Blogi

Haku päättynyt – Customer Success Manager

Markkinointi on ihmisten auttamista ja vaikuttamista. Haluatko oppia markkinoinnista, saada asioita aikaan ja kehittyä ammattilaisena kovempaa kuin kukaan kavereistasi?

Customer Success Managerina MEOM Web Studiossa tulet vastaamaan verkkosivustoprojekteista, asiakkuuksista sekä verkkosivustojen jatkokehityksestä.

Meitä kiinnostavat ihmiset, jotka haluavat luoda kasvua kehittämällä itseään ja ympärillä olevaa tiimiä.

Meitä kiinnostavat yritykset, jotka haluavat kasvaa ja ajaa myyntiään yhä enemmän verkon kautta. B2B-ostaminen kun siirtyy koko ajan enemmän verkkoon ja tapahtuu ostajan ehdoilla.

Omassa roolissasi olet alusta asti rakentamassa tuloksellista markkinoinnin kokonaisuutta, yhteisiä tekemisen malleja ja pitkäaikaisia asiakassuhteita. Tehtävänäsi on johtaa verkkosivustototeutusta ja varmistaa muun tiimin kanssa, että sivusto tukee asiakkaan liiketoiminnallisia tavoitteita nyt ja tulevaisuudessa.

Tarjoamme sinulle paikkaa, jossa pääset kasvamaan ja kehittymään niin ammattilaisena kuin ihmisenä.

Pääset osaksi aitoa ja välittävää työyhteisöä, jossa:

Meille valmista pakettia tärkeämpää on löytää tyyppi, joka tulevina vuosina haluaa kehittyä ja kehittää osana MEOMia. Suuntia, joihin voit meillä halutessasi syventyä ovat mm. myynti ja liiketoiminnan kehittäminen, markkinointi sekä sivustojen jatkokehitys ja uusien palveluiden tuotteistaminen.

Tulet varmasti menestymään työssäsi mikäli:

Lisäpisteitä irtoaa mikäli sinulla on ymmärrystä julkaisujärjestelmistä (WordPress, HubSpot), digimarkkinoinnista (SEO/SEM, analytiikka), myynnistä tai verkkosivujen kehittämisestä.

MEOM Web Studio on 20 ammattilaisen tiimi, koostuen designereista, kehittäjistä, markkinoijista ja customer success managereista. Olemme keskittyneet tekemään töitä B2B-yritysten kanssa ja auttamaan heitä viemään markkinointiaan seuraavalle tasolle verkkosivuston muodossa, jota markkinoinnin sydämeksi kutsutaan. MEOM tunnetaan alalla vakiintuneena tekijänä, jonka tekemät toteutukset henkivät laatua. Olemme hyviä siinä mitä teemme ja ylpeitä siitä.

Asiakkuutemme starttaavat tyypillisesti verkkosivustouudistuksesta, mutta hommat eivät suinkaan lopu siihen. Meille ja asiakkaillemme sivusto ei ole vain julkaistaessa juhlittava staattinen monumentti, vaan projektin valmistuttua luomme tuloksia yhteistuumin myös tulevina vuosina.

Mikäli et ole vieläkään vakuuttunut, niin työtehtävien ja kasvumahdollisuuksien lisäksi tarjoamme sinulle uskomattomia etuja, kuten esimerkiksi:

Pitäisikö hakea?

Jos ylläoleva lause vilahti mielessä, todennäköisesti pitäisi. 

MEOM on yhteisö, jossa kaikki saavat olla vapaasti oma itsensä. Jos et saa ihmisenä korvaamatonta oppia ja kasvua, niin saatat olla Yoda (rotu tuntematon). Toimistojen hengestä pääset nauttimaan Jyväskylässä ja Helsingissä, mutta voit työskennellä missä haluat. 

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Joulun ympärillä rauhoitumme, mutta  rekrytointiprosessi alkaa jo tammikuun ensimmäisellä viikolla.

Otamme hakemuksia vastaan 14.1.2023 asti

Terveisin,

Mikko Kuhalampi

MEOMilla työskentelystä voit kysyä lisää myös meidän Well-being Leadilta Emmi Matilalta.

Lue lisää työskentelystä MEOMilla