Hae mukaan!

Tervetuloa MEOMin tuotekiihdyttämöön

Mahtavaa nähdä, että olet hakemassa MEOMin tuotekiihdyttämön syksyn 2022 saapumiserään! Olet vain muutaman klikkauksen päästä tuoteliiketoiminnan korkeakoulusta.

Muutama sana ennen kuin painat enteriä.

Tärkeintä on kirjoittaa lyhyt tiivistelmä teidän tuotteesta tai liitä mukaan teidän pitch deck. Haluamme tässä vaiheessa yläkuvan ja formaatti on vapaa: muutama slide tai A4.

Mistä olemme erityisen kiinnostuneita:

Mikä on tuoteidea

Tiimi

Lähitulevaisuuden suunnitelmat

Täytä lomake niin hyvin kuin pystyt. Älä stressaa, jos et pysty joka kohtaan vastaamaan – siksi olet hakemassa ohjelmaan mukaan.  

Kun olet lähettänyt meille lomakkeen, käymme sen läpi. Pystymme palvelemaan vain 10 tiimiä, joten joudumme valitsemaan ne tiimit, jotka meidän näkemyksen mukaan hyötyisivät eniten valmennuksesta. Olemme kaikkiin yhteydessä, joten kuulet kyllä meistä.

Jos sinua ei valita, se ei tarkoita, että tuotteesi on huono. Todennäköinen syy on se, että meidän osaaminen ei ole siinä tapauksessa paras mahdollinen – ainakaan tähän hetkeen.

Jos sinulla on mitä tahansa kysymyksiä liittyen ohjelmaan, varaa alta tapaaminen. Mielellämme käymme kokonaisuutta läpi tarkemmin.  Hae mukaan nyt

Kysymyksiä?

Karl Filtness partner MEOM

Yhteystiedot

Karl Filtness

Tuotekiihdyttämön rehtori

0504335954
karl@meom.fi