MVP on liiketoiminnan ensiaskel 

Muutamme liiketoimintasuunnitelmasi todelliseksi digitaaliseksi tuotteeksi. Suunnittelemme käyttöliittymän ja koodaamme sinulle toimivan sovelluksen – kaupan päälle saat tuotekehitysprosessin, jonka avulla voit kehittää tuotettasi eteenpäin

Kustannustehokasta koodaamista laadusta tinkimättä

Hyvä ja halpa kuulostaa epäilyttävältä, mutta tämä on mahdollista olemalla fiksu. Olemme luoneet sovelluskehityskehikon, joka sisältää kaiken minkä digitaalinen tuote tarvitsee: arkkitehtuurin & tekniset valinnat, käyttöliittymän, backendin ja kehitysprosessin. Olemme automatisoineet toistuvat kehitysvaiheet, jonka seurauksena sinä säästät rutkasti aikaa ja rahaa.

Automaatioiden avulla saat päivässä sen mihin tavallisesti menee 8 viikkoa ohjelmistokehittämisaikaa.  Kustannus- ja etenkin ajansäästö on valtava – pääset nopeammin käynnistämään liiketoimintaa ja kutsumaan käyttäjät klikkailemaan appiasi. 

Koska kyseessä on kehikko, joka automatisoi toistuvat elementit, jokainen tuote on uniikki – käyttöliittymä on räätälöity ja brändisi näköinen, backend ja tietokantaohjelmointi tehdään liiketoimintasi tarpeisiin. Prosessista on poistettu niin sanottu “tunkkaustyö”, jolloin voidaan hypätä suoraan oikeiden ongelmien pariin.

5 syytä miksi toteuttaa tuotteen MVP MEOMin kanssa

1. Halvempi

Säästät keskimäärin 20 000 €, mutta vähintään 10 000 € kuin jos aloitat kehityksen nollasta. Säästyneillä euroilla voit tehdä asiakashankintatoimenpiteitä tai tehdä myöhemmin tuotekehitysinvestointeja.

2. Nopeampi

Saat päivässä saman kuin mihin menee tavallisesti 8 henkilötyöviikkoa. Näin tuote on valmiina ja asiakkaiden kourassa sen sijaan, että odotan sen valmistumista . Mitä nopeammin olet liikkeellä, sen nopeammin olet tekemässä euroja ja oppimassa asiakkailtasi.

3. Skaalattavampi

Arkkitehtuuri sekä tekniset valinnat on mietitty ja tehty huolella rautaisten tuotekehitysammattilaisten toimesta. Hyödynnämme maailman käytetyintä pilvipalvelualustaa Amazon WebServicea. Runkoa ei tarvitse olla heti uudistamassa: se skaalautuu tuleviin kasvu- ja asiakastarpeisiin.

4. Laadukkaampi 

Tuotteen ensijulkaisu on useimmiten kompromissi, mutta tällä tavalla toteutettuna et joudu tekemään teknisiä kompromissejä ja riskialtiita virityksiä. Ratkaisu on laajasti testattu ja toimii varmasti. Et myöskään joudu ottamaan teknistä velkaa heti kättelyssä. Näin vältät yllätyksiä, kuuluisia piileviä kustannuksia ja jatkokehittäminen on järkevää. 

5. Hallittavampi

Applikaatio ja koodi on sinun. Julkaisun jälkeen voit kehittää tuotetta halutessasi itsenäisesti. Dokumentaatio on niin selkeä, että kuka tahansa ohjelmistokehittäjätaitoinen pystyy devaamaan tuotetta eteenpäin. AWS:n laajasta palveluvalikoimasta pystyt lisäämään juuri ne ominaisuudet ja palvelut, joita tarvitset.

Joko aloitetaan tuotteen kehitys?

Istutaan yhdessä alas ja käydään tuoteideasi sekä -suunnitelmasi läpi. Annamme selkeän tarjouksen ja näkemyksen, miten idea muutetaan toimivaksi tuotteeksi. 


“Alkumetreistä alkaen MEOMin kumppanuus mahdollisti sen, että teimme tuotekehityksen kannalta juuri oikeita asioita oikeaan aikaan. MVP:ssäkin ainoa asia, mikä meni pieleen oli, että laatu ylitti odotukset”

Jukka Tahvanainen, Generoin toimitusjohtaja

10 syytä miksi rakentaa MVP

Lue artikkelista, miten Facebook hyödynsi MVP-ajattelua ja mitkä ovat MVP:n rakentamisen 10 suurinta hyötyä

10 syyta miksi rakentaa MVP - MEOM

Prosessi, joka karsii kustannuksia 

MEOMin MVP-prosessi takaa sen, että kaikki koodaustyö tuottaa asiakasarvoa ja keskittyy olennaiseen. Tällä tavalla ensimmäisen tuotejulkaisun kustannukset pysyvät kurissa.

Saat käyttöösi moniammatillisen venturetiimin, jolla on ohjelmistokehittämiskokemuksen lisäksi design-, liiketoiminta- ja asiakashankintaosaamista. Kokeneen tiimin avulla saat paljon enemmän kuin vain toimivan sovelluksen – saat kumppanin, jonka puoleen kääntyä asiassa kuin asiassa. Autamme myös julkisen rahoituksen hakemisen kanssa.

Selkeä viikkorytmi tehostaa yhteistyötä ja vähentää virheiden määrää.

Sovimme yhdessä tavoitteet MVP:lle, priorisoimme backlogin ja aloitamme kehitystyön aina vaikeimmasta ongelmasta. Kun aloittaa hankalammasta haasteesta, varmistat, että muut valinnat tukevat ratkaisua ja vältät turhaa työtä.

Moniammatillinen tiimi toimii yhdessä

Kun yhdistämme sinun osaamisen kokeneen tiimimme kanssa, voimme rakentaa laadukkaan, tyylikkään, toimivan ja helppokäyttöisen MVP:n, joka heti julkaisuhetkellä voi palvella asiakkaita.

Tuloksena ratkaisu, jota on helppo muokata

Julkaisun jälkeen asiakasymmärrys kasvaa kohisten. Uuden tiedon valossa pitää pystyä parantamaan tuotetta palautteen perusteella. Toteutamme aina MVP:n siten, että sitä voi vaivattomasti jatkokehittää ja tuoda uusia tarvittavia ominaisuuksia mukaan.


Sovelluskehityksen periaatteet ja teknologiat

Hyödynnämme erilaisia sovelluskehityksen periaatteita ja teknologioita, joilla voimme tehostaa tuotekehitystä, välttää hukkaa ja tehdä asiat mahdollisimman helpoksi. Hyödynnämme erilaisia pilvipalveluita toisteisten työvaiheiden kohdalla , jolloin jää enemmän aikaa ja rahaa varsinaisen MVP:n pihvin kehitykseen

Sovelluskehitys

Beyond Agile 

Venturetiimi ei kehitä vain ominaisuuksia vaan ratkaisee ongelmaa. Tiimi ymmärtää tuotteiden riskit ja tietää miten ne taklataan. Tuotteet rakennetaan tiiviissä yhteistyössä kanssasi. Tavoitteet ovat tuotteen onnistumisessa ja asiakashankinnassa, ei itseisarvollisessa ominaisuuksien valmistumisessa.

Monilahjakkuudet

Kehitystiimissä on aina kokeneita kehittäjiä ja suunnittelijoita, jotka taitavat laaja-alaisesti eri teknologioita ja joilla on useita osaamisalueita. Monipuolinen näkemys tuotekehityksestä auttaa löytämään joka tilanteeseen parhaan ratkaisun. 

Koodia ihmisiltä ihmisille 

Emme piiloudu teknologiajargonin taakse, vaan kommunikoimme kanssasi selkeästi ja ymmärrettävästi. Työskentelytapamme on ihmislähtöinen ja haluamme, että välillämme vallitsee syvä luottamus ja yhteiseen tekemiseen sitoudutaan puolin ja toisin.

Teknologiat

AWS

Kattava ja varmatoiminen pilvialusta johon luottavat muun muassa. Netflix, Facebook, LinkedIn, Twitter ja Yle.Tästä alustasta eivät mahdollisuudet lopu heti kesken. Data pysyy EU:ssa ja tallentuu salattuna.

React Native 

Samasta koodista iOS, Android, Pc, Mac, Web ja PWA (progressive web app) -sovellukset. Koodaa kerran – käytä kaikkialla. React Nativella pääset nopeasti markkinoille käyttökokemuksesta tinkimättä.

Natiivi mobiili

Hybridisovellus, kuten React Native, ei ole aina sopivin tapa tehdä mobiiliapplikaatioita. Kun halutaan hyödyntää paljon laitteen ominaisuuksia tai tuotteella on erityisehtoja, natiivi sovellus voi olla parempi vaihtoehto. Me tunnemme molempien tapojen hyödyt ja haitat. Autamme valitsemaan parhaan lähestymisen sovelluskehitykseen.

GraphQL + Serverless

Ketterä, kestävä ja loputtomasti skaalautuva backend. Täydellinen valinta nopeaan kehitykseen, kun vaatimukset muuttuvat jatkuvasti. Suorituskyky riittää käyttäjämäärän kasvaessa. Me käytämme Hasuraa, joka on salamannopea ja jolla kehittäminen on kertaluokkaa nopeampaa kuin perinteisillä backend-ratkaisuilla.

Mixpanel

Johtava analytiikkatyökalu asiakasymmärryksen kasvattamiseen. Käyttökokemuksen hahmottaminen ja optimointi asiakkaiden vinkkelistä on jokaisen tuotteen elinehto, hyvillä työkaluilla pääset käsiksi miten tuotetta käytetään.

Zapier

Yksinkertainen no-code -ratkaisu palveluiden yhteen liittämiseen, joka integroi minuuteissa eikä päivissä. Automatisoi prosesseja ja säästää aikaa olennaiseen.

Stripe

Luotettava maksupalvelu, jonka lisääminen tuotteesi on äärimmäisen helppoa. Olipa palvelusi yrityksille tai kuluttajille ja myitpä sitten yksittäisiä tuotteita tai jatkuvia tilauksia, niin Stripellä kaikki hoituu. Stripellä maksaminen on helppoa, mikä vähentää ostoprosessin kesken jättämistä.