WordPress-verkkosivut

Yrityksesi verkkosivut on tärkein asia minkä voit tehdä oikein netissä. WordPress tarjoaa sinulle asiakkaana helposti ylläpidettävän vaihtoehdon, joka yhdistettynä design- ja markkinointi-osaamiseemme tulee avaamaan aivan uusia kasvun mahdollisuuksia.

Toteuta unelmiesi WordPress-sivut

Huolehdimme ylläpidosta ja tietoturvasta

Huolehdimme ylläpidosta, eli WordPress-sivustosi tietoturvasta ja päivittämisestä. Tarjoamme asiakkaillemme myös teknistä tukea pulmatilanteissa, puhelimessa, sähköpostilla ja chatilla.

Sivusto, joka tukee liiketoimintaasi

Ennen kaikkea varmistamme, että sivusto tukee yrityksesi markkinoinnin tavoitteita. Laadukas verkkopalvelu on menestyvän liiketoiminnan elinehto. Meidän avullamme sivustosi on saumaton osa yrityksesi brändiä, markkinointistrategiaa ja myynnin kanavia.

Vältä verkkosivuprojektin sudenkuopat. Lataa ilmainen oppaamme ›

Basecamp Explorerin sivut rakennettiin Wordpressin päälle.

7 syytä valita WordPress

1. Maailman käytetyin julkaisujärjestelmä

WordPress on markkinoiden johtava julkaisujärjestelmä – 59,9 % järjestelmiä käyttävistä sivuista ja 31,4 % kaikista internetin verkkosivuista pyörii sen päällä (lähde: W3Techs.com). WordPressin päälle on rakennettu lukuisia isoja verkkosivustoja, esimerkkeinä yritykset kuten The New York Times, CNN ja BESTBUY.

2. Helppokäyttöisyys

WordPress kehitettiin alunperin blogialustaksi ja tämä näkyy edelleen sen helppokäyttöisyydessä. Kuka tahansa voi oppia tunnissa sisällöntuotannon, kirjoittamisesta julkaisuun ja muokkaamiseen. Myös erilaiset kirjoittajaroolit, ja niiden oikeudet, ovat sisäänrakennettuja ominaisuuksia WP-verkkosivuilla.

3. Räätälöitävyys

WordPressillä voi toteuttaa hyvinkin monimutkaisia palveluita ja rakentaa monipuolisia integraatioita ulkoisiin järjestelmiin, kuten verkkokauppaan, CRM:ään, tuotehallintaan ja markkinoinnin automaatioon.

4. Turvallisuus

WordPress on sellaisenaan yksi maailman turvallisimmista julkaisujärjestelmistä. Oikein toteutettuna se sopii myös tiukempaa tietoturvaa vaativiin projekteihin. Jos palvelusi vaatii huipputurvallisuutta, hoidamme palvelintason tietoturvan, päivitykset ja konfiguroinnit vaatimusten mukaisesti.

5. Hakukoneoptimointi

Google suosii WordPressia ja teknisesti oikein rakennettu sivusto auttaa hakukoneoptiminnissa. WP-sivut rakennetaan tavalla, joka mahdollistaa hakukoneoptimoinnin ilman teknistä osaamista.

6. Kustannustehokkuus

WordPress on avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmä ja sen lisenssi on ilmainen. Alustana WP on todella kehittäjäystävällinen. Sen kehitystyötä helpottavat tuhannet valmis-lisäosat, joiden avulla on mahdollista laajentaa jo valmiiksi kattavia toiminnallisuuksia.

7. Toimittajariippumattomuus

Monet toimistot tarjoavat hanakasti itse kehitettyä julkaisujärjestelmää asiakkailleen. Näitä ei kuitenkaan päivitetä yhtä aktiivisesti kuin avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmiä. Valitsemalla suljetun järjestelmän, jäät helposti toimittajaloukkuun. Sisällön julkaiseminen itsenäisesti on suljetuissa järjestelmissä joskus tehty vaikeaksi, jopa mahdottomaksi. WordPressin avoin lähdekoodi varmistaa julkaisujärjestelmän jatkuvan kehityksen, mikä on verkkopalvelusi tietoturvan ja käytettävyyden kannalta elintärkeää.

Kysy arvio WordPress-sivustoprojektista

Teemme WP-sivustoja rutinoituneesti vuosien kokemuksella.

Kysy lisää kimmo@meom.fi / 0414382887

Lue lisää miten verkkopalvelu-projekti etenee

Verkkosivut ja -palvelut ›
Verkkopalvelu-toteutuksemme avulla selätät palvelusuunnittelun haasteet, saat apua sisällöntuotantoon, viet sivuston julkaisun ketterästi ja nopeasti maaliin sekä saat mitattavia tuloksia markkinointiin.