erinomaisen käytettäviä verkkosivuja. Heidän yhdistelmänsä osaamisesta markkinoinnissa, designissa ja teknisessä toteutuksessa on todella huomionarvoista.”

Aoife Mc Morrow, Channel Consultant, HubSpot

Artikkeleita aiheesta

Teillä on kova tiimi, jonka osaamista täydennämme. HubSpotilla toteutettujen verkkosivustojen hintaluokka on 15 000 – 60 000 €. Teemme tarjouksen vain silloin, kun tiedämme olevamme paras toteuttaja tarpeeseenne.

Miksi valita MEOM?

Keskitymme verkkosivustoihin

Ymmärrämme ostokäyttäytymisen muutoksen vaikutuksen verkkosivustoon ja osaamme auttaa teitä hyötymään siitä parhaan mukaan.

Toteutusten laatu ja riskittömyys

Asiakassuhteemme ovat pitkäikäisiä ja asiakkaamme on todistetusti erittäin tyytyväisiä. NPS +85 ja projektityytyväisyys 4,4/5.
Olemme siis hyvin riskitön valinta.

luotettava Kumppanuus ja valmiit palvelumallit

Haluamme rakentaa pitkäaikaisia kumppanuuksia ja se näkyy myös palvelutarjoamassamme. Meillä on valmiit mallit, joilla teemme yhdessä sivustostanne parempaa monivuotisesti.

perusteltu investoinnin takaisinmaksu

Tyypillisesti pystymme nostamaan konversioprosentteja sivustolla 30%:sta alkaen ylöspäin ja samassa tehostamaan sisällöhallintaan liittyvää työtä muutamista tunnista useisiin viikossa per henkilö, joka työskentelee sivuston parissa.