WordPress-verkkosivut

Maailman suosituin sisällönhallintajärjestelmä on tehokas ratkaisu erilaisten yritysten tarpeisiin. WordPress-alusta ei kuitenkaan itsessään takaa erottuvaa laatua ja odottamaasi kasvua, vaan vasta oikean kumppanin kanssa voit vihellellä onnesta.

WordPress-alustalla tehdään yli 42 % maailman verkkosivustoista

Näiden sivustojen joukosta kuitenkin vain pieni osa on tehty niin hyvin, että ne vastaisivat liiketoimintanne tarpeita.

Kotisivujesi suorituskyvyn, käytettävyyden ja toiminnallisuuksien on luotava luottamusta ja herätettävä mielenkiintoa, sillä verkkosivusto on usein yksi tärkeimmistä kosketuspisteistä kohdeyleisöösi sekä asiakkaisiisi.

Eikä missään nimessä vähäisimpänä: markkinointisivuston tehtävä on olla tiimisi arkea helpottava kanava sujuvan sisällönhallinnan, vaikuttavan viestinnän ja tehokkaan asiakashankinnan osalta.

WordPress-verkkosivut MEOM-toteutuksena

Luomme WordPress-verkkosivuja yrityksille kovalla osaamisella ja halulla muuttaa asioita parempaan asiakkaidemme kanssa. Tuloksekkaiden sivustojen kehittäminen ei perustu tähtikarttojen ja kristallipallojen tulkintaan, vaan liiketoimintasi tavoitteiden tukemiseen.

Verkkosivuston kehittäminen kanssamme tarkoittaa sitä, että kymmenen vuoden WordPress-kokemuksellamme sivusto luodaan tukemaan organisaatiosi tavoitteita sekä erottumaan ensiluokkaisella laadulla ja visuaalisuudella.

Lopputuloksena on verkkosivusto, jota on sujuvaa ja nopeaa sekä ylläpitää että käyttää.

Huikea uusi verkkosivusto! MEOMin tehtävänä Clausionin tapauksessa oli toteuttaa tulokselliset, erottuvat, suorituskykyiset ja hakukoneoptimoidut verkkosivut. Tämä uusi alusta tukee meitä maailmanvalloituksen seuraavissa vaiheissa!

Jaakko Laurila, Chief Sales & Marketing Officer, Clausion

Yrityksesi WordPress-verkkosivusto sellaisena, kuten sen kuuluukin olla

 • Tarjoilee tärkeimmille kohderyhmille oikean sisällön oikeassa järjestyksessä.
 • Ilmentää brändiä, luo luottamusta ja ohjaa kohti toivottua toimintoa.
 • Säästää aikaa, rahaa ja hermoja sivuston ylläpidossa ja jatkokehityksessä.
 • Kiilaa hakutulosten kärkeen, viestinnän selkeydestä tinkimättä.
 • On nopea ja tietoturvallinen.
 • Kehittyy jatkuvasti, tavoitteellisesti ja mitattavasti.

Kaikki, mitä verkkosivuston hankinnasta pitää tietää

Verkkosivuston ostajan opas auttaa onnistumaan verkkosivuprojektissa ja välttämään hankinnan sudenkuopat.

Tuloksekas verkkosivusto lähtee tavoitteistasi – ei siitä, mitä kaikki muutkin tekevät 

WordPress-sivustosi kehittäminen starttaa siitä, että tiedämme mitä tavoittelet ja kenelle haluat puhua.

Olipa tavoite esimerkiksi myyntiliidien generointi tai työnantajamielikuvan kohottaminen, kokoamme sopivimman joukon asiantuntijoistamme luomaan suorituskykyisen ja massasta erottuvan sivuston.

Meillä on syvä ymmärrys WordPressin, WP Gutenberg -editorin sekä MEOM Blocks –moduulikirjaston toiminnallisuuksista ja hyödyntämisestä. Emme käytä valmisteemoja, vaan kehitämme jatkuvasti omaa pohjaamme, jolla pystymme parhaiten auttamaan erilaisia tiimejä tekemään työtään paremmin.

Konseptoinnissa etsimme ratkaisuja, jotka sopivat teknologia huomioiden budjettiin, aikatauluun, mutta myös toiveisiin ja tarpeisiin yrityksesi kotisivujen ylläpidettävyydestä.
WordPress mahdollistaa paljon, integraatiot mukaan lukien, ja tällöin kokemukseen pohjautuvasta näkemyksestä on erityistä hyötyä priorisoinnissa ja rajauksessa.

Jos verkkosivustosi uudistaminen kaipaa markkinointistrategiatyötä, visuaalisen ilmeen päivitystä tai äänensävyn kirkastamista, autamme hiottujen palveluiden avulla brändi-elementtien päivittämisessä.

Erottuva visuaalinen suunnittelu

Verkkosivusto on kosketuspiste, jolla voit millisekuntien aikana joko luoda luottamusta ja herättää mielenkiintoa, tai käännyttää kävijät kannoillaan.

Tyylikkäällä kokonaisuudella ja ilahduttavilla yksityiskohdilla luodaan sulava käyttökokemus, joka luo luottamusta ja ainutlaatuisuutta kilpailijakentässä.

MEOM on koko historiansa ajan erottautunut vahvan design-osaamisen ja visuaalisesti vaikuttavien sivustojen avulla. Meillä on huippudesignereiden lisäksi Suomen visuaalisin tekniikan tiimi, joka varmistaa erottuvan toteutumisen sivustollasi.

Hakukoneoptimointi eli SEO

Hakukoneoptimoinnissa tavoitteena on verkkosivuston suorituskyvyn ja hyvinvoinnin kehittäminen, jotta yrityksenne kotisivujen käyttökokemus on vaivaton ja kiilaatte hakutuloksien kärkeen.

Ennen nettisivujesi julkaisua asiantuntijamme varmistaa, että ne noudattavat hakukoneoptimoinnin parhaita käytäntöjä. Myös julkaisun jälkeen tarkistamme virheiden varalta muun muassa sivuston linkitykset, pääotsikot, metakuvaukset- ja otsikot, uudelleenohjausketjut ja kuvien alt-tekstit.

Julkaisun jälkeen tiimisi ahkerassa käytössä olevilla sivuilla rikkinäiset linkit, puuttuvat otsikot tai esimerkiksi jättimäiset tiedostot ovat yleinen ja inhimillinen kiusa, jotka helposti jäävät huomaamatta. Verkkosivujen hyvinvoinnin seuraaminen monitorointipalvelumme avulla on SEO-pelikentälle tarvittava lippu, jolla saat tulokset muun muassa sivustosi hakukonelöydettävyydestä ja Googlen Web Vitals-metriikoista.

Vaivattomasti ylläpidettävät verkkosivut

Toivomme, ettet turhaan tuskaile ja haaskaa aikaasi jähmeiden sisältölohkojen kanssa tappeluun.

Olemme tehneet paljon käyttäjätestausta ja tämän tiedon pohjalta rakentaneet yhä helppokäyttöisempää WordPress Gutenberg -hallintapaneelia.


Käytämme Gutenberg-moduuleja, joilla sivut näyttävät editorinäkymässä muokatessa lähes samalta kuin julkaistava versio, joten sinun ei tarvitse arvailla miltä juuri luomasi sisältölohko käyttäjän suuntaan näyttää.


Sormi ei myöskään mene suuhun kun markkinointitiimisi sisältöhanat aukevat. Pidämme kaksi käyttäjäkoulutusta (kesto 1-2 tuntia), joiden videotallenteet saatte käyttöönne. Lisäksi saatte kirjallisen ohjeen moduulien käytöstä.

Pyydämme jokaisen sivuston toteutuksen jälkeen asiakkailtamme arvion sisällönhallinnan helppokäyttöisyydestä.

Asiakasprojektiemme arvosanojen keskiarvo on 4,5/5.

Perävalotakuun sijaan tukea ja (tieto)turvaa – ylläpito, asiakastuki ja jatkuva kehitys

Uutuuttaan kiiltävän sivuston julkaisun jälkeen et jää yksin pölypilveen ihmettelemään emmekä mystisesti katoa linjoilta.

WordPress-ylläpitopalvelumme varmistaa, että:

 • WordPress on aina uusimmassa versiossa
 • mahdolliset yhteensopivuusongelmat huomataan ja korjataan ennen kuin ne pääsevät sivustolle
 • toteuttamamme WordPress-sivusto on saatavilla 99,9-prosenttisesti kaikkina aikoina

Asiakastukitiimimme huolehtii sivustojen teknisestä ylläpidosta ja palvelee lämmöllä kehitystarpeissa.

Ja koska maailma ei pysähtynytkään sivuston julkaisuun, markkinoinnin, designin ja tekniikan tiimimme ammattilaiset ovat käytettävissäsi sivuston jatkokehitykseen tarpeisiisi parhaiten sopivalla mallilla.

Markkinointi ja jatkuva kehitys

Jatkokehitys voi sisältää esimerkiksi konversio-optimointia, hakukoneoptimointia, käytettävyyden hiomista tai teknisten toiminnallisuuksien laajentamista. Jatkuvan kehityksen suunnitelma luodaan tukemaan asiakkaan tavoitteita ja sivuston ylläpidosta vastaavan tiimin osaamista. 

Jotkin asiakkaamme eivät tarvitse palvelujamme julkaisun jälkeen juuri ollenkaan. Pienet lisätoiminnallisuudet hoituvat nopeasti tukipalvelumme kautta ja vuosittaiset kulut ovat erittäin pienet.

Aktiivisesti sivustoaan kehittävillä asiakkaillamme verkon kautta tapahtuva asiakashankinta kasvaa vauhdilla. Riippuen asiakkaan omista markkinoinnin resursseista, me voimme auttaa seuraavissa asioissa:

 • analytiikkaan pohjautuva raportointi ja toimenpide-ehdotukset,
 • sivustokävijöiden hankinnan kehittäminen eri kanavissa,
 • konversio-optimointi, sivuston vaikuttavuuden kehitys ja vastuu kasvavan markkinointikoneiston tekniikasta.

Analytiikka

Määritämme viimeistään sivuston konseptointivaiheessa konkreettisia tavoitteita tulevalle verkkopalvelulle. Tämä ohjaa sivuston rakenteen ja sisällön muotoilua, eli miten tuemme sivuston käyttäjän polkua kohti konversiota.

Sivuston julkaisun jälkeen tavoitteiden toteutumisen meille kertoo analytiikka. WordPressin oma analytiikka ei ole järin edistynyttä tai monipuolista, joten useimmiten käytämme seurannassa kolmannen osapuolen työkaluja, kuten useimmille tuttua Google Analyticsia.

“MEOMin kanssa on toiminut jo parit verkkosivuprojektit, ländärit ja muutkin WordPress-projektit useamman vuoden loistavasti, unohtamatta SEO/SEA ja design-hommia. Suosittelen vahvasti!”

Iiro Kuntsi, CDO, EnerKey

Hinnoittelu

WordPress-toteutustemme hinta on tyypillisesti 15 000—40 000 euroa.

Kuukausibudjetit ovat tekemisen laajuuden mukaan 1 000—10 000 euroa.

Pyydä hinta-arvio ja toteutussuunnitelma

7 syytä valita WordPress

Maailman käytetyin julkaisujärjestelmä

WordPress on markkinoiden johtava julkaisujärjestelmä – 59,9 % järjestelmiä käyttävistä sivuista ja 31,4 % kaikista internetin verkkosivuista pyörii sen päällä (lähde: W3Techs.com). WordPressin päälle on rakennettu lukuisia isoja verkkosivustoja, esimerkkeinä yritykset kuten The New York Times, CNN ja BESTBUY.

Helppokäyttöisyys

WordPress kehitettiin alunperin blogialustaksi ja tämä näkyy edelleen sen helppokäyttöisyydessä. Kuka tahansa voi oppia tunnissa sisällöntuotannon, kirjoittamisesta julkaisuun ja muokkaamiseen. Myös erilaiset kirjoittajaroolit, ja niiden oikeudet, ovat sisäänrakennettuja ominaisuuksia WP-verkkosivuilla.

Räätälöitävyys

WordPressillä voi toteuttaa hyvinkin monimutkaisia palveluita ja rakentaa monipuolisia integraatioita ulkoisiin järjestelmiin, kuten verkkokauppaan, CRM:ään, tuotehallintaan ja markkinoinnin automaatioon.

Turvallisuus

WordPress on sellaisenaan yksi maailman turvallisimmista julkaisujärjestelmistä. Oikein toteutettuna se sopii myös tiukempaa tietoturvaa vaativiin projekteihin. Jos palvelusi vaatii huipputurvallisuutta, hoidamme palvelintason tietoturvan, päivitykset ja konfiguroinnit vaatimusten mukaisesti.

Hakukoneoptimointi

Google suosii WordPressia ja teknisesti oikein rakennettu sivusto auttaa hakukoneoptiminnissa. WP-sivut rakennetaan tavalla, joka mahdollistaa hakukoneoptimoinnin ilman teknistä osaamista.

Kustannustehokkuus

WordPress on avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmä ja sen lisenssi on ilmainen. Alustana WP on todella kehittäjäystävällinen. Sen kehitystyötä helpottavat tuhannet valmis-lisäosat, joiden avulla on mahdollista laajentaa jo valmiiksi kattavia toiminnallisuuksia.

Toimittajariippumattomuus

WordPressin avoin lähdekoodi varmistaa julkaisujärjestelmän jatkuvan kehityksen, mikä on verkkopalvelusi tietoturvan ja käytettävyyden kannalta elintärkeää. Koodimme on aina laadukasta ja osaava kehittäjä osaa jatkaa tekemämme työn pohjalta. Jos päätät jostain syystä ottaa sivuston kainaloon ja vaihtaa toimittajaa, teemme omat siirtoon liittyvät työmme maksutta.

Vältä verkkosivustoprojektin yleisimmät sudenkuopat

Jätä viesti

Autan tarpeisiisi sopien hahmottamaan mitä huomioida sivustouudistuksessa ja miten lähteä liikkeelle.

Kimmo Louhelainen, Partner

0414382887
kimmo@meom.fi