WordPress-verkkosivut

Maailman suosituin julkaisujärjestelmä on oikean kumppanin kanssa suorituskykyinen ja konvertoiva työkalu ketterään markkinointiin.

Vaikuttava visuaalisuus

Kokeneet web designerit ja Suomen visuaalisin tekniikan tiimi toimivat yhdessä kanssasi. Syvä ymmärrys WordPress-julkaisujärjestelmästä takaa näyttävän lopputuloksen visuaalisen identiteetin jalkauttamisessa verkkoon.

Markkinoinnin liidimoottori

Ketterän markkinoinnin mahdollistaa MEOM-toteutusten joustava sisällönhallinta, integroitavuus markkinoinnin työkaluihin ja monet muut markkinointisivuston ominaisuudet.

Tekninen suorituskyky

Erinomaisen suorituskyvyn takaa markkinointisivustojen luomiseen rakennettu MEOMin tekninen pohja.

Asiakastukitiimimme huolehtii sivustojen toimintavarmuudesta, teknisestä ylläpidosta sekä palvelee lämmöllä pienissä ja suurissa kehitystarpeissa.

WordPress-sivuston jatkokehitys

Sivuston tulee vastata tarpeisiisi nyt ja tulevina vuosina. Autamme sivustotarpeissa julkaisun jälkeen ylläpidon ja asiakastuen lisäksi designin, tekniikan ja markkinoinnin osaamisellamme.

Huikea uusi verkkosivusto! MEOMin tehtävänä Clausionin tapauksessa oli toteuttaa tulokselliset, erottuvat, suorituskykyiset ja hakukoneoptimoidut verkkosivut. Tämä uusi alusta tukee meitä maailmanvalloituksen seuraavissa vaiheissa.

Jaakko Laurila, Chief Sales & Marketing Officer, Clausion

Hinnoittelu

Teemme parasta laatua markkinoinnin ammattilaisille. WordPress-toteutustemme hinta on tyypillisesti 15 000—50 000 euroa.


Määritetään yhdessä tavoitteet ja kartoitetaan vaihtoehdot

Lupaamme tehdä tarjouksen vain silloin, kun tiedämme olevamme paras kumppani tuleville vuosille.

Vältä verkkosivustoprojektin yleisimmät sudenkuopat

Tilaa tietoa verkko­sivustonne parhaaksi

Olemme uppoutuneet B2B-verkkosivustojen maailmaan. Tilaa mailiisi säännöllisesti toimitettuna tuoretta näkemystä verkkosivustoista.