WordPress-verkkosivut

WordPress on maailman käytetyin sisällönhallintajärjestelmä. Alusta on monipuolinen, tehokas ja turvallinen ratkaisu erilaisten markkinointi- ja viestintätiimien käyttöön. Asiantuntijoidemme avulla WordPress-sivustosta rakennetaan yrityksesi tarpeita vastaava ratkaisu.

WordPressin valinta julkaisualustaksi ei vielä itsessään ole tae siitä, että sivusto vastaa tarpeitasi.

Kun rakennat sivuston yhdessä kanssamme, on se räätälöity tukemaan organisaatiosi tavoitteita, on saumaton osa brändiäsi, ja ennen kaikkea helppo ja nopea sekä ylläpitää että käyttää.

Kaikki, mitä verkkosivuston hankinnasta pitää tietää

Verkkosivuston ostajan opas auttaa onnistumaan verkkosivuprojektissa ja välttämään hankinnan sudenkuopat.

WordPress-sivusto MEOM-toteutuksena

 • Tarjoilee tärkeimmille kohderyhmille oikean sisällön oikeassa järjestyksessä.
 • Ilmentää brändiä, luo luottamusta ja ohjaa kohti toivottua toimintoa.
 • Säästää aikaa, rahaa ja hermoja sivuston ylläpidossa ja jatkokehityksessä.
 • Kiilaa hakutulosten kärkeen, viestinnän selkeydestä tinkimättä.
 • On nopea ja tietoturvallinen.
 • Kehittyy jatkuvasti, tavoitteellisesti ja mitattavasti.

Verkkosivuston suunnittelu

Asiantuntijoillamme on syvä ymmärrys WordPressin, WP Gutenberg-editorin sekä MEOM Blocks -moduulikirjaston toiminnallisuuksista ja hyödyntämisestä. 

Konseptoinnissa etsimme ratkaisuja, jotka sopivat teknologian huomioiden budjettiin, aikatauluun, mutta myös asiakkaan toiveisiin ja tarpeisiin sivuston ylläpidettävyydestä.

WordPress mahdollistaa paljon, integraatiot mukaan lukien, ja tällöin kokemukseen pohjautuvasta näkemyksestä on erityistä hyötyä priorisoinnissa ja rajauksessa.

Visuaalinen suunnittelu

MEOM on koko historiansa ajan erottautunut vahvan design-osaamisen ja visuaalisesti vaikuttavien sivustojen avulla.

Tyylikkäällä kokonaisuudella ja ilahduttavilla yksityiskohdilla luodaan sulava käyttökokemus, joka luo luottamusta ja ainutlaatuisuutta kilpailijakentässä.

Hakukoneoptimointi

Ennen julkaisua asiantuntijamme käy sivuston sisällöt läpi, että ne noudattavat hakukoneoptimoinnin parhaita käytäntöjä. Tarkistamme muun muassa linkitykset, pääotsikot ja titlet, uudelleenohjausketjut ja kuvien alt-tekstit.

Käytämme WordPress-sivustojemme hakukoneoptimoinnissa apuna Yoast SEO -lisäosaa, jonka avulla on helppo arvioida sivun sisällön tehoa hakukoneiden vinkkelistä. Yoastin lisäosalla onnistuu myös kätevästi sivun metatietojen ja muun hakukonetuloksissa näkyvän tiedon editointi.

Sivuston ylläpidettävyys

Olemme tehneet paljon käyttäjätestausta ja tämän tiedon pohjalta rakentaneet yhä helppokäyttöisempää WordPress Gutenberg -hallintapaneelia. Käytämme natiiveja Gutenberg-moduuleja, joilla sivut näyttävät editorinäkymässä muokatessa lähes samalta kuin julkaistava versio.

Pyydämme jokaisen sivuston toteutuksen jälkeen asiakkailtamme arvion sisällönhallinnan helppokäyttöisyydestä. Asiakasprojektiemme arvosanojen keskiarvo on 4,5/5.

Pidämme kaksi käyttäjäkoulutusta (kesto 1-2 tuntia), joiden videotallenteet saatte käyttöönne. Lisäksi saatte kirjallisen ohjeen moduulien käytöstä.

Ylläpito

WordPress-ylläpitoomme kuuluu automaattinen WordPress-ytimen ja lisäosien päivittäminen uusimpaan versioon. 

Palvelumme varmistaa, että 

 • WordPress on aina uusimmassa versiossa
 • mahdolliset yhteensopivuusongelmat huomataan ja korjataan ennen kuin ne pääsevät sivustolle
 • toteuttamamme WordPress-sivusto on saatavilla 99,9-prosenttisesti kaikkina aikoina

Ylläpitopalvelumme hinta on 99-299 €/kk.

Analytiikka

Määritämme viimeistään sivuston konseptointivaiheessa konkreettisia tavoitteita tulevalle verkkopalvelulle. Tämä ohjaa sivuston rakenteen ja sisällön muotoilua, eli miten tuemme sivuston käyttäjän polkua kohti konversiota.

Sivuston julkaisun jälkeen tavoitteiden toteutumisen meille kertoo analytiikka. WordPressin oma analytiikka ei ole järin edistynyttä tai monipuolista, joten useimmiten käytämme seurannassa kolmannen osapuolen työkaluja, kuten useimmille tuttua Google Analyticsia.

Tämän ohella käytämme muutamia muita valikoituja työkaluja, kuten Hotjaria ja HubSpotia, mutta jokaisen lisäyksen yhteydessä tulee käyttää myös harkintaa, sillä ylimääräiset seuranta-skriptit hidastavat samalla sivun toimintaa.

Asetetun analytiikan on tarkoitus ohjata tekemistä kohti systemaattisen testaamisen kulttuuria. Näin ollen data ei jää vain numeroiksi ruudulle, vaan kannustaa optimointitoimenpiteisiin.

Itse työskentely tapahtuu sparraavalla otteella tehden konkreettisia toimenpiteitä analytiikan asettamiseksi.

Markkinointi ja jatkuva kehitys

Jatkuvan kehityksen suunnitelma luodaan tukemaan asiakkaan tavoitteita ja sivuston ylläpidosta vastaavan tiimin osaamista. 

Jotkin asiakkaamme eivät tarvitse palvelujamme julkaisun jälkeen juuri ollenkaan. Pienet lisätoiminnallisuudet hoituvat nopeasti tukipalvelumme kautta ja vuosittaiset kulut ovat erittäin pienet.

Aktiivisesti sivustoaan kehittävillä asiakkaillamme verkon kautta tapahtuva asiakashankinta kasvaa vauhdilla. Riippuen asiakkaan omista markkinoinnin resursseista, me voimme auttaa seuraavissa asioissa:

 • analytiikkaan pohjautuva raportointi ja toimenpide-ehdotukset,
 • sivustokävijöiden hankinnan kehittäminen eri kanavissa,
 • konversio-optimointi, sivuston vaikuttavuuden kehitys ja vastuu kasvavan markkinointikoneiston tekniikasta.

“MEOMin kanssa on toiminut jo parit verkkosivuprojektit, ländärit ja muutkin WordPress-projektit useamman vuoden loistavasti, unohtamatta SEO/SEA ja design-hommia. Suosittelen vahvasti!”

Iiro Kuntsi, CDO, EnerKey

Hinnoittelu

WordPress-toteutustemme hinta on tyypillisesti 15 000—40 000 euroa.

Kuukausibudjetit ovat tekemisen laajuuden mukaan 1 000—10 000 euroa.

Pyydä hinta-arvio ja toteutussuunnitelma

7 syytä valita WordPress

Maailman käytetyin julkaisujärjestelmä

WordPress on markkinoiden johtava julkaisujärjestelmä – 59,9 % järjestelmiä käyttävistä sivuista ja 31,4 % kaikista internetin verkkosivuista pyörii sen päällä (lähde: W3Techs.com). WordPressin päälle on rakennettu lukuisia isoja verkkosivustoja, esimerkkeinä yritykset kuten The New York Times, CNN ja BESTBUY.

Helppokäyttöisyys

WordPress kehitettiin alunperin blogialustaksi ja tämä näkyy edelleen sen helppokäyttöisyydessä. Kuka tahansa voi oppia tunnissa sisällöntuotannon, kirjoittamisesta julkaisuun ja muokkaamiseen. Myös erilaiset kirjoittajaroolit, ja niiden oikeudet, ovat sisäänrakennettuja ominaisuuksia WP-verkkosivuilla.

Räätälöitävyys

WordPressillä voi toteuttaa hyvinkin monimutkaisia palveluita ja rakentaa monipuolisia integraatioita ulkoisiin järjestelmiin, kuten verkkokauppaan, CRM:ään, tuotehallintaan ja markkinoinnin automaatioon.

Turvallisuus

WordPress on sellaisenaan yksi maailman turvallisimmista julkaisujärjestelmistä. Oikein toteutettuna se sopii myös tiukempaa tietoturvaa vaativiin projekteihin. Jos palvelusi vaatii huipputurvallisuutta, hoidamme palvelintason tietoturvan, päivitykset ja konfiguroinnit vaatimusten mukaisesti.

Hakukoneoptimointi

Google suosii WordPressia ja teknisesti oikein rakennettu sivusto auttaa hakukoneoptiminnissa. WP-sivut rakennetaan tavalla, joka mahdollistaa hakukoneoptimoinnin ilman teknistä osaamista.

Kustannustehokkuus

WordPress on avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmä ja sen lisenssi on ilmainen. Alustana WP on todella kehittäjäystävällinen. Sen kehitystyötä helpottavat tuhannet valmis-lisäosat, joiden avulla on mahdollista laajentaa jo valmiiksi kattavia toiminnallisuuksia.

Toimittajariippumattomuus

WordPressin avoin lähdekoodi varmistaa julkaisujärjestelmän jatkuvan kehityksen, mikä on verkkopalvelusi tietoturvan ja käytettävyyden kannalta elintärkeää. Koodimme on aina laadukasta ja osaava kehittäjä osaa jatkaa tekemämme työn pohjalta. Jos päätät jostain syystä ottaa sivuston kainaloon ja vaihtaa toimittajaa, teemme omat siirtoon liittyvät työmme maksutta.

Vältä verkkosivustoprojektin yleisimmät sudenkuopat

Varaa konsultaatio

Autan tarpeisiisi sopien hahmottamaan mitä huomioida sivustouudistuksessa ja miten lähteä liikkeelle.

Kimmo Louhelainen, Partner

0414382887
kimmo@meom.fi