Huolenpito ja tuki

Yrityksenne tärkein kanava ansaitsee huolenpitoa ja markkinointitiiminne helpotusta arkeen. Tuen, ylläpidon ja suunnitelmallisen huolenpidon palveluilla verkkosivusto luo kasvua vuosien ajan.

Kasvun vauhdittaja

Huolenpito

Sivuston pitkäjänteinen ja suunnitelmallinen kehittäminen säästää aikaa ja rahaa

Huolenpitomme avulla asiakashankinnan tiiminne voi keskittyä olennaiseen ja saatte mielenrauhaa sivustokehityksen kulkiessa suunnitellusti eteenpäin. Aikaa ja rahaa ei kulu turhaan säntäilyy, kun sivuston kehitykselle on selkeä suunnitelma.

Designin, tekniikan ja markkinoinnin ammattilaisten tiimimme auttaa pitämään verkkosivuston sekä brändi-identiteetin koherenttina sekä sivuston suorituskykyisenä.

Sivustollenne luodaan Customer Success Managerimme avulla räätälöity huolenpitosuunnitelma, jonka avulla saitti pysyy asiakashankinnan luottovälineenä vuosia eteenpäin mahdollistaen liiketoimintanne tavoitteita.

MEOMin huolenpito voi sisältää kuukausitasolla tavoitteistanne riippuen esimerkiksi:

  • Verkkosivustostrategian kirkastusta
  • Web designin tarkastelua
  • Sisältötyötä, esim. SEO-sprintit tai copywriting
  • Brändi-identiteetin tarkastelua eri kanavissa (sivusto, some, myyntimateriaalit)
  • Teknistä optimointia

Arjen helpottajat

Tuki ja pienkehitys

Iloisesti palveleva asiakastuki julkaisun jälkeenkin

Asiakastukemme tarjoaa nopean avun arjen kysymyksiin, ongelmiin sekä pienempiin kehitystarpeisiin.

Tuen ystävällinen kehittäjäjoukko palvelee teknisissä kysymyksissä ja kehitystarpeissa keskimäärin 1-2 arkipäivässä.

Autamme tuen kautta myös pienissä design-tarpeissa, kuten kuvituksissa, animaatioissa tai vaikkapa myyntimateriaalienne visuaalisuuden hiomisessa.

Ylläpito

Ylläpito takaa nopean, huolettoman ja varmatoimisen verkkosivuston

MEOMin kautta tarjoutuu WordPress-sivustoille kattava ylläpitopalvelu. Ylläpitomme pitää huolen verkkosivustonne ajantasaisuudesta, turvallisuudesta ja toimintavarmuudesta.

Monitorointipalvelu

Johda sivustonne hyvinvointia ja hakukonenäkyvyyttä tiedolla arvauksen sijaan

Kaikki markkinoijat tietävät, että sivuston hyvinvointiin pitäisi satsata ja hakukonenäkyvyyden tilaa seurata, mutta harvalla riittää siihen kuukausittain aikaa. Tai välttämättä saatavilla ei ole selkeää tietoa, mitä oikeastaan pitäisi tehdä.

Monitorointipalvelu kokoaa yhdelle raportille usean eri palvelun tuottaman tiedon sekä markkinoinnin ammattilaisen käsinpoimitut vinkit sivustonne kehittämiseen.

Saatte meiltä tiedon sivuston hyvinvoinnin ja suorituskyvyn tilasta sekä sivustonne hakukonenäkyvyydestä kilpailijoihinne verrattuna helposti, suoraan sähköpostiisi toimitettuna.

Voimme auttaa tuloksien perusteella myös tarvittavassa optimoinnissa ja SEO-työssä, jotta sivuston nopeus, käyttäjäkokemus ja näkyvyys pysyvät jatkuvasti erinomaisina.

Monitorointipalvelun hinta:

  • Monitorointipalvelu 250 € / kk : sisältää kerran kuukaudessa toimitettavan raportin
  • Monitorointipremium 900 € / kk: sisältää raportin ja MEOMin asiantuntijan ratkaisemaan raportista nousseet ongelmat

”MEOMin supportiin voi kyllä aina luottaa! On ihana tehdä töitä arjessa kun voi olla varma, että vaikka mitä tapahtuisi saitilla niin apua saa ja nopeasti.”

– Sanni Isosomppi, Markkinointi- ja viestintäjohtaja, Raksystems

Lue lisää jatkokehityksestä MEOMilla

Määritetään yhdessä tavoitteet ja kartoitetaan vaihtoehdot. Lupaamme tehdä tarjouksen vain silloin, kun tiedämme olevamme paras kumppani tuleville vuosille.