Referenssi

EnerKey –

SaaS-yrityksen kasvun kumppanina

Yhteistyömme nykyisen EnerKeyn kanssa alkoi vuonna 2017, kun uudistimme silloisen Enegia Groupin verkkosivuston vastaamaan muuttunutta rakennetta ja tarjoamaa.

Pian tämän jälkeen Gasum osti Enegian energiamarkkinapalveluiden liiketoiminnan ja nykyinen EnerKey aloitti muutoksen kohti kansainvälistä tuoteliiketoimintaa.

Kolmen ja puolen vuoden aikana olemme toteuttaneet yhdessä EnerKeyn kanssa viisi WordPress -sivustoa, rakentaneet Active Campaignilla automaatioita, kehittäneet systemaattisesti hakukonenäkyvyyttä ja tehostaneet kävijähankintaa sivustolle.

Saavutusten keskiössä on EnerKeyn oma osaaminen ja tekeminen, jota MEOM on pystynyt tukemaan tavalla, jota ei olisi voitu ennakoida ensimmäisen kerran sivustouudistuksesta keskusteltaessa.

”MEOMin kanssa on toiminut jo parit verkkosivuprojektit, ländärit ja muutkin WordPress-projektit useamman vuoden loistavasti, unohtamatta SEO/SEA ja design-hommia. MEOMin henkilöstön henkilökohtainen venyminen asiakkaan projektin loppuunsaamiseksi laadukkaasti on toiselta planeetalta. Ja siksi teidän kanssa toiminkin yhteistyössä. Suosittelen vahvasti!”

Iiro Kuntsi, CDO, Enerkey

Lue lisää WordPress-toteutuksistamme

Referenssi

Firstbeat

Firstbeat halusi uuden sivuston välittävän kuvaa johtavasta sykeanalytiikkayrityksestä.

Referenssi

iLOQ.com

iLOQ.com-päivitys oli ensimmäinen vaihe yrityksen digitaalisen brändin uudistuksessa. iLOQ jatkaa kasvuaan ja MEOM on tässä kumppanina.

Referenssi

Moventas

Sivustouudistus vastasi Moventaksen liiketoiminnallisiin tavoitteisiin. Jatkokehityksessä on keskitytty hakukone-optimointiin.